Babamın telefonundaki görüntü

hepmimutlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
54
12
88
Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?

Videoyu silmiş olmanız saçma geldi bana . İzleyen tekrar izler . Arsız arlanmaz kusura bakmayın . Ve bildiğinizi ne annenize ne babanıza söylemeyin fikrimce . Anneniz üzülür , babanız bundan cesaret alarak size davranışı değişebilir veya laubali olursunuz .
Merhaba bugün babamın telefonunda bir uygulamaya bakmak icin aldım fakat galeride +18 video gördüm ve şok oldum hemen videolari sildim, suan ne yapacağımı bilmiyorum siZce anneme söylemeli miyim?

Bence söyleme, söyleyince bir sey değişmeyecek annen gidip babana hesap sormayacağına göre sadece anneni üzmüş olur bu is :/

Videoyu silmiş olmanız saçma geldi bana . İzleyen tekrar izler . Arsız arlanmaz kusura bakmayın . Ve bildiğinizi ne annenize ne babanıza söylemeyin fikrimce . Anneniz üzülür , babanız bundan cesaret alarak size davranışı değişebilir veya laubali olursunuz .
Ne yapacağımı bilemediğim için bir anda silmiş bulundum daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım için

Ne soyleyeceksiniz mesela?
Ya da nasil soyleyeceksiniz?
Bunu surekli yaptigi belli, simdi soylemek babanizi vazgecirecek mi?
Aksine belki de anneniz en cok uzulen olacak sonunda.

Baskasinin telefonuna birsey yapamazsiniz. Ondan izinsiz baskasinin telefonunu kurcalayamazsiniz. Bu suc.
O izin verdigi icin telefonu kullanmissiniz tamam ama annenize soylememeniz gerekir. Cogu erkek de bu tip videolari izliyor ayrica. Anneye soyleseniz de yine gizli gizli izleyecek. Anneye soylemek cozum degil.

Anneniz babanızın bunu izlemesinden daha çok sizin buna şahit olmanıza üzülecektir benim fikrim. Söylemeyin

Back
X