- 13 Ağustos 2022
- 8.803
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
E birkaç gün önce çay içiyordunuz enişteyle o noldu?Öncelikle uyariyim.Eski ilişkimi konuya dahil etmeyin.Alakasi yok.Evde konusu geçmiyor.Bosanma tarihi konusu geçiyor arada oda birisi sorarsa.
Yürüyüşe çıkıyorum.Geziyorum.Ama işte babama göre hatta çevreme göre kadın evlenirse ayrı eve çıkar.Kadin tek yaşayamaz.Tek yaşayacağım dediğim zaman ergen gibi konuşuyorsun diyor.Ankara'da kiralar bir asgari ücret kadar hatta asgari ucreti geçiyor.Daha kucuk bi sehirde ev tutup orada calis nur. Ben yerinde olsam bunun pesine duserdim. Kafa dinlemeye ihtiyacin var.
Evi tuttum gidiyorum dediginde kimse 30 yasindaki kadini odaya kilitlemez. Belli siz beraber cok zorlanacaksiniz senin daha bosanma evren var, igneler laf sokmalar bitmiycek belki sen o sureci atlatamiycaksin e bu sartlar altinda iyilesmen gecikecek. Bilemiyorum ikili iliskinizi ancak sen tolere edersen duzeltebilirsiniz o da her seye goz yumman demek. Buni ayni evde basarabilecek misinYürüyüşe çıkıyorum.Geziyorum.Ama işte babama göre hatta çevreme göre kadın evlenirse ayrı eve çıkar.Kadin tek yaşayamaz.Tek yaşayacağım dediğim zaman ergen gibi konuşuyorsun diyor.Ankara'da kiralar bir asgari ücret kadar hatta asgari ucreti geçiyor.
ayrı ev tutacak parası yok kiEvi tuttum gidiyorum dediginde kimse 30 yasindaki kadini odaya kilitlemez. Belli siz beraber cok zorlanacaksiniz senin daha bosanma evren var, igneler laf sokmalar bitmiycek belki sen o sureci atlatamiycaksin e bu sartlar altinda iyilesmen gecikecek. Bilemiyorum ikili iliskinizi ancak sen tolere edersen duzeltebilirsiniz o da her seye goz yumman demek. Buni ayni evde basarabilecek misin
.Ama işte babama göre hatta çevreme göre kadın evlenirse ayrı eve çıkar.Kadin tek yaşayamaz.Tek yaşayacağım dediğim zaman ergen gibi konuşuyorsun diyor.
Geçen konu açmıştım.Kuzenimle alakalı erkek kuzenim daha 20 yaşında.Ben yeni nisanlandim geçen sene kuzenimin de arkadaşı var.Kiz diyorki abla biz evleneceğiz benden 10 yaş küçük ikisi de bizim oğlan üniversite okuyor.Kiz sınava girecekmis.Arkadasca konuşun dedim ne var bunda okul bitmesi gerekir mantıken değilmi.Bu sene de nişanlandılar.Ben karismadim.Neymis ben karısiyormusum.Kendimi şöyle hissediyorum 30 yaşında mutlu olamadı.Baskalarina karışıyor.Falan.Evi tuttum gidiyorum dediginde kimse 30 yasindaki kadini odaya kilitlemez. Belli siz beraber cok zorlanacaksiniz senin daha bosanma evren var, igneler laf sokmalar bitmiycek belki sen o sureci atlatamiycaksin e bu sartlar altinda iyilesmen gecikecek. Bilemiyorum ikili iliskinizi ancak sen tolere edersen duzeltebilirsiniz o da her seye goz yumman demek. Buni ayni evde basarabilecek misin
E birkaç gün önce çay içiyordunuz enişteyle o noldu?
Benim eşim yani eski olacak diyeyim.Nasil olduysa telefonum elinde değil.Benim bu siteye üye olduğumu farketmiş.Ama çok meraklı detaycı biridir.Cok inceler herşeyi.Biraz.sorun yaşadık.Suan okuyor bile olabilir yazdıklarımı ki
Kendisi çok meraklıdır.
Ne çabalıyor kendisi barışmak için ne de boşanmaya çabalıyor.
Ben öyle yetiştim evet ve ben evlenmeden beraber yasamayi kendim de doğru bulmuyorum.ayrı ev tutacak parası yok ki
iş bulabilirse asgari ücret alacak henüz işi de yok
hadi bulsun, yol yemek veren iş bile bulsa alacağı 10-11 bin lira, zaten borcu var, nereye tutuyor ayrı ev?
iyi de sen de çevrenin insanısın
yok izni/haberi olmadan başka erkekle konuşulmaz
yok evlenmeden birlikte yaşanmaz
yok o yok bu
tam çevrene uygun kafan var
baban da o çevrenin insanı işte...
