babamın seçim yap demesi!!!

ya bazen mesaj yazma yeri aktiv olmuyo yazamıyorum ben bu cocuğu cok seviyorum defalrca ayrıldım ama dayanamadım bu ilişkiden öncede böyleydi dayanamadım onsuzluğa alkolik değil canı sıkılınca içipte söylerse korkum ya bunu takmıyorum simdi ben buna nası dayancam.ayrı kalmaya

Arkadaşım sen bu çocukla zorla mı ilişkiye girdin kendi isteğinlemi. Zorlaysa aklını başına al saçmalama çok seviyorum falan diye nasıl bunu kaldırabilirsin ALLAH aşkına yaa..

Son düzenleme:
Arkadaşım sen bu çocukla zorla mı ilişkiye girdin kendi isteğinlemi. Zorlaysa aklını başına al saçmalama çok seviyorum falan diye nasıl bunu kaldırabilirsin ALLAH aşkına yaa..

arkadas kendi istegi ile girmiş daha dogrusu sıkca okudugumuz beni sen sevmiyon ondan ilişkiye girmiyon seviosan göster sevgini seklinde olmuss... konu sahibinin önceki konusunda var.

ayrıca konu sahibi kardesim diyorum kardesim yasındasın hala ben ondan ayrı kalamam yapamam dayanamam korkum ya söylerse diyorsun... evlen o zaman niye konu acıyorsun onsuz yapamazsan!!! bence senin profesyonel destege ihtiyacın var canım..

tabiki okul. meslek edindikten sonra istediğin gibi bi hayat yaşarsın. kendine çıkmaza sokma, hayatını karartma.

ya evet öyle beni bırakır yasayamam korkusuyla onun zoryla ilişki oldu iste ben acı cekmeye katlanamıyorum onun bütün hatalarını bildiğim halde yine sevmeye devam ediyorum ben kendimi çözemiyorum yaaaa

İyi de bir bilsen üniverstie ortamı ne kadar güzel, üniversite ortamından ayrı kalamak istemezdin.
diyelim ki evlendiniz. üni ye gitmedin.
sen sanıyormusun sana gün yüzü göstericek.
mantıklı olursak, sana sürekli ben seni almasaydım kim alacaktı seni, muamelesi yapacak.
veya aklında soru işareti olacak. (sonuçta onla yattın veya zorla yattın ben zorla olduğuna inanmıyorum ama neyse)
sonra baban? annen?
senden bir ümitleri var belli ki. sence seni o çocukla mutlu mesut evlendireceğini mi snaıyorsun. adamın hep içinde bir yer edecek keşke okusaydı diye.
baban belki gönül koyacak sana. o kadar emek harcadıktan sonra sen okulda gördüğün bir çocuğa gönlünü kaptırdın diye gönül koymakta da haklı.
pekiiiiiii o zaman babandan nasıl ayrı kalıcan? 19 yaşındasın sanırım. 19 senelik sevdiğin seni gerçekten seven babandan anandan ayrı kalmayı düşünmüyorsundaaaaaa
4 senelik sevgilinden mi ayrı kalmak zor geliyor sana

o benim akrabam ailem biliyodu zaten görüştüğümüzü bulusma olayını öğrenince sağda solda adın cıkacağını evlen dedi babam

ya evet öyle beni bırakır yasayamam korkusuyla onun zoryla ilişki oldu iste ben acı cekmeye katlanamıyorum onun bütün hatalarını bildiğim halde yine sevmeye devam ediyorum ben kendimi çözemiyorum yaaaa

ne dememizi bekliyorsun canım o zaman ?? herkesin fikri ortada..

bizlerin sinirini germek mi amacın herseyi kulak ardı ediyorsun

eski konunu biliyorum böyle bi soru sormana bile şaşırıyorum

ne demek evleneyim mi yaa hayatınız bu kadar değersiz mi sizin için

bırak okulunu evlen de gör dünya kaç bucak

Bak benimde 3.5 yıllık bir ilişkim var. Ayrılıklarımız oldu sevgilim ayrılmıştı ve hata bendeydi çok seviyordum 10 gün boyunca barışmak için elimden geleni yaptım, ALLAH'a şükür de barıştık. Nese demek istediğim gururunu ayaklar altına almışın ve hala seviyorum napıyım diyorsun. Diceksin sende gururunu ayaklar altına almışsın evet aldım ama ben haksızdım artı bide çok sevdiğim için barışmak için yaptım bunu. Ama bu olay gerçekten çok farklı bnim sevgilimle aramızda zorla ilişki gibi bi olay geçseydi bırak seviyorum napıyım demeyi kesinlikle ona karşı HİÇ sevgim kalmazdı hatta nefret ederdim. Kendini kurtar lütfen.

Son düzenleme:
Şekilden şekile girdi suratım yahu...

Muhtemelen seninle aynı yaştayız bende bu sene sınava girdim ve iyi bi puan yaptım gideceğim garanti...

3 yıllık ilişkim var onun biraz kötü o da muhtemelen kalıcak.

Ama ben demiyorum ki ölüyorum bitiyorum onsuz olamam... Şükür ki bi saçmalık da yapmadım ilişki boyunca.

