Isin kötü yani suki babam gercekden harika bir insandi hauatinda ilk kez hata yapti tek sebebi o kadin.ben ailemizi tamamen bitrmek istrmyrm tekrar aile olalim istyrm babada kiyamyrm iyi niyetnden kandi kadina vazgecemdi babam bu degldi tamamen baska birne donstu.zaten yasli.acaba bi doktora gotrsem duzelmezmi
burada tek suçlu o kadın değil aynı zamanda babanız da suçlu.o kadından intikam alsanız da annenizle babanız bu evliliğe devam etse de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.ilk başta ayırmaya çalışmışsınız ayrılmamış sonradan ayırmaya çalışmaya devam etmek yerine boşansalardı eminim ki şuan anneniz daha iyi durumda olurdu.
Biz hep babami kurtarma ya calistik yuvamiz bozlmasn istedik
ya nerden biliyosun babanın iyi niyetle kadına kandığına Allah rızası için burda başka biri konu açsa adamı yerden yere vurup atarsın...babanın sütü bozulmuş uçkurunun peşine düşmüş emektar hanımını hiç etmiş çocuğu yaşında hatunla fingirdemiş sen kadını birisine evlendirene kadar da devam etmiş emin ol babanın pişmanlığı annen değil o kızdır gene...ve emin ol babanda para olduğu sürece gelecek kadında çoktur..ha sonuç ne olur baban öldüğünde mezarına toprak atacak adam yok olur...bırak babanı sen anneni kurtarmaya bak.
canım ben seni çok iyi anlıyorum. aynı haltı benim babamda yedi. eşin seninle mutlu huzurlu bi yuva için evlendi. bu karmaşadan yorulabilir bigün. o yüzden benim tavsiyem hatun hazır siktirolup gitmişken sizde kendi yolunuza bakın.Daha zaten yeni evliyim mutluluk yuzu gormdm kadın yuznden bende korkyrm esim cok iyi biri ama ya oda bikarsa babama bile guvrnmedktek sonra
Babamda suclu bunu biliyorum ama diyorum ya anormal davranslari basldi beni psikolaga goturun kurtarin beni dedi hep agliyordu geceleri ben naptim diye.ya babbam hep dort dörtlük bir baba oldu bizi hic uzmedi ama bu kadin ciknca hersey bozuldu. Kadin kendi agziyla soylems ben buyu yaptim diye soncda buyu diye bisey var allahdan korkusu olmayanlar neler yapiyor.ya babam bilincli seklde yapmadiysa ben ozaman evlat olarak bunun vebalini nasil öderim
Babamda suclu bunu biliyorum ama diyorum ya anormal davranslari basldi beni psikolaga goturun kurtarin beni dedi hep agliyordu geceleri ben naptim diye.ya babbam hep dort dörtlük bir baba oldu bizi hic uzmedi ama bu kadin ciknca hersey bozuldu. Kadin kendi agziyla soylems ben buyu yaptim diye soncda buyu diye bisey var allahdan korkusu olmayanlar neler yapiyor.ya babam bilincli seklde yapmadiysa ben ozaman evlat olarak bunun vebalini nasil öderim
ya nerden biliyosun babanın iyi niyetle kadına kandığına Allah rızası için burda başka biri konu açsa adamı yerden yere vurup atarsın...babanın sütü bozulmuş uçkurunun peşine düşmüş emektar hanımını hiç etmiş çocuğu yaşında hatunla fingirdemiş sen kadını birisine evlendirene kadar da devam etmiş emin ol babanın pişmanlığı annen değil o kızdır gene...ve emin ol babanda para olduğu sürece gelecek kadında çoktur..ha sonuç ne olur baban öldüğünde mezarına toprak atacak adam yok olur...bırak babanı sen anneni kurtarmaya bak.
babanın üzerine çok gitmeyin. kendiside demiş kurtarın beni diye. bence oakdar yıllık yuvayı bir k..şar için yıkmayın. babanızı tekrar kazanmaya çalışın
Ayrica bu kizla yatmamis bile kiz önceleri yardim istemis babamda maddi yardim etmis durum bu hali almis kiz beni sevdi parasi pulu yok demis sahiplenmis kızı kanmis nasil böyle baglandi bilmyrum.tamamen salaklik ya babamin psikolojisi bozldysa ya aklini kaybederse sokaklara duserse layigini buldumu diycem vicdanim var benim
Bence hiç karışmayın kendi düzeninizi iyice toparlayın önünüze bakın belki anneniz de br süre sonra huzurlu olunca artık yeni biriyle bile evlenir olur mu olur.Kısmet bu.Boşansınlar hiç uğraşmayın..Kız kendi belasını bulmuş zaten sabıkalı adamla zor yaşar...
