Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk
Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz
her ikisi de evli. ve annenizin haberi yok. kardeşine de bu durumun gerçek olduğunu söylemiş. ve vazgeçmeyecekmiş.Arkadaşlar neolur akıl verin.
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz
Bu konuyu bildiğinizi birde kadınla konuşsanız. Belki duyulacağından korkup vazgeçebilir. Sonuçta küçük bir yer eşinin duyma riskini göze alamaz herhaldeyorumlar için Sağolun arkadaşlar
annem önce kadını sonra babamı öldürür işler çığrından çıkar
zaten o yapmasa kadının kocası yapar
Allah kahretsin
Arkadaşlar neolur akıl verin.
Annemizin haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?