- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
İyi geceler herkese :) Bugün benim doğumgünümdu 7 Kasım. Sanırım 20 yaşımi doldurmus oluyorum artık. Mutluyum aslında büyüdüm biraz ama keşke mutluluğumu yaşamama izin verseler. Ne annem nede babam geçtin pasta alıp bana ufletmeyi doğum günün kutlu olsun kizim bile demediler. Zaten bugüne kadar dememislerdi ama bekliyo insan yine de. Bugün tüm gün sevgilimleydim ailesiyle tanışıyoruz zaten onların evine gittik sağolsunlar pasta almışlar annesi saatlerce uğraşıp ikramlik bişeyler hazırladı o kadar çok mutlu oldum kii , geçen sene de aynısını yapmışlardı. Akşam oldu bugun maasimi aldım diye eve giderken kardeslerimi aradım bişey istiyo musunuz diye onlarda çiğ köfte al dediler neyse almaya gittim dedim yan tarafta amcamlar oturuyo ayıp olmasin onlara da alayım Kuzenler de bize alıyo çünkü . Otobüse bindim eve gitmek için ellerim dolu Teyzemi gördüm bende bi cigkofteyi Teyzem verdim yani kuzenlere vwrcegimi. eve götür teyze size almıştım anneannem falan yersiniz diye onlarla da babamın arası biraz bozuk o yüzden sık görüşmüyoruz teyzemde Hayır istemiyorum annem de kabul etmez zaten falan dedi ben yine de zorla verdim Kuzenleri de bize cagiririz bizde yerler diye düşündüm. Eve geldim böyle böyle oldu diye anlattım babam bi bağırmaya başladı sen geri zekalı Misin soruyorum bende katıksız malsın beginsiz aptal ne diye onlara bişey aliyosun onlara iyilik yaramaz bide istememis zorla vermissin enayi salak herif çok safsın gibi bi dolu hakaret etti gözlerim doldu hiç bişey diyemedim sonra daha da devam etti baba madem.sen.niye kavgalı olduğun halde gidip diger amcamlara geçen tavuk aldın ayıp mi ettim yani dedim 3 kuruş para aldın diye adam mi oldum sandim terbiyesiz kendini ne saniyosun köpek diye tekrar bağırmaya başladı. Mutfaga gittim ağlayıp ağlayıp geri döndüm odaya o agladigimi görurse daha çok kızıyo diye. O kadar mutsuzum ki bugün benim doğum günüm ya bi baba böyle bi günde kızına nasıl davranır ki ? 20 yıldır bir kere bile evde kızım bugün de doğum günün gel pasta aldık yiyelim ufle de munlari hadi gibi bişey olmadı ama daha 2 yıldır tanıdığım sevgilim ve ailesi evinde dört döndüler beni.mutlu olsun diye o kadar zoruma gidiyo ki, belki sarılıp öperek kutlarlar benim anne babam. Nerdeeee etmediği hakaret kalmadı çok kötüyüm benim babam niye böyle bn napıcami bilmiyorum bana bişey diyin böyle durumda napar ki insan koca değil ki boşan gitsin