iyi de yuvayı bozan baban olmuş
o kız bahane. o olmasa baska kadın olacaktı.
yaw he he. baban sütten çıkmış ak kaşık. ah o kötü kadın yok muuu .. bütün suç onda!?!?
aynı durumu yaşasan kocanı affeder miydin (dürüstçe içtenlikle cevap ver canım)
Isin kötü yani suki babam gercekden harika bir insandi hauatinda ilk kez hata yapti tek sebebi o kadin.ben ailemizi tamamen bitrmek istrmyrm tekrar aile olalim istyrm babada kiyamyrm iyi niyetnden kandi kadina vazgecemdi babam bu degldi tamamen baska birne donstu.zaten yasli.acaba bi doktora gotrsem duzelmezmi
Ya allah korusun affetmezdim ama bu olaya bakis acim babam ya bunun gunahi var bu adam bana bu yasa kadar dort dortluk babalik yapti.gul gibi gecndirdi.hic parasi yokken ben istedim diye buldu bulstrdu.tamam bizi mahvetti ama nasil atiyim ya ayrica babami seviyorum yani ne olursa olsun babam iste seviyorum
Annenizin babanızdan boşanmasını sağlayıp, elinizdeki kanıtlarla anneniz adına yüklü bir tazminat ve nafaka alıp neden yolunuza bakmıyorsunuz? Mal paylaşımından malların yarısını da alırsınız. Sonra zaten o kız babanızın elinde ne var ne yok harcatınca terkedicek ve köpek gibi pişman olacak.
canım bak benim babam da aynı böyle annemi 4 sene aldattı.
biz ilkokul ortaokul dönemindeydik. annem bize hiç yansıtmadan kendi halletti.
babama bu iş bitti eve gelme dedi.
boşan benden dedi. bırak dedi.
o kadınla dahi muhatap olmadı. o kadını sırf mazlumlaştırmamak için adımlarına çok dikkat etti.
neler yaşamadı ki.
ama bize annem hiç birini son ana kadar yansıtmadı.
ne oldu? kazanan annem oldu. o kadın "o..." sıfatını aldı.
şimdi her fırsatta annem babama laf sokuyor.
babam bazen susuyor. bazen geriliyor.
ama annemin haklı olduğunu biliyor.
ben de aklım ermeğe başlayınca bu kadını araştırmıştım. bulamamıştım. bulsam ne olacaktı ki. suratına en fazla "o..." derdim terbiyemi bozarak herkesin içinde. o kadar. ama şu var hala hırsım var. çünkü sebebini bilmediğimiz bi 3 yıl kavgayla geçti. 4. yıl olayı öğrendik.
babamı seviyorduk. ama annemi daha çok. üstelik anneme acıyorduk da.
hatta ben artık bitsin bile diyordum.
annem şimdi dnüp bakıyor. siz olmasaydınız kesinlikle boşanırdım diyor. sizin için katlandım diyor. ama bizim için de gerçekten iyi oldu. babam çocuklarına çok düşkündür.
annemin içinde olan duygular nefretle sevgi arasında gidiyor. babama sevgi anlamında hiç teslim olmuyor. babam anneme jestler yapar. gezdirir. çiçek alır. önemli günlerde hediye alır ama annem çok sevinmez. bana "düşünmediğim aklımdan geçemediği gün yok. bana bunu nasıl yapar diyorum hep" sık sık bunu söyler.
şimdi şu çok önemli. umarım babanın yaşından dolayı cinsel anlamda gücü bitmiştir. bitmediyse yine yapabilir. çünkü özgüvenli olurlar canım.
bittiyse zaten çocuk gibi sığınacak yer ararlar. yani atsan atılmaz satsan satılmaz. yani baba bu. insan elbette üzülüyor seviyor çünkü.
peki annen barışmak istiyor mu? ya da baban? buarada annein değil. babanın adım atması çok önemli. onun istemesi. çünkü kıran o. hata yapan o. telafi edecek yine o.
aynı durumu yaşasan kocanı affeder miydin (dürüstçe içtenlikle cevap ver canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?