Babamın kuzeninin oğluna aşığım

Kızları sokağa salmıyolar ki bacım onlar da dünyada başka erkek yok sanıp en olmayacak kişiye, akrabaya aşık olduğunu sanıyor Yine bütün suç erkeklerde
Yok ya burada bile çok gördük, gayet bile isteye evleniyorlar Zerrin. Nikah düşüyor deyip geçiyorlar boşversene.

Siz yazınca aklıma geldi; "Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı" çok severim

Siz yazınca aklıma geldi; "Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı" çok severim
Çok çok doğru ve güzel bir söz. Mehmet Aslantuğ söylemişti diye hatırlıyorum. Erkek bile bir noktada kadının kendini konumlandırdığı yerin yanlışlığını görebiliyor ama bazı hemcinslerimiz ve özellikle genç kızlar duvara toslamadan, o ölüp bittikleri adamlar terk etmeden bu gerçeği inatla görmek istemiyor. Çok üzücü bir durum.

18 yaş evlenmek için yasal bir yaş olabilir ama uygun bir yaş değil. Çevrende yaşıtın bir sürü erkekle gezip tozmak varken neden Rusya'da yaşayan senden yaşça büyük akrabanla evlenmek istiyorsun? Evlenmek öyle filmlerdeki gibi değil, fark ettiysen filmlerde sevenler kavuşunca film biter çünkü evlenince öyle büyük romantizm vs. kalmaz. Sevgililik yaşayıp gezip eğlenmek varken büyük bir sorumluluk içine gireceksin ki üniversite hayatın yok ve sanırım bir işinde yok. Hayatını ciddiyetle planlamalısın, aşk vs. güzel hoş ama bizi mantığımız ilerletiyor bu hayatta.

Bu yaşta ne evlenmesi okul. Yokmu önce kendini Bi sağlama al sonrası sonra

Evlenirse kaynanasıyla yaşıcak haberi yok.
Bunun eline bebeyi verip kendi fink atacak Rusya 'da, çocuk yaşta kızların peşine bu yüzden düşüyolar, namusundan emin olduklarını anasının yanına koyup kendileri fink atıyor. Bu safım sanıyo ki evlenip diyar diyar gezcem kocamla.

:) Rusya’ya gidecek sanıyor. Kocaya kaçacak belli adam bunu avlamış. Kaynanasıyla yaşasında görsün baba evi ne kıymetli.

Yaşı küçük kızı kandırmış evlenip annenin hizmetçisi yapacak kendine Rusya'da kızlarla gezecek. Bence sen önce Eğitim hayatını tamamla. Okumuyorsan gir işe çalış biraz insan içine çık.
Gözü açılmamış kızı kandırmak kolay. Hemde 15 yaşında kıza yan bakan yaşı büyük adam sapıktır net.

Yanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşı

Yanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşıkmış.
Niye güldünüz ya Ben mi yanlış anladım yoksa.Babamın kuzeninin oğlu demiş Babasının dayısının kızından hazermediğini falan yazmış hatta.Aşık olduğu çocuk da dayının kızının oğlu.Bugün bir sürü iş beni bekliyorken oturmuşum kim kime aşık onun analizini yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…