Babamla Kavgamız

O zaman kulaklari tikiycaksin nurcum, duyma elalemi bu devirde laf eden kendi cahilligini yasasin dibine kadar

Kız sen millete ahlak dersi verirken burada aynı babanın agzı ile yazmıyor muydun millete ?
Şimdi n'oldu ?
Ahlakla ne alakası var bunun.Ayri evde yaşamak istemek ahlaksizlik mi.Sadece insan görmek istemiyorum artık.Cok bunaldım.Bir insana caydanlikta su az diye kavga çıkarılır mi ?

Babamın asıl hinci şu ben nisan attim problem yaşadım etkilendi ki.Bana moral olması gerekirken kendisi üzerine geliyor.Eskiden sakalasirdik güler eglenirdik babamla.Sadece sofrada muhabbet ediyorum.Onun dışında babamın muhabbetini sevmiyorum.İnsanlarin içinde babamla oturmayı sevmiyorum mesela rahatsız oluyorum.

Bazı insanlar patavatsızdır, baban gibi. Ya kulağını tıkayacaksın ya da işe girip evini ayıracaksın.

Ben eşimde nisan ve sevgililik döneminde saygısızlık hiç görmedim.1.5 sene boyunca ne zaman annesi müdahil oldu.Birbirimize düştük.
Bana sürekli başıma kakar gibi davranıyorlar.
Bunun konuyla ne alakası var şimdi? Başladın yine Ken’e buradan mesaj göndermeye.

Bazı insanlar patavatsızdır, baban gibi. Ya kulağını tıkayacaksın ya da işe girip evini ayıracaksın.
İşe gircem.Biraz birikimim var.Onu araba hayali ile eskiden biriktirmiştim.Sonra düğünde lazım olur hesabı.Oylece babamda duruyor.Sen biriktiremezsin bende dursun yapıyor.
O birikim ama beni 5 6 ay zor idare eder.Ev tutsam burada esyam var.Kendim çalışırken aldım zaten.Yatagimi falan götürürüm.Ayri eve çıksam.
Ama cesaret yok.Yaoabilirmiyim korkusu var.7 bin lira kira versem ben ne yapicam geriye 4 5 bin lira kalacak.

Sen ne ayaksin ya? Sen degil miydin annem bilmem kac sene bilmem ne zorluklar cekmis ama sevap haneni bonuslarla dolduruyorsun diye millete akil veren. Sira sana gelince ne oldu? Hani sevapti? Millete kaynanani cek sevaptir diyordun ama kendin babana tahammul edemiyorsun. Surekli kendinle celismekten yorulmadin mi?

Yapan yapiyo valla. Zaten tek kişisin elektirik su giderlerin az olur.

Ben eşimde nisan ve sevgililik döneminde saygısızlık hiç görmedim.1.5 sene boyunca ne zaman annesi müdahil oldu.Birbirimize düştük.
Bana sürekli başıma kakar gibi davranıyorlar.

Hay senin esine de sevgiline de bir de konuda uyarmis eski iliskimi konuya dahil etmeyin diye.

Öfff valla insanlar herkesin şartlarını kendi gibi sanıyolar heralde yada başka ülke de yaşıyorlar Nur ya valla ayrı eve çık çık kolay mı bu işler kiralar almış başını gitmiş fatura geçim kişisel ihtiyaclar nasıl gecinceksin kim düşünüyor?
Sen birikim yap girince birde geliştir kendini hayat ne getiriyor belli olmaz yaşam standartlarını oluşturursan hayatına yönde verebilirsin.
Ya kimseyi takma zor biliyorum ama umursama yani. Böyle gelmiş böyle gider orta çağ zihniyetli baban.

Kuşak farkı fazla var.Cok takıyor herseyi.Yolda yürürken bile insanlara içten içe kızıyor.Herkes senin gibi olmak düşünmek zorunda değil baba diyorum buna bile kızıyor.Ama gidipte o insana sen niye böylesin demez.

Babanla çok diyaloğa girme amann kime ne diyorsa desin.

Baban olmasa ne yapardın? Olmadığını düşün, tek başına. Onun nazı sana geçiyor senin nazın ona geçiyor. İdare edeceksiniz birbirinizi. Ya siz birbirinizi idare edemiyorsanız elin oğlu nasıl idare edebilir ki?
Derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. Hem adam haklı yani, evinin işini de görebilirsin. Ayrıca hem dışarda çalışıp hem evinin işini hem çocuğunun baskınını yapan niceler var. Yemeği akşamdan yap çık.
Asgari masgari başka işe, evde oturmaktan iyidir en azından sigortan galan yatar üç insan görürsün. İş işte bulunur.
Daha kucuk bi sehirde ev tutup orada calis nur. Ben yerinde olsam bunun pesine duserdim. Kafa dinlemeye ihtiyacin var.
Ev mi tutsun, ev varken verilen ücretten hoşlanmamış ev- fatura- market- kira giderlerine yetişebilir mi? Hem yalnız yapamaz o bence.

Paranı al babandan döviz yapıp banka da sakla. Ne demek babam da? Kendini neden bu kadar küçülttürüyorsun. Ben birikim yapsam kimseye de demezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…