- Konu Sahibi flowerworld
-
Ya öyle imiş bende nette okumuştum. kura ile atanıyorlarmış ve atanabilmek için can atıyorlar.. yazık ya 2004te ben sınava girerken çok yüksek puanla öğrenci alıyordu. Konu sahibi maaşı yüksek gibi yazınca şaşırdımDiş hekimleri de öyle çok kazanmıyor ki. Zaten konu sahibi 2 yıl önce mezun olmuş çok birsey aldığını sanmıyorum.
arkadaslar herkes aynı degil benden iyi kazanan arkadaslarımda cok ben devlette calısmıyorum iyi de kazanıyorum kendimce meslekte yeni sayılmama ragmen.Cok mezun var eskisi gibi degil asla biraz da sans isiYa öyle imiş bende nette okumuştum. kura ile atanıyorlarmış ve atanabilmek için can atıyorlar.. yazık ya 2004te ben sınava girerken çok yüksek puanla öğrenci alıyordu. Konu sahibi maaşı yüksek gibi yazınca şaşırdım
Doğrudur.. ben çok farklı bir alandayım bilemiyorum pek.. her meslekte şans faktörü etkili biraz. Sağlıkla büyütün bebeğiniziarkadaslar herkes aynı degil benden iyi kazanan arkadaslarımda cok ben devlette calısmıyorum iyi de kazanıyorum kendimce meslekte yeni sayılmama ragmen.Cok mezun var eskisi gibi degil asla biraz da sans isi
Yüzsüz bir babamerhaba ben 2 senedir calısıyorum 2 senedir de evliyim ailem okuturken fedakarlık verdi emek verdi.Kardeslerimde üniversite okuyor ikisine toplam ocaktan önce 5 ocaktan sonra da 10 bin burs veriyorum.Su anda 6 aylık hamileyim işi bırakıcam borçlarımız da var babama artık vermesem olur mu dedim kavga kıyamet duygusallasmalar..Ya ben mi bencilim bilmiyorumEşine de söylicem verirse verir diyor yani eşimin kardesine hic burs falan vermiyorken ben calısmazken bu bize fazla gelicek.Büyük erkek kardesin mezun olur diger kardesinin kirasını ödersiniz diyor.Ben de o öder büyük kısmını erkek ya dedim.Sonra da üzüldüm iste hamileligin de etkisi herhalde ama.Ailede birlik olmalıyız diyor babam.ilerde bana hepiniz ayda 10 bin verceksiniz kücük kız kardesinizi de özelde okutun diyor.BSizce ben mi bencillestim babam haklı mı?kardeslerim tıp okuyor bu arada bir kac kisi sordu burdan yazayım ondan dolayı part time calısma sansları yok
Milyonlar kazansan 10 bin lirayı reva göreceksin yani. Ayrıca dişçilerin ne kadar kazandığını biliyoruz10 lira az degil cünkü milyonlar da kazanmıyorum.Ayrıca harcamalar da ne kadar kazanırsan o kadar artıyor
Zorlanacağın bir duruma giriyorsan önce kendini ve çekirdek aileni düşünmek zorundasın, senin kardeşin olabilir de çocukların değil neticede.merhaba ben 2 senedir calısıyorum 2 senedir de evliyim ailem okuturken fedakarlık verdi emek verdi.Kardeslerimde üniversite okuyor ikisine toplam ocaktan önce 5 ocaktan sonra da 10 bin burs veriyorum.Su anda 6 aylık hamileyim işi bırakıcam borçlarımız da var babama artık vermesem olur mu dedim kavga kıyamet duygusallasmalar..Ya ben mi bencilim bilmiyorumEşine de söylicem verirse verir diyor yani eşimin kardesine hic burs falan vermiyorken ben calısmazken bu bize fazla gelicek.Büyük erkek kardesin mezun olur diger kardesinin kirasını ödersiniz diyor.Ben de o öder büyük kısmını erkek ya dedim.Sonra da üzüldüm iste hamileligin de etkisi herhalde ama.Ailede birlik olmalıyız diyor babam.ilerde bana hepiniz ayda 10 bin verceksiniz kücük kız kardesinizi de özelde okutun diyor.BSizce ben mi bencillestim babam haklı mı?kardeslerim tıp okuyor bu arada bir kac kisi sordu burdan yazayım ondan dolayı part time calısma sansları yok
Beraber mi kazanıyorsunuz?Erkek ya” demenizi kiniyorum. Ne alaka ?
