Babamin sevgilisinden intikam almalimiyim

Ramazan bitsin bayrama belki

Öncelikle çok zor günler geçirmişsiniz Allah yardımcınız olsun.
O kız zaten yeterince kendini rezil etmiş ve bir pskopatla da evlenerek ağzının payını almış.
İleride vicdan azabı çekeceğiniz birşey yapmayın.Siz hırs yapıp eşine söylerseniz o adam kesinlikle öldürür o kadını.Sonuçta ortada bir anne ve baba var.Kimse evlat acısını görmeyi haketmez.
Gelgelelim kii 20 yaşında arsız,yapışkan birine bu kadar çok kızıyorsak,2 katı daha kızmamız gereken bir insan var.Oda 55 yaşında yuvasını dağıtmış olan babanız..Ona daha çok öfkeli olmanız gerekir Kimse yanlışlıkla aldatmaz karısını.Babanıza çok güüzel bir ceza olmuş annenizi yanınıza almanız.Elinizde kanıtlar var sunarsınız mahkemeye.Annenizde maddi olan hakkını alır,manevi hakkını ise babanız bu dünyada asla ödeyemez.
Babanız yaşını başını almış olgun biri. Ve neler kaybettiğini her geçen gün anlayacak. Ve anneniz asla bir geri dönüş yapmasın.
Çok güzel bir başlangıç yapmışsınız. Siz Allaha havale edip yolunuza bakın. İntikam ne sizi yüceltir nede karşı tarafı yerer. O insan hepsini bilinçli yapmış ve utanmaz bir insan. Öfkeyle kalkan zararla oturur.Onlar cezasını da çekiyorlar..Senin ekstra bir çaba sarfetmene gerek yok.

Annen kadına dava açabilirdi, bu durumda hala açabilir mi bilmiyorum ama peşini bırakmıyorsa babanın böyle bir yola başvurmanız daha doğru olur bence.. Babanın peşini bıraktıysa da geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunuz diyorum... siz birşey yapmaktansa bir avukatla görüşün, tazminat bile ödetirsiniz, daha doğrusu baban onunla beraberken böyle bir hak doğuyor eşe, ancak beraberliklerinin etkisi annenizin üzerinde sürdüğüne göre bir avukata danışmanızda fayda var, hala kadına dava açabilirsiniz belki..

kocası sabıkalı diyorsun, hayırsızmış diyorsun
fotografı kadının kocasına verirsen, ya babana düşman olur da bişe yaparsa ?????????????

Yazıklarrrr olsunnn dünyanın çivisi çıkmış artık bi yollunun uğruna yuva yıkılır oldu. Babanızı tamamen kendine çekmiş ve siz babanızı dışlayıp o kucak açtıkça babanızı ondan kurtaramıcaksınız. Kesinlikle resimleri yollayın ve babanıza dava açın maddi durumunuzun düzelmesi için bütün haklarınızı kullanın eşinizede yazık bu durum şimdi olmasada ilerki zamanlarda sizin aranızdada kavga sorunu olucaktır. Çok üzüldüm gerçekten durumuna canım benimm herşey geçer üzülme yıllar sonra çok pişman olup baban yalvarcak size

Babami aradim simdi icimdeki herseyi söyledim. Yasayamiyorum ben nefes alamiyorum tüm gücüm tükendi.cok kötüyüm yasamak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…