babamın seçim yap demesi!!!

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
mrb ben esra benim 4 yıllık sevgilim var gecen gün bulustuğumuzu ailem öğrendi ve babam bana bi seçim yapmamı istedi eylülde üniversiteye baslıcam.ya okulu secip onunla konusmıcaksın yada onu secip okulu bırakcaksın evlenceksin dedi.ben okumak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o benimle hemen evlenmek istiyo anneme yoksa kacırırım diyo ben okuldan dolayı cekiniyorum.ve gecen senede bi ilişkiye girmistik beni zorlayarak. simdi okulu secsem tehdit edicek belki sinirle belki sarhos herseyi anlatcak ama onu secsem okul hayatım bitcek ben ne yapıcam bana yardım edin lütfen

Bizden duymak istediğin cevap, tabiki sevgilini tercih et ise.. çok yanılıyorsun. şimdiden eminim %95 kişi sana 'saçmalama daha çok gençsin, kimler çıkacak karşına. üniversite okuyup geleceğini eline almalısın, zaten kısmetinde varsa ne eder bulur o seni. eğğer yoksa sen zaten üniversitede veya iş hayatında kendine uygun kafana uygun birisini bulursun' diyecektir.. kii bende aynısını söylüyorum.
lise de kendisi için ölüp bittiğim bir sevgilim vardı. 2,buçuk yıl süren bir ilişkiydi. ama üniyi kazanınca kendisiyle artık olmayacağını üni olmasaydı evlenebileceğimizi ama üniversite okuyup geleceğimi kendi elime almak istediğimi söyledim ve ayrıldım. ne okulumdan vazgeçebilirdim ne de sevgilimden ama asla geleceğimden vazgeçemezdim.
ayrıca yaşın daha çok genç. ki mleri bulursun kimleriiiii

canım daha üniversiteye yeni başlıcaksan o zmn lise 1 den beri sürüyo bu ilişki, yani şöyle söylim bak, sen şuan çooook sevdiğini, onun hayatının erkeği olduğunu sanabilirsin ama ÖYLE DEĞİL. daha önüne o kadaaar çoook kişiler çıkacak ki, onunla evlenirsen bin pişman olursun. üstelik seni zorlayarak ilişkiye girmiş, sarhoşken yada kızdığı zmn anlatacak kadarda adi biri, sen kendin söylüyosun. tabi evlenmek için acele eder bulmuş saf bi kız, hayatını karartmak için acelesi var!! eğer herşeyi anlatacağını düşünüyosan ona deki ben okuluma başlim, seninle de ayrılmış gibi yapalım, yani aileme karşı öyle gösterelim nası olsa okul bitince onlar itiraz etsede evleniriz önümüzde hiçbi engel olmaz. böyle diyerek kandır onu, inanmasını sağla. okul başlayınca bi şekilde yavaş yavaş ayrılırsın ondan, kurtarırsın kendini. o zmn herşeyi anlatsa bile ailene sen iftira dersin, onu bıraktığım için böyle yapıyo iftira atıyo evlenebilmek için dersin. ee ailende o yaşta seni zorla kolundan tutup muayeneye götürecek değil, böyle bi rezillik yapmazlar. bu durumda ailende arkanda olur, ondan kendini kurtarmış olursun. bak canım ilerde ah ben ne yaptım bütün hayatımı kararttım demek istemiyosan kurtul ondan. şimdi olmasada yavaş yavaş, gerekirse kandırarak. unutma bzn hayatta öyle seçimler yaparsın ki bedelini bütün hayatınla ödersin, lütfen yanlış yapma, bi kız daha yanmasın lütfen.

% 95 lik kısmı hemen doldurmaya başlayayım ben Tabiki okul

İşte biri daha konuyu açtı offline oldu... Şu konuları müsait olduğunuzda açsanız...

Bencede okuluna devam et. o kişi zaten sana zarar vermiş. hiç aklının ucundan bile geçmesin evlenseymiydim düşüncesi.

inanmak istemiyorum yaaa..zorla ilişkiye girdik demenin anlamı tecavüzdür bunu da ötesi yok..sana zorla bu işkenceyi yapmış adam için aileni okulunumu feda edeceksin...
hem ünivbersite sonuçları acıklanmadı senin okulun nasıl belli oldu özel üniversiteye gideecewksen de sana bu fedakarlıgı yapcak ailene nasıl sırt cevirirsin..
aklını basına topla hatanın neresinden dönülürse kardır...

