ya bazen mesaj yazma yeri aktiv olmuyo yazamıyorum ben bu cocuğu cok seviyorum defalrca ayrıldım ama dayanamadım bu ilişkiden öncede böyleydi dayanamadım onsuzluğa alkolik değil canı sıkılınca içipte söylerse korkum ya bunu takmıyorum simdi ben buna nası dayancam.ayrı kalmaya
Arkadaşım sen bu çocukla zorla mı ilişkiye girdin kendi isteğinlemi. Zorlaysa aklını başına al saçmalama çok seviyorum falan diye nasıl bunu kaldırabilirsin ALLAH aşkına yaa..
cilemvar
ya bazen mesaj yazma yeri aktiv olmuyo yazamıyorum ben bu cocuğu cok seviyorum defalrca ayrıldım ama dayanamadım bu ilişkiden öncede böyleydi dayanamadım onsuzluğa alkolik değil canı sıkılınca içipte söylerse korkum ya bunu takmıyorum simdi ben buna nası dayancam.ayrı kalmaya
ya evet öyle beni bırakır yasayamam korkusuyla onun zoryla ilişki oldu iste ben acı cekmeye katlanamıyorum onun bütün hatalarını bildiğim halde yine sevmeye devam ediyorum ben kendimi çözemiyorum yaaaa
ya evet öyle beni bırakır yasayamam korkusuyla onun zoryla ilişki oldu iste ben acı cekmeye katlanamıyorum onun bütün hatalarını bildiğim halde yine sevmeye devam ediyorum ben kendimi çözemiyorum yaaaa
Bizden duymak istediğin cevap, tabiki sevgilini tercih et ise.. çok yanılıyorsun. şimdiden eminim %95 kişi sana 'saçmalama daha çok gençsin, kimler çıkacak karşına. üniversite okuyup geleceğini eline almalısın, zaten kısmetinde varsa ne eder bulur o seni. eğğer yoksa sen zaten üniversitede veya iş hayatında kendine uygun kafana uygun birisini bulursun' diyecektir.. kii bende aynısını söylüyorum.
lise de kendisi için ölüp bittiğim bir sevgilim vardı. 2,buçuk yıl süren bir ilişkiydi. ama üniyi kazanınca kendisiyle artık olmayacağını üni olmasaydı evlenebileceğimizi ama üniversite okuyup geleceğimi kendi elime almak istediğimi söyledim ve ayrıldım. ne okulumdan vazgeçebilirdim ne de sevgilimden ama asla geleceğimden vazgeçemezdim.
ayrıca yaşın daha çok genç. ki mleri bulursun kimleriiiii
Şekilden şekile girdi suratım yahu...
Muhtemelen seninle aynı yaştayız bende bu sene sınava girdim ve iyi bi puan yaptım gideceğim garanti...
3 yıllık ilişkim var onun biraz kötü o da muhtemelen kalıcak.
Ama ben demiyorum ki ölüyorum bitiyorum onsuz olamam... Şükür ki bi saçmalık da yapmadım ilişki boyunca.
Şu an bana dese ki alyssa ya ben ya ünv ya da ailem böyle bi seçenek suncak. Düşünmem bile ne konu açması.
Bi çok kişiyle aynı yaştayım böyle konu açanların ama niye saplantı haline getiriyorsunuz anlamıyorum...
Kaybetmemek için ilişkiye girmişsin bi de ya...
Bunu yargılamak benm haddim değil ama kozlar kendin vermişsin onun eline...
Kendinde söylüyorsun bir çokk hatasını bile bile diye...
18 yaşındaym sanırım sende öyle ama daha yerine oturmamış çok şeyimiz var...
Ünv gidince hayata bakış açımız bile değişcek bi çok insan tanıycaz eminim ki..
Hiç bi zaman demedm asla da demem ayrılamam diye geleceğim okulum herşeyden önemli senin de öyle olmalı iki gün sonra buraya gelip konu açarsın sonra allah korusun kocam hakaret ediyo kötü davranıyo diye.
Git üniversitene hayatını kurtar senin kadar kimse düşünmez senin hayatını !
hayata bakısını tebrik ederim.. (nerdeyse yeni nesil hep mi umursamaz yanılgısına ben de düsecektim)
bizi dinlemiyorsun bari yasıtın olan bir bireyin dediklerini umursarsın umarım konu sahibi arkadasım
ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem
ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?