- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
sonunu düşünen kahraman olamaz demek geldi içimden..
sen napıcaksın biliyorum şimdi bundan ayrılıcaksın sonra kendini boşlukta hissedeceksin. (umarım o boşluk sırasında başkalarının kollarında bulmayız seni)
o boşluk dönemini meseka şu yaz dönemini bir kursa giderek değerlendirebilirsin.kafan dağılır.
okulda kaç yaşıtın vardı? 70 80 90? hadi olsun 200. 200 kişi içinde bir tek onu sevmen normal.
dışarıda daha çokkkk seveceğin insan var.
bak bir bakıma anlıyorum seni. insan alışkanlığını bırakmakta çok zorlanır. (mesela ben saatimi arkadaşımda unuttum. saatim kolumda yok ya kendimi çıplak gibi hissediyorum)
ama bak bu kadar insan sana doğru olan şeyi göstermeye çalışıyoruz. sen yardım istedin diye çabalıyoruz...
ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem
Kızım sakın okulunu bırakma!!! Aman diyim kimse için geleceğini çöpe atma!!! Yanarsın! Ne evlendiğin insan ne ailen sadece sen yanarsın!! Bak bu konuda kaaç kişinin canı yandı...Sen güzellikle aşkım canım diyerek ertelemeye çalış, git okuluna zamanla kurtul ondan..Birden kesersen tehdit edebilir..
Bir de bir kere zorla ve ya değil yapmışsın bir daha sakın yapma..Seni bununla tehdit eden adam fotonu da çeker videonu da...
okuldan sevmedim akrabayız biz 4 sene baskalrına kendimi kapattım ben onun icin simdi secim icin düsünüyorum bu olayıda biliyo bban cağırırsa gitmem seçimini yap öyle gel diyo öncden seçim olayı olduğunda bildğimi okurdum okul mu benmi dedi okul dedim yine döndü ama bunda babam var okul dersem bi daha görüşemeyiz.ben zaten çalışıyorum bi firmada ama kafam böyleyken hic biseye adapte olamıyorummmm
niye kıvırıcam ben ya fikir almak icin yazdım öyle olsa yazardım zaten.siz aynı durumda olmadınız benimle eminimki öyle ona güvensen bi an bile düsünmeden onu secerim ama güvenmiyorum zamana bırakıyım nolcak demistim zamanda bu secimi getirdi.
konu tehdit değil ben okul dersem bi gün karsıma cıkıcak hatta evlenicek sen okulu sectin ben ne yaptım diye ben okulu secsem bile onu beklicem yani.ya ben bunları niye konustuğumuda bilmiyorum rahatlamak amaclı isde !!!
allahım yarabbim.
sen beni koru!
şimdi aynı yaşta mıyız sen ve ben?
inan inanasım gelmiyor.
böyle soru sorulur mu ya?
on tane çocuğum olsa yine de okumayıp evlensem mi demezdim.
ayrıca sevgini böyle kanıtlamanı isteyen adamdan ne köy olur ne kasaba. sen bunu bilmiyor musun?
seni kendine bağımlı hale getiren, geleceğini karartacağını bile bile seni zorlayan bir adamı nasıl eğitiminle bir tutarsın?
kaç yıllık sevgilim var. ama biliyorum ben istesem böyle bir şeyi, o olmaz der.
aklın nerde ya?
ne yani şimdi başka kimse seninle evlenmez diye mi korkuyorsun?
bırak, evlenme.
işini eline al vatanımıza saygılı yararlı bir birey ol, canla başla çalış.
psikopatın tekinden çocuklar sıralamaktan daha mantıklı değil mi?
anlamıyorum nasıl bir mantıktır bu..
14 yaşında seçtiğin adam hayatının sonuna kadar istediğin adam mı olacak?
hayatını nasıl değiştireceğini görmüyor musun?
yazık ediyorsun.. çok yazık hem de.
baktım da alnından öpme ifadesi yok. onun yerine bunu kullanıyorum canım
allahım yarabbim.
sen beni koru!
şimdi aynı yaşta mıyız sen ve ben?
inan inanasım gelmiyor.
böyle soru sorulur mu ya?
on tane çocuğum olsa yine de okumayıp evlensem mi demezdim.
ayrıca sevgini böyle kanıtlamanı isteyen adamdan ne köy olur ne kasaba. sen bunu bilmiyor musun?
seni kendine bağımlı hale getiren, geleceğini karartacağını bile bile seni zorlayan bir adamı nasıl eğitiminle bir tutarsın?
kaç yıllık sevgilim var. ama biliyorum ben istesem böyle bir şeyi, o olmaz der.
aklın nerde ya?
ne yani şimdi başka kimse seninle evlenmez diye mi korkuyorsun?
bırak, evlenme.
işini eline al vatanımıza saygılı yararlı bir birey ol, canla başla çalış.
psikopatın tekinden çocuklar sıralamaktan daha mantıklı değil mi?
anlamıyorum nasıl bir mantıktır bu..
14 yaşında seçtiğin adam hayatının sonuna kadar istediğin adam mı olacak?
hayatını nasıl değiştireceğini görmüyor musun?
yazık ediyorsun.. çok yazık hem de.
ya senin sevgilin yanında rahat konusuyosun böyle insan sevdiğinden hayat nesesini umudunu vs.herseyini ondan alıyo kavga ettiğinizde kötü oluyosun demi ben ayrılıyorum ya ayrılıyorum cok zoruma gidiyo ben babamı nası affedicem okul dedim hadi okuldayken aklım ondayken okul dememin ne anlamı kalıcak
ya senin sevgilin yanında rahat konusuyosun böyle insan sevdiğinden hayat nesesini umudunu vs.herseyini ondan alıyo kavga ettiğinizde kötü oluyosun demi ben ayrılıyorum ya ayrılıyorum cok zoruma gidiyo ben babamı nası affedicem okul dedim hadi okuldayken aklım ondayken okul dememin ne anlamı kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?