Babamla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum

Babamın bize ve bizim yardimımıza ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum Canim çünkü onun sevdigi istediği yanında. Bize değil ama anneme çok çektirdi bu yüzden nefret ediyorum ondan.
İstediği derken anlayamadım
İnsan annesine yapılanı unutamıyor, annemin hergün içi sıkıntılı, mutlu olamıyor
Özelden dertleşmek isterim sizinle

burada babasının bir saç teline dünyayı yakacak kadınlar var. burada babasını bir kez daha görebilmek için her şeyinden vazgeçebilecek kadınlar var. burada keşke babam olsaydı diyenler var.
ben binlerce kez şükrederim her gün varlığına, yaşadığına.
benim babam da çoooookk huysuz hatta o kadar huysuz ki anlatamam. ama bir bakışına ölürüm. o yüzden sizi kimler anlar, hak verir bilemiyorum ama benim yorumum bu.
her şeyden önce sizi dünyaya getirmiş bir insanın (anne olsun baba olsun) bir fazlalık gibi görünmesi beni çok rahatsız ediyor.
biraz empati yapsanız mesela siz yaşlanınca eşinizden boşansanız, psikolojiniz iyi olmasa, çocuklarınız sizin hakkınızda bunları söylese ne düşünürsünüz?
ne güzel yazmışsınız, benim babam vefat edeli beş yıl oldu. Onu bir kez daha görüp sarılabilmek için canımı verirdim :( yazılanları görünce üzüldüm. Borcu bilemiyorum ama ağrısı var ise sinirlenmektense üzülür insan. Belki gerçekten ağrısı var, belki ilgi görmek için yapıyor. Ya ciddi bir rahatsızlığı varsa Allah korusun, o zamanda aynı tepkiyi mi verecek konuyu açan arkadaş?

Eski konularinizi bilmiyorum ama bosanmalarda her iki taraf da kendine gore haklidir ve diger tarafi suclar. Siz bunlara girmwyin. Babanizin nasil biri oldugunu yada evliliklerinin neden bittigini bilmiyorum ama her ayrilikta herkes kendince haklidir ama ortada da biten birsey var. Babaniz ayriligi kabullenene kadar bir sure daha boyle konusacak. Siz bu konulara girmeyin bosverin.
Valla ikisi de birbirini suçluyor ama ikisi de şu an mutsuz, annem de mutsuz hergün canım sıkkın diyor babam da bazen mutlu bazen mutsuz kardeşim de ben de şaşırdık artık mutlu olsunlar diye elimizden geleni yapıyoruz ama yine de olmuyor

Valla ikisi de birbirini suçluyor ama ikisi de şu an mutsuz, annem de mutsuz hergün canım sıkkın diyor babam da bazen mutlu bazen mutsuz kardeşim de ben de şaşırdık artık mutlu olsunlar diye elimizden geleni yapıyoruz ama yine de olmuyor
Mutsuz insanlari diz mutlu edemezsiniz. Yapilacak birsey yok. Siz kendinizin mutluluguna bakin. Onkar secimini yapmis.

İstediği derken anlayamadım
İnsan annesine yapılanı unutamıyor, annemin hergün içi sıkıntılı, mutlu olamıyor
Özelden dertleşmek isterim sizinle
Onun sevdiği insanlar yanında bize anneme ihtiyacı yok Canim tabi özelden mj bekliyorum

Back
X