mrb ben esra benim 4 yıllık sevgilim var gecen gün bulustuğumuzu ailem öğrendi ve babam bana bi seçim yapmamı istedi eylülde üniversiteye baslıcam.ya okulu secip onunla konusmıcaksın yada onu secip okulu bırakcaksın evlenceksin dedi.ben okumak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o benimle hemen evlenmek istiyo anneme yoksa kacırırım diyo ben okuldan dolayı cekiniyorum.ve gecen senede bi ilişkiye girmistik beni zorlayarak. simdi okulu secsem tehdit edicek belki sinirle belki sarhos herseyi anlatcak ama onu secsem okul hayatım bitcek ben ne yapıcam bana yardım edin lütfen
mrb ben esra benim 4 yıllık sevgilim var gecen gün bulustuğumuzu ailem öğrendi ve babam bana bi seçim yapmamı istedi eylülde üniversiteye baslıcam.ya okulu secip onunla konusmıcaksın yada onu secip okulu bırakcaksın evlenceksin dedi.ben okumak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o benimle hemen evlenmek istiyo anneme yoksa kacırırım diyo ben okuldan dolayı cekiniyorum.ve gecen senede bi ilişkiye girmistik beni zorlayarak. simdi okulu secsem tehdit edicek belki sinirle belki sarhos herseyi anlatcak ama onu secsem okul hayatım bitcek ben ne yapıcam bana yardım edin lütfen
Bizden duymak istediğin cevap, tabiki sevgilini tercih et ise.. çok yanılıyorsun. şimdiden eminim %95 kişi sana 'saçmalama daha çok gençsin, kimler çıkacak karşına. üniversite okuyup geleceğini eline almalısın, zaten kısmetinde varsa ne eder bulur o seni. eğğer yoksa sen zaten üniversitede veya iş hayatında kendine uygun kafana uygun birisini bulursun' diyecektir.. kii bende aynısını söylüyorum.
lise de kendisi için ölüp bittiğim bir sevgilim vardı. 2,buçuk yıl süren bir ilişkiydi. ama üniyi kazanınca kendisiyle artık olmayacağını üni olmasaydı evlenebileceğimizi ama üniversite okuyup geleceğimi kendi elime almak istediğimi söyledim ve ayrıldım. ne okulumdan vazgeçebilirdim ne de sevgilimden ama asla geleceğimden vazgeçemezdim.
ayrıca yaşın daha çok genç. ki mleri bulursun kimleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?