- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk
O zaman susup poliyannacılık oynayacaksınız.Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
ve anneme neden babamla konuşmadığımızı açıklayamayız
Doğru, haklısın o konuda. Kadınla başa çıkamazsın diyenler olmuş aslında oda doğru. Sinirleri bozulur daha çok ama babasınında halt yemesi bu olay. O yüzden tencere kapak olur iş ikisinin evlenmesine varırsa. O yüzden ben olsam annemi boynuzlatacağıma gider kadının kocasına teker teker anlatırdım nolcaksa olsun. Sahip çıkıveririm annemede.Bu ahlaksızlığı yapacak insan herşeyi göze almıştır.
Boşansın ne yapmak istiyorsa yapsın kimsenin karıştığı yok. Kendi çocuklarını düşünseydi o kadın, boşanınca çocuklarını kaybedeceğini bilerek davranırdı. Bile bile lades demiş. Zaten hak etmiyor. Çocuklarında ahlakını bozar. Düşüncesene çocuğun bunu normal gördüğünü?
eliniz ayağınız titremesin hatalı olan siz değilsiniz. her zaman mülayim olmak iyi değildir.Kadınla konuşacak cesaretim yok haklı olsak ta önce bizim elimiz ayağımız titriyor
böyle de mülayim insanlarız
yırtık çirkef olamadık şu dünyada biraz
Doğru, haklısın o konuda. Kadınla başa çıkamazsın diyenler olmuş aslında oda doğru. Sinirleri bozulur daha çok ama babasınında halt yemesi bu olay. O yüzden tencere kapak olur iş ikisinin evlenmesine varırsa. O yüzden ben olsam annemi boynuzlatacağıma gider kadının kocasına teker teker anlatırdım nolcaksa olsun. Sahip çıkıveririm annemede.
Bir şey soracağım, sizin babanız '' benim boyumca kızlarım var, onlardan utanırım, öğrenirlerse nolur, bi daha yüzüme bakmazlar, evlatlarımdan olurum, evli barklı kaç yaşına gelmiş adamım, edebimle oturayım '' demiş mi ?Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
Konu sahibinin annesi için net bi yorum yapamam ama çoğu kadın ayrılmayı ister diye düşünüyorum. Şahsen ben ayrılırdım. Büyük konuşmak gibi olmasında..İşte konu sahibinin annesi neyi ister? Susmayı mı ayrılmayı mı ?
yüzyüze bakmamız lazım çünküBir şey soracağım, sizin babanız '' benim boyumca kızlarım var, onlardan utanırım, öğrenirlerse nolur, bi daha yüzüme bakmazlar, evlatlarımdan olurum, evli barklı kaç yaşına gelmiş adamım, edebimle oturayım '' demiş mi ?
Siz niye hala yüzüne bakamayız derdindesiniz ki ?
Anladım ben sizi, mal mülk olayı. Haksızda sayılmazsınız ne yalan söyleyeyim bende düşünürdüm o kısmı. Açık söylemek gerekirse ben ne olay koparsa kopsun babanızın gidip bu kadınla evleneceğini, işlerinde o noktaya varacağını düşünmüyorum. Kara sevda olduğunuda sanmıyorum. Bana gönül eğlencesi gibi geldi. Keyfine bakıyor bi nevi. Ha tabi kadına kapılır mı, kapılır. Kadın aklına girer mi çocuklarından vazgeçmeyi göze alabilir mi bilemiyorum.yüzyüze bakmamız lazım çünkü
o kadın meydanı iyice boş bulur
hepten koparamayız malı mülkü alır
Kadını tehdit edelim etmesine de babam bize öfke kusabilir ömürbillah yüz yüze bakamıycak şeyler yaşayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?