babamın seçim yap demesi!!!

Yazılanların hepsini okumadım ama baban akıllı oynamış Doğru olan okulu seçip üniversiteye gitmen eğer kaderinde varsa o çocuk senin yanında olacak hep seni yalnız bırakmaz yok olmazsa da sen onu istemeyeceksin zaten eminim.. Çünkü ikiniz de çok ama çok değişeceksiniz daha

Son düzenleme:

okuldan sevmedim akrabayız biz 4 sene baskalrına kendimi kapattım ben onun icin simdi secim icin düsünüyorum bu olayıda biliyo bban cağırırsa gitmem seçimini yap öyle gel diyo öncden seçim olayı olduğunda bildğimi okurdum okul mu benmi dedi okul dedim yine döndü ama bunda babam var okul dersem bi daha görüşemeyiz.ben zaten çalışıyorum bi firmada ama kafam böyleyken hic biseye adapte olamıyorummmm

Kızım sakın okulunu bırakma!!! Aman diyim kimse için geleceğini çöpe atma!!! Yanarsın! Ne evlendiğin insan ne ailen sadece sen yanarsın!! Bak bu konuda kaaç kişinin canı yandı...Sen güzellikle aşkım canım diyerek ertelemeye çalış, git okuluna zamanla kurtul ondan..Birden kesersen tehdit edebilir..
Bir de bir kere zorla ve ya değil yapmışsın bir daha sakın yapma..Seni bununla tehdit eden adam fotonu da çeker videonu da...

ben onu sevdiğimden bırakamıyorum sevdiğimden onun her dediğine tamam dedim peki herkes aynı seyi söylüyo ayrıldıktan sonra nolcak kendimi nası baska seylere vercem

bak canim benim kardeslerimden bile kucuksun hayatta en onemli sey suan senin icin okulun olmali okuyup kendi ayaklarin ustunde durmalisin eger bu adamla evlenirsen basina gelcekleri arkadaslar yazmis aynen oyle olcak bide yetmezmis gibi iste daha evlenmeden bile sen benimle birlikte oldun diye hakarete maruz kalcaksin belki siddete zannetmeki hayatta sadece o adam var okulunu bitir gorceksin daha ne kisiler cikicak karsina sana yasitlarindan bir ornek vereyim kuzenim cocugun askindan oluyodu sorumsuzun tekiydi ne zaman konussak cok seviyorum dayanmaya calisiyorum diyodu ve en sonunda aklini basina aldi onu terk etti okulunu bitirdi suan gercekten kendine asik ona onem veren biriyle birlikte ve yakinda evlenmeyi dusunuyolar ve simdi gercekten ask buymus o cocuklukmus diyo sana tavsiyem okulunu bitir bak neler cikicak karsina belki sende ayni cumleleri kurcaksin

su an benim yanımda değil ondan bunu yaptığı icin nefret bile edemiyorum yüz üstü bırakıyo annemle dün konustu annemde ağır konustu sindiremediğinden bana patlıyo ve bana seçim yap öle konus bana diyip tersliyo ben ondan zor anımda yanımda olsun diye beklenti umdum ve sonucc!!!

sana güzellikle yaklaşılmıyor tamam =))
tamam sorumu değiştiriyorum. dışarıda kaç erkek daha var?
afedersin de okula gidersen baban sonra senden turşu mu kuracak?
kocaya vermiyecek mi?
sana yorum yapan kişilerin çoğu daha önce birileri için yanıp tutuştuklarını ve ondan başkasıyla asla olmayacağını düşünmüştür. ve kimbilir belki sonrasında kaç kişi ile daha sevgili olmuştur.
diyorsun ki şimdi ama ben çok seviyorum.
.ok seviyorsun. belki de sadece bi tarafının korkusu sardı seni ondan kafan karıştı. babam var diye kıvırıyorsun..
neyse canım daha sana akıl veremicem. bizde bir laf vardır. 'sokma akıl 7adım'

niye kıvırıcam ben ya fikir almak icin yazdım öyle olsa yazardım zaten.siz aynı durumda olmadınız benimle eminimki öyle ona güvensen bi an bile düsünmeden onu secerim ama güvenmiyorum zamana bırakıyım nolcak demistim zamanda bu secimi getirdi.

