Babamla imtihanım

Karamsarruh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
20
16
3
28
Benim gibi babası ile bu tarz soğuk ve sevgisizlik üzerine bir ilişkisi olan var mı? Bana ne önerirsiniz. Babama yazdığım mektubu okuyun lütfen.

Benim gibi babası ile bu tarz soğuk ve sevgisizlik üzerine bir ilişkisi olan var mı? Bana ne önerirsiniz. Babama yazdığım mektubu okuyun lütfen.
Okudum canım sana önerim duygularını içine atmayıp babanla paylaşman. Vereceği tepki seni incitmesin birdaha birdaha soylemen. Sen onun çocuğunun bir etkilemezse bir etkilenir söylediklerinden vede davranışlarını toparlar

buldum mektubu. atanmissin. maasin var.. o babalik yapmayi tercih etmiyorsa zorla yakasina yapisamazsin. kendi yoluna bak. bir baba olarak hayatinda yer etsin. her seyini kendin yap. minnet etme gec.. yapacak bir seyin yok. kimi insanlar boyle varken yok gibi babasi.

Çok teşekkür ederim okuyup öneri verdiğiniz için. En çok korktuğum da baba sevgisi eksikliği yüzünden yanlış bir evlilik yapmak

Çok teşekkür ederim okuyup öneri verdiğiniz için. En çok korktuğum da baba sevgisi eksikliği yüzünden yanlış bir evlilik yapmak
Kendini çok sev sana değer veren senin fikirlerini önemseyen hayata seninle aynı pencereden bakabilen en önemli vicdanlı merhametli birisi olursa evlilik düşün.

Back
X