- Konu Sahibi flowerworld
-
şöyle bir durum varYa eşim cok iyi allahtan bir kere demedi ama calısmadıgımda da ödeyelim diyemem 10 bin az para degil ve o kadar duygusallastırdı ki bu olayı sanki ben ailemi reddetmisim gibi kendimi cok kötü hissettim.Babam okuturken cok fedakarlık yaptıgı icin karşılık bekliyor
seni ozel okula mi yolladi bu yeni bölümün icin? guzel sanatlar istiyordun da kurslara egitimlere mi yolladilar?Ya ben başka bölüm okuyordum basta bırakmam için destek oldu bana onu bile yüzime vurdu bak sayemde kazandın bu mesleği diyor ben de dedim ki ben de istedim emek verdim baba.
Bu ne arsızlık ya, kusura bakmayın.merhaba ben 2 senedir calısıyorum 2 senedir de evliyim ailem okuturken fedakarlık verdi emek verdi.Kardeslerimde üniversite okuyor ikisine toplam ocaktan önce 5 ocaktan sonra da 10 bin burs veriyorum.Su anda 6 aylık hamileyim işi bırakıcam borçlarımız da var babama artık vermesem olur mu dedim kavga kıyamet duygusallasmalar..Ya ben mi bencilim bilmiyorumEşine de söylicem verirse verir diyor yani eşimin kardesine hic burs falan vermiyorken ben calısmazken bu bize fazla gelicek.Büyük erkek kardesin mezun olur diger kardesinin kirasını ödersiniz diyor.Ben de o öder büyük kısmını erkek ya dedim.Sonra da üzüldüm iste hamileligin de etkisi herhalde ama.Ailede birlik olmalıyız diyor babam.ilerde bana hepiniz ayda 10 bin verceksiniz kücük kız kardesinizi de özelde okutun diyor.BSizce ben mi bencillestim babam haklı mı?
hakkaten baba bakmazken damat niye ödesin . Bence kardeşleri iş bulup çalışmalı yarı zamanlı. Normal süreçler bunlar olur yani maddiyatsızlık. Yapacakları akşamları ya da hasftasonu çalışmak hepsi bu.Bu zamana kadar verdikleriniz tamam ama siz artik calisamayacaginiz icin veremem deyince babaniz nasil esinize sen ver diyecek bu nasil kafa yapisi
iste kendinizi esinizin yerine koyun diye sordum zaten. sizin babanız da istememeli.. hafi istiyor, siz vermeyinEşim yapsa rahatsız olurdum da onun babası böyle istemşyor
Bakamayacağı çocukları yapmasaydı. Sizi okutmak da onun görevi minnet etmeyinYa eşim cok iyi allahtan bir kere demedi ama calısmadıgımda da ödeyelim diyemem 10 bin az para degil ve o kadar duygusallastırdı ki bu olayı sanki ben ailemi reddetmisim gibi kendimi cok kötü hissettim.Babam okuturken cok fedakarlık yaptıgı icin karşılık bekliyor
Böyle şeyleri hiç konuşmuyor musunuz anlamadım. Bakın ben şimdi gönderiyorum ama bebek planlıyoruz veya hamileyim 3-5 ay sonra gönderemeyeceğim vs açıktan konuşsaydınız. Babanlar evlat yetiştirme konusunu çok yanlış anlamış Türk toplumunun büyük çoğunluğu gibi. Kendi irademizle dünyaya getirdiğimiz canlılar bize veya diğer çocuklara sigorta değildir. Bakabileceği kadar çocuk yapacaktıZorunluluk artık ya benim icin 5 bini zorla 10 bin yaptılar zaten ben 5 veriyordum normalde
Allah oturduğu yerden rıskı veriyorsa sizden niye bekliyor. Kusura bakma ama hiç utanmıyor musunuz kocandan iyi senin baban seni haraca bağlasın kocanın babası kocanı haraca bağlasın. Evladını kim düşünecek? Ne saçma hayatlarYa bide ben de güzel güzel anlattım bak 2 ayım kaldı borcumuz da var artık fazla geliyor dedim hic umursamadı ki allah rızkı verir diyor annemde yanında
Arabayı kardeşe mi babaya mı alacaksınız? İkisi de saçma da kardeşeyse über saçma.Ya simdiden kücükk kız kardesimizi okutmamamızı ve araba almamızı söyliyır takıntısı var
Bacım sen bu hayatta çok üzülürsün. Kendin edip kendin buluyorsun hiç ağlama.Bana karşı gaddarlar hissediyorum zaten okurken de ben kyk da kardeslerim hep evde okudular evin uysalı oldugum icin beni umursamıyorlar.Bunları söyledigim de de cok kızdı kardeslerinle kıyaslama kendini diye
Herkesin ailesi çocuğunu okuturken fedakarlık yapıyo bunun hesabını mı tutuyor aileniz. Çocuklar sizin değil onların, sorumluluk da onlara ait.merhaba ben 2 senedir calısıyorum 2 senedir de evliyim ailem okuturken fedakarlık verdi emek verdi.Kardeslerimde üniversite okuyor ikisine toplam ocaktan önce 5 ocaktan sonra da 10 bin burs veriyorum.Su anda 6 aylık hamileyim işi bırakıcam borçlarımız da var babama artık vermesem olur mu dedim kavga kıyamet duygusallasmalar..Ya ben mi bencilim bilmiyorumEşine de söylicem verirse verir diyor yani eşimin kardesine hic burs falan vermiyorken ben calısmazken bu bize fazla gelicek.Büyük erkek kardesin mezun olur diger kardesinin kirasını ödersiniz diyor.Ben de o öder büyük kısmını erkek ya dedim.Sonra da üzüldüm iste hamileligin de etkisi herhalde ama.Ailede birlik olmalıyız diyor babam.ilerde bana hepiniz ayda 10 bin verceksiniz kücük kız kardesinizi de özelde okutun diyor.BSizce ben mi bencillestim babam haklı mı?
Mühendis, doktor vs tarz bişey misiniz? Ben de 1 sene beklesem mi diye okudum da ne düşünüyorum diye bazen kendime kızıyorum. Siz de bu 2 meslekten birini mi yapıyorsunuz çok merak ettimYa ben başka bölüm okuyordum basta bırakmam için destek oldu bana onu bile yüzime vurdu bak sayemde kazandın bu mesleği diyor ben de dedim ki ben de istedim emek verdim baba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?