Babamla Kavgamız

Der yahu yaslaninca gariplesiyorlar. Idare edin..çalisınca size yemek bile yapiyormus. Bu devirde oyle baba ben duymadım

Baban tavırlarında haklı. Yani adam maddi manevi çok zor günler yaşadı, senin bu evliliğin konusunda. Zaten yaşlı ve çalışıyordu. Bence biraz alttan alabilirsin babanı.

Der yahu yaslaninca gariplesiyorlar. Idare edin..çalisınca size yemek bile yapiyormus. Bu devirde oyle baba ben duymadım
Diyorum mesela sen yemeğini ye.Ben 9.30.cikip 10 da evde oluyorum.Aynen eski nesil beraber yemek yiyelim diye bekliyor mesela.Yarin iş görüşmesine gitmek istiyorum nasip olursa heralde geç saatlere kadar çalışmam.

Baban tavırlarında haklı. Yani adam maddi manevi çok zor günler yaşadı, senin bu evliliğin konusunda. Zaten yaşlı ve çalışıyordu. Bence biraz alttan alabilirsin babanı.
1 ay çalıştı.Ayrildiktan sonra ortamı sevmedi birakti bende ben çalışirim dedim.Emekli.maasina zam yapılmadı o yüzden çalışsam mi calismazsam diyordu.

Malüm konuyu ve arada yazdıklarınızı biliyorum. 36 yaşında bekar bir kadın olarak bir hemcinsime bunu söylemek istemezdim ama hayatınızdaki hatalar silsilesi bu evlenme telaşınızdan. Sizi de anlıyorum, çevreniz evliliği bir başarı olarak olarak gören profilde ancak sırf bu telaştan yanlış bir seçim yapmadınız mı zaten? Şimdi de o psikolojiyi siz de babanız da kaldıramamış gibi, kolay değil kapıt üstünde olsa da boşanmak tabi. Karşınıza alın konuşun adamı madem. Aynı evin içinde yaşayacaksınız mecbur anlayışı olsun size karşı. Siz zaten konu komlu akrabaya rezil olmuş hissediyorsunuz kendinizi açıkça söyleyin evet baba hata ettim bak ama bu durumu sen de ona buna beni kötüleyerek zorlaştırma diye. Bunları yapamıyorsanız nedenini sorgulayın.

Burda dize defalarca yazıldı terapi alın diye. Yine ben de söylüyorum uzun vadeli bir terapi planlayın hem de. Çalışın ve gerekirse paranızın tamamını buna verin (yarısı yeter bence ana az para değil, boşa giden para olarak görmeyeceksiniz az bi saman sonra, lütfen şans verin). Hayatınızın bunun için en uygun ve en elzem zamanı belki, babanız diper hayat giderlerinizi karşılarken buna şans verin. O kafanızdaki diyalogları gerçekleştirebilecek güce ulaşacaksınız bunsayede. Kendinize ve hayatına şans verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…