Babamın sevgilisi var :(

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk

Zor durum
Anneniz zaten biliyordur bilmiyorum dediğine bakmayın
Bence siz söylemeyin

Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz

Önce babanın sevgilisini bir güzel paylayın ..
Ve anneciğine durumu iki kardeş oturup anlatın . .Mutlaka insanın annesine böyle birşeyi açıklaması çok zordur ama
bir kadın olarak bunu hak etmiyor ..

Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz

Rezil olacak kişi siz misiniz babanız mı lütfen yani bu ahlaksızlığı kim yapıyorsa o utansın.
Gerekirse kadının kocası bile bilsin bunu.

yorumlar için Sağolun arkadaşlar
annem önce kadını sonra babamı öldürür işler çığrından çıkar
zaten o yapmasa kadının kocası yapar
Allah kahretsin

her ikisi de evli. ve annenizin haberi yok. kardeşine de bu durumun gerçek olduğunu söylemiş. ve vazgeçmeyecekmiş.
o babayı ikiye katlarım kusura bakma
kadına ne yaparım kısmını ise hiç yazmayım...
anneme söyleme konusuna gelince söylerim ama ne yapması gerektiğine kendi karar verir.

Annemi iyi tanıyorum
söyleyemiyoruz

bir arkadaşımın başına geldi,
aynen küçük yerde yaşıyorlar ve rezil oldular sizin düşüncenizle.
üzerinden bir yıldan fazla geçti,
annesi sakinleştiriciler falan kullandı o dönem,
ama atlattılar,
şimdi annesi çok iyi, aynı ilçede yaşıyor,
eski ilişkileri devam ediyor ama yeni bir eve taşındı.

yani bazen geciktirmek daha kötüdür, bazı şeylerin yaşanıp bitirilmesi gerekir.
elbette anneniz ve sizin için zor bir dönem olacak, ama geçecek ve bitecek,
siz bu dönemde annenize destek olacaksınız.
babanıza da destek olabilirsiniz, bu sizin seçiminiz.

ama ne olursa olsun yavaş yavaş herkes yeni düzene alışacak.
siz bir süre millet ne derse desin susturacaksınız,
yavaş yavaş onlar da susacak...

yorumlar için Sağolun arkadaşlar
annem önce kadını sonra babamı öldürür işler çığrından çıkar
zaten o yapmasa kadının kocası yapar
Allah kahretsin
Bu konuyu bildiğinizi birde kadınla konuşsanız. Belki duyulacağından korkup vazgeçebilir. Sonuçta küçük bir yer eşinin duyma riskini göze alamaz herhalde

Annenize söyleyin ya ne demek katil olur. İnsan annesinin aldatılmasına nasıl göz yumar. Ben olsam söyleyip boşanmalarını desteklerdim. İki kardeş babamın yüzüne bakmazdım. Diğer kadının da kanıtlı bir şekilde kocasına söylerdim. Uğraşırdım. Annemi aldatan adamı fena yaparım babam bile olsa....

Aynısını yaşamış biri olarak sorman gereken soru çok net.
Annen aldatılmaya nasıl tepki veriri? Ayrılır mı ? Kendi ayakları üzerinde durabilir mi?
Annen ayrılamaz, kendi ayakları üzerinde duramazsa söylemen evin içinde daha büyük karışıklıklara sebep oluyor. Yok anneniz boşanacaksa bir dakika beklemeyin.
Ben küçüktüm öğrendiğimde söyledim. Annem boşanmadı. Tekrar tekrar aldatılmaya boyun eğdi. Öte yandan aldatılmayı kaldıramadı. Hayatı öyle yitip gitti, gidiyor. Sonuç ne oldu dersen; zaten evin içinde afedersin b.k gibi hayatımız vardı. İşte o hayatı * 100 olarak düşün.

Şahsi fikrim ise aldatılmayı öğrenmemek benim canımı yakardı ama ben aldatıldığımda yukarıdaki soruların hepsine evet derdim. Yediremem, yutamam, kendi ayaklarımın üzerinde kalırım, büyük konuşmayayım ama boşanırım.
İşte bu nedenle soruları iyi değerlendirin.

Bu arada annem susup oturduğunda babam sana ne oluyor annenle benim aramda deyip sıyrılmıştı

insan herkese konduruyorda babasına konduramıyor değil mi...kesinlikle annene anlat..boşanırsada arkasında olun destekçisi olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…