Bir diş hekiminin 10 lirayı dert etmesine inanamıyorum
Milyonlar kazansan 10 bin lirayı reva göreceksin yani. Ayrıca dişçilerin ne kadar kazandığını biliyoruz
Eşinizden isteyebilecek durumda olması da çok çok tuhaf.. Baba çocuğunu okuttu diye ömür boyu maddi destek mi bekleyecek ya? Çocuklar onun yatırım amacı mı ben anlamadım. Dünyaya getirdiğin çocuğa elinden geleni sağlamak zorundasın bu senin görevin zaten.Eşim duygusal ve cömert oldugu icin ona söyleyecek büyük ihtimalle ben onların gözünde daha bencilim
Gelirini görüyor giderini görmüyor kazandığının hesabını yapıyor kız hepimiz çatladık burda lütfen artık bir dur deYa kesinlinlikle cok degil babama göre milyonluguz ama daha hayatın basındayız ve sıfırdan yaptık her seyi dügüni de esim kendi yaptı her seyi.
Abla sen baska kafadasın ya cok iyiyse kazan sen de oku.bu devirde evimiz bile yokken bu kadarı geliyor elimdenMilyonlar kazansan 10 bin lirayı reva göreceksin yani. Ayrıca dişçilerin ne kadar kazandığını biliyoruz
Babanız bencil ve çıkarcı. Bu kadar çocuğu bana baksınlar diye yapmış belli ama asıl çocuklarına bakması gereken o! Siz kendi ailenize ve hayatınıza bakmaya çalışın. Kardeşlerinizin ihtiyacı olur yollarsınız elimizden geldiğince ama burs vermek, okutmak, kirasını ödemek sizin göreviniz değil. Zamanla eşinizle de aranız açılır bu sebeple.merhaba ben 2 senedir calısıyorum 2 senedir de evliyim ailem okuturken fedakarlık verdi emek verdi.Kardeslerimde üniversite okuyor ikisine toplam ocaktan önce 5 ocaktan sonra da 10 bin burs veriyorum.Su anda 6 aylık hamileyim işi bırakıcam borçlarımız da var babama artık vermesem olur mu dedim kavga kıyamet duygusallasmalar..Ya ben mi bencilim bilmiyorumEşine de söylicem verirse verir diyor yani eşimin kardesine hic burs falan vermiyorken ben calısmazken bu bize fazla gelicek.Büyük erkek kardesin mezun olur diger kardesinin kirasını ödersiniz diyor.Ben de o öder büyük kısmını erkek ya dedim.Sonra da üzüldüm iste hamileligin de etkisi herhalde ama.Ailede birlik olmalıyız diyor babam.ilerde bana hepiniz ayda 10 bin verceksiniz kücük kız kardesinizi de özelde okutun diyor.BSizce ben mi bencillestim babam haklı mı?kardeslerim tıp okuyor bu arada bir kac kisi sordu burdan yazayım ondan dolayı part time calısma sansları yok
Bi sen kazanmış okumuş gibi konuşuyorsun nerden biliyorsun mesleğimin olmadığını ? Senden daha az maaş ile daha fazla yardım yaptığım doğrudurAbla sen baska kafadasın ya cok iyiyse kazan sen de oku.bu devirde evimiz bile yokken bu kadarı geliyor elimden
Fedakar olması gerekiyor zaten. Sizi dünyaya getiren onlar. Bi zahmet baksın sizeYa eşim cok iyi allahtan bir kere demedi ama calısmadıgımda da ödeyelim diyemem 10 bin az para degil ve o kadar duygusallastırdı ki bu olayı sanki ben ailemi reddetmisim gibi kendimi cok kötü hissettim.Babam okuturken cok fedakarlık yaptıgı icin karşılık bekliyor
Fedakar olması gerekiyor zaten. Sizi dünyaya getiren onlar. Bi zahmet baksın sizeYa eşim cok iyi allahtan bir kere demedi ama calısmadıgımda da ödeyelim diyemem 10 bin az para degil ve o kadar duygusallastırdı ki bu olayı sanki ben ailemi reddetmisim gibi kendimi cok kötü hissettim.Babam okuturken cok fedakarlık yaptıgı icin karşılık bekliyor
Banane yaparsan yap beni ilgilendirmiyor sen konuyu meslegime bagladıgın icin diyorım bunu milyonlsr kazanıyormusuz ya hesabımı cıkartcaksun utanmasanBi sen kazanmış okumuş gibi konuşuyorsun nerden biliyorsun mesleğimin olmadığını ? Senden daha az maaş ile daha fazla yardım yaptığım doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?