Şu an bana dese ki alyssa ya ben ya ünv ya da ailem böyle bi seçenek suncak. Düşünmem bile ne konu açması.

Bi çok kişiyle aynı yaştayım böyle konu açanların ama niye saplantı haline getiriyorsunuz anlamıyorum...

Kaybetmemek için ilişkiye girmişsin bi de ya...

Bunu yargılamak benm haddim değil ama kozlar kendin vermişsin onun eline...

Kendinde söylüyorsun bir çokk hatasını bile bile diye...

18 yaşındaym sanırım sende öyle ama daha yerine oturmamış çok şeyimiz var...

Ünv gidince hayata bakış açımız bile değişcek bi çok insan tanıycaz eminim ki..

Hiç bi zaman demedm asla da demem ayrılamam diye geleceğim okulum herşeyden önemli senin de öyle olmalı iki gün sonra buraya gelip konu açarsın sonra allah korusun kocam hakaret ediyo kötü davranıyo diye.

Git üniversitene hayatını kurtar senin kadar kimse düşünmez senin hayatını !

düzeltme yapıyorum %99,9 kişi :13:

hayata bakısını tebrik ederim.. (nerdeyse yeni nesil hep mi umursamaz yanılgısına ben de düsecektim)

bizi dinlemiyorsun bari yasıtın olan bir bireyin dediklerini umursarsın umarım konu sahibi arkadasım

hayata bakısını tebrik ederim.. (nerdeyse yeni nesil hep mi umursamaz yanılgısına ben de düsecektim)

bizi dinlemiyorsun bari yasıtın olan bir bireyin dediklerini umursarsın umarım konu sahibi arkadasım

bende ilk mesajımda %5 lik kısmını onun yaşıtlarına ayırmıştım. meğer yanılmışım.
%0,01 lik dilim ayırdım :13:

ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem

ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem

yaşının küçük olduğu nasıl da belli

toz pembe hayaller

ne demek ne yapıcam 3 ay ağlıcan zırlıcan hayata küsüceksin sonra hayata kaldığın yerden devam ediceksin bu kadar

şuan sana evlilik öyle filmlerde ki gibi geliyor ama alakası yok

sen bi oku bak gör düşüncelerin nasılda değişiyor tabi okumana izin verirse sevgilin

Sen hiç mi görmedin bilmiyorum ama ben çok gördüm ağlayıp zırlayıp çocuğun iğrenç şeyler yapmasına rağmen ayrılamıyorum deyip de bi süre sonra şıp diye gerçekten adam gibi birisini bulan ve gerçekten mutlu olan.

Bilmiyorum belki ilk aşkın belki çıktığın ilk insan ama bu hayatta ondan başka insan olmadığı başkasını sevemiyceğin anlamına gelmiyo ki...

Bırak tercih yapıp evlenmeyi üniversiteye gitmediği için başını duvarlara vuran çok tanıdığım var.

Bu zamanda okumaktan daha mantıklı birşey yok evlendiğinde bi işin olmıycak kocanın eline bakıp durcaksn.

Belki o zaman pişman olursun ama çok geçmiş olur.

Düşünmene bile gerek yok bu siteden kimsenin de sana evlen o adamla mutlu olursun diyceğini sanmıyorum

Onu bunu bilmem ben bu zorla ilişki olayını taktım yaa. Bu durumda nasıl hala seviyorum diyebiliyorsun azcık mantıklı düşün. Olay normal bişey olsa tamam seviyorsun bırakamıyorsun dicem hak vercem. Ama seni resmen kullanmış bence çünkü ayrılırm diye tehtid ediyor seni .Kendini bu kadar mı karaktersiz görüyorsun hala seviyorum da seviyorum diye tutturuyorsun ya bu çocuk için. Hadi evlendin diyelim sen nasıl aynı yatakta yatıcaksın bu adamla hiç mi aklına gelmicek zorla olaması senin isteğinle değil de zorda kaldığın için yaptığın. Peki ya okul nolcak ? Bu .ocuk her yönden sana zarar veriyor ve vermeye devam edicek. Sen bu kadar değersiz değilsin emin ol uzak dur bu çocuktan lütfen.

Son düzenleme:

sonunu düşünen kahraman olamaz demek geldi içimden..

sen napıcaksın biliyorum şimdi bundan ayrılıcaksın sonra kendini boşlukta hissedeceksin. (umarım o boşluk sırasında başkalarının kollarında bulmayız seni)
o boşluk dönemini meseka şu yaz dönemini bir kursa giderek değerlendirebilirsin.kafan dağılır.
okulda kaç yaşıtın vardı? 70 80 90? hadi olsun 200. 200 kişi içinde bir tek onu sevmen normal.
dışarıda daha çokkkk seveceğin insan var.
bak bir bakıma anlıyorum seni. insan alışkanlığını bırakmakta çok zorlanır. (mesela ben saatimi arkadaşımda unuttum. saatim kolumda yok ya kendimi çıplak gibi hissediyorum)
ama bak bu kadar insan sana doğru olan şeyi göstermeye çalışıyoruz. sen yardım istedin diye çabalıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…