Seni ilişkiye zorlayan, tehdit etmesinden korkacağın karakterde bir adamla evlilik olmayacağının farkındasın herhalde. Baban da biliyor madem, korkacak hiçbir şeyin yok. Evlenirsen kendini mahkum edersin, oysa okulunu seçip kendini var etme şansın var elinde. Aklını kullan. Evlilik zorlamalarla, korkularla olacak iş değil. Hele ki üniversite gibi bir şansın varken, açık ve net; aptallık edersin gitmezsen. Sonra çok pişman olursun. Kaçırılacağından korkuyorsan şikayet et. Böyle tiplerin çoğu iş ciddiye binince, korkup kaçarlar. Tehditleri ancak dünyadan habersiz saf kızlara işler çünkü. Sevgiline babanın her şeyi bildiğini söyle. Benim fikrim bu. Ayrıca sakın ama sakın "beni çok sevdiğine eminim" tarzı düşüncelere kapılma. Seven insan karşındakini incitmeye, korkutmaya kıyamaz, beklemeyi bilir çünkü.

Okulu da babanı da bir kenara bıraktım. Seni zorlayarak seninle ilişkiye giren bir adamla nasıl olurda bu kadar zaman ilişkini sürdürebilirsin gerçekten anlamadım. Valla şu ilişki olayı olmasaydı hem okul için hem okulun bittikten sonra sonra sevgilinle evlenmek için elinden geleni yap ardına koyma derdim. Ama bu durumda diyebilceğim okulunu sec geleceğine bak sonuç nolursa olsun. Sevgilin de tamam derse okul bittikten sonra evlenirsiniz artık.. (Tabi bu zorla ilişki olayı aklına hiç gelmicek mi bunu kaldırabilcen mi, gerçi bu kadar zaman kaldırmışsın daha sonra da kaldırırsın. ) Senin bu zorla ilişkiyi kabul edip devam etmene dicek bi kelime bulamıyorum üzgünüm ama gururdan eser kalmamış bu durumda. Gerçekler bunlar. Azcık aklını başına al lütfen ve kurtul bu adamdan lütfen . Nese senin için en hayırlısı neyse o olsun.

Son düzenleme:
tabıkı de okulu secmelısın .anladıgım kadarıyla sen de okulu secmekten yanasın .

cunku sevgılını anlatırken ,ona duydugun aska anlatmıyorsun da

korkunla anlatıyorsun .onu secmezsem benı tehdıt eder gıbı .

ona bu korkularını da sakın hıssetırme .ınan tehtıt fılan edemez sakın korkma .

tehtıt edecek adam once kendını gozden cıkarmalı.aılen sana zarar verıp de

ona tesekkur edecek hallerı yok sonuc da .lafın özü hıc dusunme egıtımını sec .

Tabi ki seni tehdit edecek ama boyun eğmemelisin
okul okul okul

bak durup durup sinirleniyorum, ben böyleyken sen nası bu haldesin anlamıyorum. o adam sana tecavüz etmiş! sende onla ilişkini sürdürmekle kalmamış bide soruyosun üviversite mi, onla evlilik mi diye? yrn bigün buraya yine konu açarsın, kocam beni dövüyor, hayatım mahvoldu, boşanmak istiyorum ama eğitimim yok, çalışmıyorum da maddi gelirim yok, ailem de evliliği istemedi acaba boşansam bana sahip çıkarlar mı diye? ah be kızım bu hallere düşmeden aklını başına toplasana, henüz hiçbişey için geç değilken kurtarsana kendini bu tecavüzcüden.

Bu arada beni zorlayarak ilişkiye girdik demişin ama önceki konunda bir anlamda kendini affettirmek için ilişkiye girdiğiniz yazmıştın :44::44::44:

Seni zorlayarak ilişkiye girmiş olsa sen ona hala ' sevgili ' demezdin.. Demek ki bi zorlama olmamış..

Birşey anlatırken lütfen doğru şekilde anlatın..

Soruya gelince ' tabi ki okul ' ..

Kendine yapacağın en büyük iyilik bu adamdan ayrılmak olur.

Eski konuna baktım,adam sana tecavüz etmemiş ,baskı yapmış benim ol diye.Farketmez ikiside normal değil zaten.Karşında seni baskıyla tehditle elinde tutmaya çalışan,kendine ve sana güveni olmayan,kişiliği gelişmemiş bir adam var.Okuluna devam etmene izin verilsede bu adamdan kurtulmak zorundasın.

