Maalesef canım. Zaten bunuda belirtttim mesajımda.odanın kilidi yok mu ki ?
Zaten benim kapım öyle bir kapı ki kilit vursan dayanmaz. peki bu dediğiniz kilit nasıl tarz bir kilit ? görsel var mı ?Odanin anahtari olsun anahtar uyduramiyosan al bi gobek kapinin gobegini degistir pahali bi sey degil
pardon canım kaçırdım herhaldeMaalesef canım. Zaten bunuda belirtttim mesajımda.
Orda da çok haklısın da bazen kulaklıkla müzik dinliyorum uzanıp. Önemli birşey için çağırdıklarında nasıl duyacağım yaa. Valla bıktım artık. Galiba müzikten vazgeçeceğim yüksek sesten falanpardon canım kaçırdım herhalde
bence annenle konuşmalısın bu durumu o babanla konuşur halledilir.. baktın hiç olmuyor komidin, şifonyer vs birşey çekersin kapının önüne en azından lap diye giremezler :)
Tabii ki ben onların odasına müsade ile yavaş yavaş giriyorum. Bu adet sanırım bir tek bende var. Annem de de var ama o da nedense hep müsait olduğum zamanlar izin alıp giriyorAnnene söyle o da babana söylesin çok utandım anne girmesin öyle diye.
Sen onların odasına kapıyı tıklatarak giriyor musun yani evinizde bu adet var mı normalde de?
Yahu kapinin anahtarinin tokmaginin oldugu o aksam gobek iste takilip cikabilen bi sey yeni bi tane alirsan anahtariyla alirsin. Adina baska bi sey mi deniyo yoksa bilemedim simdi ama git nalbur anlar seni pahali bi sey degil. Koca insanlara bu yastan sonra kapi calmayi ogretemezsin kitle odani keyfine bakZaten benim kapım öyle bir kapı ki kilit vursan dayanmaz. peki bu dediğiniz kilit nasıl tarz bir kilit ? görsel var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?