sana il mjımda da özet geçmiştim. benmde üniden bir arkadaşımın olduğunu ve benim senden tek farkım ilişkiye (zorla veya isteyerek)girmemiş olmamdı.
ama benim için en korkunç şey onunla öpüşmüş olmamdı. aynı mahallede olmamızdı. ve zıkkımlanıp kapımızda çok rahat sekilde beni yaptığım veya yapmadığım şeyler yüzünden tehdit edebilecek olmasıydı.
ama ben geleceğimi düşündüm. koca çok etrafta

konu tehdit değil ben okul dersem bi gün karsıma cıkıcak hatta evlenicek sen okulu sectin ben ne yaptım diye ben okulu secsem bile onu beklicem yani.ya ben bunları niye konustuğumuda bilmiyorum rahatlamak amaclı isde !!!

konu tehdit değil ben okul dersem bi gün karsıma cıkıcak hatta evlenicek sen okulu sectin ben ne yaptım diye ben okulu secsem bile onu beklicem yani.ya ben bunları niye konustuğumuda bilmiyorum rahatlamak amaclı isde !!!

bende senin gibi yapıp cümlede anlatılana değil, tek bir kelimeye takılıyorum;
bence de sen ne konuştuğunu bilmiyorsun

allahım yarabbim.
sen beni koru!

şimdi aynı yaşta mıyız sen ve ben?
inan inanasım gelmiyor.
böyle soru sorulur mu ya?
on tane çocuğum olsa yine de okumayıp evlensem mi demezdim.

ayrıca sevgini böyle kanıtlamanı isteyen adamdan ne köy olur ne kasaba. sen bunu bilmiyor musun?
seni kendine bağımlı hale getiren, geleceğini karartacağını bile bile seni zorlayan bir adamı nasıl eğitiminle bir tutarsın?

kaç yıllık sevgilim var. ama biliyorum ben istesem böyle bir şeyi, o olmaz der.
aklın nerde ya?

ne yani şimdi başka kimse seninle evlenmez diye mi korkuyorsun?
bırak, evlenme.
işini eline al vatanımıza saygılı yararlı bir birey ol, canla başla çalış.
psikopatın tekinden çocuklar sıralamaktan daha mantıklı değil mi?

anlamıyorum nasıl bir mantıktır bu..
14 yaşında seçtiğin adam hayatının sonuna kadar istediğin adam mı olacak?
hayatını nasıl değiştireceğini görmüyor musun?
yazık ediyorsun.. çok yazık hem de.

baktım da alnından öpme ifadesi yok. onun yerine bunu kullanıyorum canım

ya senin sevgilin yanında rahat konusuyosun böyle insan sevdiğinden hayat nesesini umudunu vs.herseyini ondan alıyo kavga ettiğinizde kötü oluyosun demi ben ayrılıyorum ya ayrılıyorum cok zoruma gidiyo ben babamı nası affedicem okul dedim hadi okuldayken aklım ondayken okul dememin ne anlamı kalıcak

Seninle zorla ilişkiye giren bi adamla evlenmeyi düşünüyosun yani doğru mu anladım?

babana yat kalk dua et.

sevgilim yanımda çünkü sınırlarımızı biliyoruz.
evet kavga edince kötü oluyorum çünkü onu kaybetmekten korkuyorum.
ona baktığımda geleceğin iyi bir bireyini, sevgi dolu bir babasını görüyorum.
benim için olmasa bile, yani biz ayrılsak da doğru insan olduğunu biliyorum onun.

bir kadını bekaretiyle tehdit etmeyeceğini biliyorum.

sanırım ben onu bunun için seviyorum zaten.
seninki gibi bir sevgiliyi ben kovardım. sen gidiyor diye sükretmelisin.

babana şükretmelisin seni ondan koruduğu için.

umarım böyle yanlış kararlar verirsem babam beni zincirle bağlar da sonra yıllarca pişman olmam.

Son düzenleme:
zorla ilişki ne demek ya bildiğin tecavüz etmiş sana hala napmalıyım diyosun kusura bakma ama böyle birinden bi an önce kurtulup üniversiteye gitmek varken evlensem mi diye düşünmek bile saçmalık seninle aynı yaştayız bak babanı dinle git üniversiteye sonra hayatını istediğin gibi yaşarsın istediğinle de evlenirsin

baban seni nasıl affedecek?????

tamam ben anlatmaya calıstığınız seyi anladım bana sunu söyleyin bu kadar olayı nası silip okul okucam onu söyleyin bana bi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…