Ay yok daha geçen konuda demişti çok iyi hatırlıyorum.O gerçek değildi yaw. Daha cumartesi günü bunu yazmış:
Ay yok daha geçen konuda demişti çok iyi hatırlıyorum.
Evet ama kronolojiye göre barıştık çay içiyoruz dedikten sonra benim alıntı yaptığım mesajı yazmış. Tarih sırasına göre baktım
Eşimle görüşmediğini nereden biliyorsunuz.
Çok gerçek duruyor ya, gerçeklik algısı kaydı kızın heralde töbest.Evet barıştık çay içtik şuan yanımda yazdıklarınızi beraber okuyoruz.Ne çok bilmiş kadın var burada diyor.
Her konunun altına dedikodu arar gibi ex imi soranlara öyle yazdım.Evet ama kronolojiye göre barıştık çay içiyoruz dedikten sonra benim alıntı yaptığım mesajı yazmış. Tarih sırasına göre baktım
Bu konunun başında da dedim.Bana o insanın konusunu açmayın diye.Her konunun altına dedikodu arar gibi ex imi soranlara öyle yazdım.
Çok gerçek duruyor ya, gerçeklik algısı kaydı kızın heralde töbest.
valla kusura bakma daBen öyle yetiştim evet ve ben evlenmeden beraber yasamayi kendim de doğru bulmuyorum.
Ev kiraları ortalama 11 12 bin var.Cevremde Ankara'ya uzak taşra ilceler de bile 2+1 evler 7 bin istiyorlarmış.Ben nasıl gecinicem.Bana demagoji yapıyor.Ben gidiyim sen yasa diye.Evi tuttum gidiyorum dediginde kimse 30 yasindaki kadini odaya kilitlemez. Belli siz beraber cok zorlanacaksiniz senin daha bosanma evren var, igneler laf sokmalar bitmiycek belki sen o sureci atlatamiycaksin e bu sartlar altinda iyilesmen gecikecek. Bilemiyorum ikili iliskinizi ancak sen tolere edersen duzeltebilirsiniz o da her seye goz yumman demek. Buni ayni evde basarabilecek misin
Evde tamamen baba parası yemedim.Uzun zamandır yeri geldi bende esya alırken yardım ettim.Ama şöyle birşey var.Zaten çalıştığım dönem tüm maaşım evde duruyor.Babamda hep ona veriyorum.Vermeyince kusuyor.Birikim yapicam sen yapamazsın diyor.valla kusura bakma da
o çevrede büyüdün, beğenmediğin o insanlar seni öyle yetiştirdi ve sen de doğru bulmuyorsan
netten tanışıp
düğün yapmadan nikah kıyıp (tayin yok bir şey yok) annesini tolere edemeyip nişan atmayacaksın o zaman
o çevrenin insanısın evden de gidemiyorsun geçerli bir meslek de edinmemişsin
babanı da büyüğüm deyip alttan alacaksın o zaman, o adamın evinde oturup ekmeğini yiyorsun 30 yaşında kazık kadar halinle...bak kuzenlerin 20sinde evleniyor. neden, e çevren öyle.
sen istiyorsun altın takılırken bohça yapılırken o çevrenin insanı olayım
ama 30 yaşında babamın evinde oturuyom ama babamın kurallarına uymayayım babam bana laf etmesin
kusura bakma öyle opsiyonel paket yok - olan varsa da nadir işte fabrikadanne çıkıyosa onu kullanacaksın...
Ev kiraları ortalama 11 12 bin var.Cevremde Ankara'ya uzak taşra ilceler de bile 2+1 evler 7 bin istiyorlarmış.Ben nasıl gecinicem.Bana demagoji yapıyor.Ben gidiyim sen yasa diye.
Eve param yetse bile eşyayı nasıl temin edicem.Bayan olarak güvenliğim ne olacak.En ucuz semtlerden ev tutsam serseri varoş mahalleleri nasıl oturacağım.
Bazen şehir dışına gitmek bile istiyorum.Herkesten herşeyden kaçmak istiyorum.Nisanlandigimda çevremden baskıdan kurtulacağım diye çok sevinmiştim.Sehir değişikliği yapacaktım.Olmadi gene kaldım bu insanlara şimdi ekmek almaya gitsem komşu görse nereye böyle diye soruyor.Acayip sinir oluyorum.
Ne bileyim başka konulara geçmiş de öyle yazmış sonra, kızı mı kovalıyorum ben?Yok ben hiç inanmamıştım. Zaten inanmayacağımızı kendisi de düşünmüş olmalı cuma gecesi barıştık çay içiyoruz yazdıktan sonra cumartesi öğlen ex koca aramıyor sormuyor yazmış. Katip sen nasıl oldu da inandın ona şaşıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?