Hanimlar daha öncede paylasmistim ama kisa bir özet geciyim.babamin genc bir kizla ilskisi oldugu ogrendim.cok mucadeleler verdim kizi defalarca kez uyardim babamla tartistim kizla babam görüşmeyi bir türlü kesmdi kizi sürekli aradim gorsmem dedi ama hep gorustu kizla tlfnda kavgalar ettik bana kufurler etti babamin iki arabasini sattirdi yedi krediler cektirdi özetle benim 50kusur yasindaki babami 22yasindaki kiz bitirdi kizin bir cocugu var kocasindan bosanmis.kiz onca ikazima ragmen babami birakmayinca bende birgun aldim elime kamerayi babami takip ettim 5saat suren bir takip sonucu babam kizla buluştu elimde kamera heeseyi kaydettim sonra onlerine ciktim cekim yaparak kiz kacti babam uzerime atladi kamerayi vermdm.bu ugrasmz 1.5 yil sürdü. Annen bir ev kazasi gecirdi babam kizla gorsmycem diye yeminler etti anneme karsi cok iyi oldu bizde inandik gorusmdgne.neyse tlfnlari karstrrken bir baktkki babamla kiz gorsmeyi hic birakmamis.kizi tekrar aramaya basldm kiz bana hakatetler edyor.kizi surekli uyaryorum ama bak bu isin sonu kötü olacak diye.kiz anlamdi elimde kizin tum bilgisi var.arkadaslrmi yanima aldim kizn evine gittik ailesine anlaticaz kapiyi caldik abisi tabi tedirginiz neyse herseyi anlattık abisne abiside bakti biz gucluyuz ben onu mahvedcem pislik daha oncede yapti neler neler soyledi ben bu isi halldecem siz rahat olun gorstrmycem bir daha dedi tamam dedik.sonra babam hemen beni aradi neye gittinz hersey daha kötü olacak falan diyor babama sen istedin dedim ama öyle tutusmuski kiza bisey yapcaklar diye.sonra aramalar konsmalar falan kizin annesi nunarami bulms beni aradi agliyor yalvaryor.kizi evlendrcem sen ustne gitme tehdit etme kiz zaten deli evlensin gitsin kizim ben anneyim nolur sen ustne gitme sen aradkca kiskiriyor dedimki kizin ozaman evlenecek ben evlendgni gozmle gorecem anca ozaman inanirim yoksa kizina rahat vermem dedim annesi tamam dedi. Sonra kiz eşimin facene msj atmis esin beni rahatsiz edyor ben evleniynyrm esine sahip cik beni aramsin diye.facenede bi erkekle fotoğraflarını koymus ben goruyum evlenecegne inanyim diye tabi ben hala evlenir kesin diyemiyorum. Sonra ben fotolari aldim babama gosterdim bak kim icin bizi mahvettin al kiz evlenyormus bak fotolara dedim babam biraz inandi ama icinde hala kiza guveniyor.bu arada annemle babam felaket durumda surekli kavga babam iyice kopurdu annemin laf sokmalarına hic tahammulu kalmdi ben kizin fotoğraflarını gösterdim evine gittim falan iyice bu ise karistim.birgun annem aradi evlermz yakin hemen gittim kosarak babamla birbrne girmsler o an sanirim cinnet gecrdim yeter dedim sen halami gormyosun yeter anneme bize cektrdgn yürü anne dedgm annemi tutdgm gibi bize geldk.ama annem tabi camdan hep bakiyor babam eve gelmese gozu hep babamin isiginda.neyse ani bir kararla birgun babam evde yokken esyalari topldk annemin evndende bazi esyalari aldik kacarcasina tasindk benim evi tamamen bosalttk dublex bir eve tasindk. Annem ben ve esim.2gun sonra kizin annesini aradim hani kizin evlenemdmi diye halada birakmiyirum arkalrni kadin dedi evlendi tabi hemen inannmdm arastrdm ettim kiz gercekden evlenms kocasi hayrsiZ bisey