İster şimdi,ister 5 sene sonra bu adamla evlenirsen gelecekte seni bekleyen hayatı ben sana yazayım.Okumana veya çalışmana asla izin vermeyecek,muhtemelen evden çıkman bile sorun olacak,giyimine karışacak,ailesinin kölesi olmanı bekleyecek ........Bu listee böyle uzayıp gider.Bu adam karaktersizin teki,bir an önce kurtulmalısın.

Bekaret meselesini de kafana takmıyacaksın,madem yaptın böyle birşey arkasında durmayı bileceksin.

Okulu seçmen senin için daha doğru olacaktır, daha çok gençsiniz evlenmek için bence, hem sevgilinin de ilişkinizden falan ailene bahsetmesi ya da seni kaçırmaktan bahsetmesi falan pek doğru gelmedi bana yani senin için çok da iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum bu kişinin ...

Simdi ortada büyük hatalar ve büyük sorunlar var. Kizlik zarinin gitmis olmasi benim icin bir sorun teskil etmiyor, ama bu toplum icin ve özellikle ailen icin büyük bir sorun teskil ediyor bunu biliyorsun. Üstelik bu adam seni üzüyor, geri gelip tamamen benim olacaksin diyor seni kandiriyor üzerinde baski kuruyor...Inanilmaz seyler bunlar.

Simdi onu sevdigin icin birlikte olmana birsey diyemem fakat sen bu adamin ic yüzünü gördükten sonra böyle bir hataya düsmemeliydin. Simdi bu hatanin arkasinda durmalisin! Tekrar söylüyorum kizlik zarini kaybetmis olman degil hatan, hatan böyle bir insana yenik düsmen ve seni sindirmesine izin vermen, onun yanlis bir insan oldugunu bile bile iliski yasaman. Sonraki sorunlari düsünmeden davranman sana simdi ne büyük sorunlar aciyor.

Fakat madem böyle durum, güclü olman gerekiyor. Ortaya cikacaksa da cikacak zaten, ailen seni reddetse bile, bir yolunu bulup okumalisin. Sen böyle bir insanla evlendigin zaman ne olacak biliyor musun? Hayatin mahvolacak!
Insanlar mutlu olacaklarini, güvenecekleri, baslarini omuzlarina yaslayip hayati birlikte paylasacaklari cok sevdikleri insanla evlenirler genelde. Ama senin hayatina giren bu kabus gibi insan senin hayatini zorlastirmaktan baska bir ise yaramayacak.

OKULUNU OKU, isterse ailen seni reddetsin, burs bul, hayatin zorluklariyla savasmak zorundasin.

artık tepki veremiyorum ben böyle yazılara ilk üyeyken okur soktan soka girerdim.. ama artık sanırım alıstım !!!!!

konu acan kardesim hiç mi bu forumda kendi basından gecene benzer yazılar okumadın? hic mi ders cıkarmadın ?

kızlık zarından dolayı sevgilim dedigin kişiden ayrılmaya korkuyorsun.. zorlayarak diyorsun ama ilk sende itiraz etsende devamını kendi isteginle getirmişsin belli ki... madem bu

senin icin sorun teskil edecekti niye böyle bir duruma kalkıstın..

buraya bu konuyu acarken herkesin tabii ki okul diyecegini sende biliyorsun.. cıkmazdasın avutulmaya ihtiyacın var.. yaptın bir hata önüne bak deyip sırtını sıvazlayalım

cünkü beklentin bizden bu..

ayrıca yası kücük saglıklı düsünemedim olan oldu kısmına artık ben inanmıyorum.. o cinselligi yasamak icin kücük görmedi de birey kendini sonuclarını cekmeye gelince mi

kücük saglıklı düsünememiş oluyor. lütfen foruma yazılan yasanılan olaylardan ders cıkarın LÜTFEN...

Seninle zorla ilişkiye girmiş birisiyle hala beraber olman
cok büyük hata bu bir.
Şimdide bu kişiyle evlenmeyi aklindan bile geçirmen daha büyük
hata buda iki.

Sen okumayı bırakıp, bu şahsiyetsiz şahısla evlenirsen,
Hayatının geri kalanını mahfetmiş olursun.
Hem alkol, hem tecavüz var pislikte!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…