Yok ya burada bile çok gördük, gayet bile isteye evleniyorlar Zerrin. Nikah düşüyor deyip geçiyorlar boşversene.Kızları sokağa salmıyolar ki bacım onlar da dünyada başka erkek yok sanıp en olmayacak kişiye, akrabaya aşık olduğunu sanıyorYine bütün suç erkeklerde
Siz yazınca aklıma geldi; "Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı" çok severimKafanı duvarlara vura vura "ben kendime ne yaptım keşke ailemi dinleseydim" diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak. Yaşın doğruysa yaşıtların şu an üniversiteye başlıyor, gençliğinin en güzel dönemlerinde geziyor tozuyor kendini geliştiriyor. Bu yaşta çocuk bakmaya, elin oğlunun kaprisini çekmeye ne kadar meraklısınız valla yazık. Hayal aleminde yaşıyorsun galiba. Rusya'ya gelmen konusunda bir teklif de yok anladığım kadarıyla. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Dilini bilmediğin, başına bir şey gelse yardım isteyemeyeceğin, ailenden uzak bir yerde, parasız pulsuz, kaderini bir herifin insafına bırakarak nasıl bir mutlu aşk yuvası resmi çiziyorsun kafanda? Bu adam kaç yaşında ayrıca? 30'larında bir şark kurnazı gibi geldi bana. Küçüksün, aileni sakın ola ezip geçme. Çooooook pişman olursun.
Çok çok doğru ve güzel bir söz. Mehmet Aslantuğ söylemişti diye hatırlıyorum. Erkek bile bir noktada kadının kendini konumlandırdığı yerin yanlışlığını görebiliyor ama bazı hemcinslerimiz ve özellikle genç kızlar duvara toslamadan, o ölüp bittikleri adamlar terk etmeden bu gerçeği inatla görmek istemiyor. Çok üzücü bir durum.Siz yazınca aklıma geldi; "Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı" çok severim
Bu da kaçıyor ama ters yöne.Biz akraba görünce kaçıyoruz
Bakalım o seni Rusya'ya götürmek istiyo mu?
Bunun eline bebeyi verip kendi fink atacak Rusya 'da, çocuk yaşta kızların peşine bu yüzden düşüyolar, namusundan emin olduklarını anasının yanına koyup kendileri fink atıyor. Bu safım sanıyo ki evlenip diyar diyar gezcem kocamla.Evlenirse kaynanasıyla yaşıcak haberi yok.
Bunun eline bebeyi verip kendi fink atacak Rusya 'da, çocuk yaşta kızların peşine bu yüzden düşüyolar, namusundan emin olduklarını anasının yanına koyup kendileri fink atıyor. Bu safım sanıyo ki evlenip diyar diyar gezcem kocamla.
Yanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşı
Niye güldünüz yaYanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşıkmış.
15 yaşında çocuğa niyetlenen sübyancı akraba sevgilinin peşinden git koşa koşa çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?