sabikalari falan varmis.neyse aramayi biraktim babamlada gorsmyrz.onca evin barkin icinde herşeyi birakip geldik bir tek esimin maasi var ben yazin calismiyorum.tabi maddi acidanda zor koca ev tuttduk birde.simdi sonumuz bir muamma.ama ben tabi hep icimde bir kin simdi elimde kadinin bir cok fotografi var o bizim yuvanzi yikti resmen surunuyoruz simdi sizce sira bana gelmdimi o kocasıyla mutlu otursunmu simdi.yoksa bende onun bize yaptiklarini yapiyimmi. Siz olsaniz napardinz
canım babanın peşini bırakmayın bence. kızın önünü açmışsınız. benim babamda annemi aldattı. ama biz dört kardeş fena püskürttük kadını. kadının niyetide annemi bosatıp kendisi evlenmekti. şimdi bizde durumlar iyi. hatta bizimki büyüde yapan biriydi babamın üzerinde ceketine dikilmiş muska görüyorduk. başka kardeşin yok mu
canım babanın peşini bırakmayın bence. kızın önünü açmışsınız. benim babamda annemi aldattı. ama biz dört kardeş fena püskürttük kadını. kadının niyetide annemi bosatıp kendisi evlenmekti. şimdi bizde durumlar iyi. hatta bizimki büyüde yapan biriydi babamın üzerinde ceketine dikilmiş muska görüyorduk. başka kardeşin yok mu
Evet bu kadinda buyu yapmis zaten kendi soylemis.kadininda niyeti babamla evlenmekti ama parasi icin babamin durumu cok iyi yani suan olmada cok mallari var.kadin suan basksyla evlenms ama ben kadini rahat birakmak istemyrm fotograflari kocasina yollasam bizim yivamiz yikldi oda mutlu olmasn bu sefrde babama tekrar donermi
zaten harcatmış hatun bütün malı mülkü neyin tazminatını alacaklar ki
zaten harcatmış hatun bütün malı mülkü neyin tazminatını alacaklar ki
Annenizin babanızdan boşanmasını sağlayıp, elinizdeki kanıtlarla anneniz adına yüklü bir tazminat ve nafaka alıp neden yolunuza bakmıyorsunuz? Mal paylaşımından malların yarısını da alırsınız. Sonra zaten o kız babanızın elinde ne var ne yok harcatınca terkedicek ve köpek gibi pişman olacak.
Annenizin babanızdan boşanmasını sağlayıp, elinizdeki kanıtlarla anneniz adına yüklü bir tazminat ve nafaka alıp neden yolunuza bakmıyorsunuz? Mal paylaşımından malların yarısını da alırsınız. Sonra zaten o kız babanızın elinde ne var ne yok harcatınca terkedicek ve köpek gibi pişman olacak.
ya zaten serserinin biriyle evlenmiş diyosun bence bulmuş o belasını. daha çok bulaşıpta kendi huzurunu bozma yeteri kadar olay yaşamışsınız. yarın öbürgün eşin yeter der kendi evliliğine de zarar verirsin.
baban ne durumda şimdi?
bu arada namussuz insanlarla uğraşmanın bir mantığı yok adam sabıkalıymış işte ya kızı öldürür ya da zaten o yolun yolcudur adam işine gelir bence hiiiç ama hiiç bulaşma.
baban ne durumda şimdi?
canım benim. kötülüğü kötülükle çözemezsin.
inançlı bir insansan intikamın kötü bir şey olduğunu bilirsin.
intikamı ancak Allah alır.
olan olmuş. annenle baban şuan bir arada olsa ve sizde maddi açıdan rahat olsaydınız, mutlu olacak mıydın?
babanla annen mutlu olacaklar mıydı?
baban da kadın da müstehakını bulmuş.
rabbim dermansız dert vermesin. annen boşanma davası açarsa ve sebep olarak da bunları gösterirse zaten babandan aylık nafakasını çatır çatır alır. siz de rahat edersiniz o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?