Babamla Kavgamız

Düşündüm.Ona bile ne gerek var.Diyecek biliyorum.Kocamdan da nefret ediyorum kendimden de.Herkesten de.
Ne gerek var dediğin uzman desteği Nuran. Ona bile burun kıvırıyorsun. Bence sen sadece kendine acıyıp başkalarının da sana acımasını halini hatrını sorup ilgilenmesini istiyorsun.

Senin kafa yapına göre ayrı eve çıkmak ahlaksızlık. Şimdi yeme bizi Nuran. Kendi konularında çok modern görünümlü takılıyorsun başka konularda +50 teyze on mode

evlenmen buna bağlı değil

o zaman da dedik bi dur diye
internetten tanıştığın ailesini bilmediğin adam için önceden nikah kıydın, kıdem tazminatı alcam diye

hatta ben sana o zaman o kadar dinden günahtan sevaptan bahsediyorsun her konuya cvabın o minvalde... madem evlenmeden o tazminatı alman caiz mi öyleyse diye yazmışım çok net hatırlıyorum

1- işte de kimseyle geçinemiyorsun ki

işten çıkacam diye de delirdin delirdin çıktın...
asgari ücretle çalışıyorsun istiyorsun fazla mesai parası versinler veya saat uzamasın, servis yemek olsun, vs vs

sen tr'de yaşamıyorsun herhalde?
bizim ülkemizde öyle koşullarda iş mi var? bi zahmet meslek edinseydin de iyi koşullarda işin olsaydı madem?

ha yok çok mobbing vardı edeydin şikayet. para için işten ayrıldın Allah da böyle çıkardı işte.

2- madem evleneceksin senin çevrende çok lazım bir şey çünkü madem öyleydi gidip işi gücü parası düzgün bir adam bulaydın.
bi kere zaten 30 yaşına kadar durmayaydın? çevrenin kafası bu değil mi?

3- babam öyle dedi onu yaptım babam böyle dedi bunu yaptım
ha bire babanı suçluyorsun. kaç yaşında kadınsın ya....

hayat senin hayatın farkında mısın?

İlk bosandigim zamanlar geldi aklıma. Hem aynı şekilde almaya gelir hem söylenirdi. Evlenmeden önce de arada milletin içinde kotulerdi. Boşaninca daha arttı. Özellikle iş bulana kadar arttı ama bitmedi. Bu kez de yaptıklarını evde yüzüme vurmaya basladi. Sanki kaynanam gibi davranıyordu. Bir akşam odama geldi sanırım bir sene geçmişti bosanali bana sarıldı ve ağlamaya başladı. İlk defa onu ağlarken gördüm. O kadar üzülüyorum ki sana elim kolum bağlı bosandin yalnizsin elimden bisi gelmiyor hayat çok zor olacak senin için dedi ama nasıl agliyor. Meğer uzuntusunu öfkeye yansıtmış öyle görmüş ailesinden üzülünce daha çok ofkenleniyor. Ben o günden sonra gülerek severek karşılık verdim düzeldi. Aman aslan babam su mu bitmiş hemen koyarım ben babama aslan çayı yaparım demeye başladığım an o da duruldu. Ben mutusuzm diye mutsuz olup daha ofkelenip en sevdiğinden cikariyormus. Gerçi terapistim yönlendirdi beni. Ha bu arada dediği gibi bosaninca mutsuz da olmadım. Süper aşklar yaşadım gezdim eğlendim yeni yerler gördüm yeni arkadaşlar edindim. Babanı kaybettiğin zaman diyeceksin ki keşke olsa gölgesi yetermis meğer. İnan bana keşke babam bu adam olmasa hatta keşke babam olmasa diye delirdigimi çok bilirim ama öyle değilmiş baba dagmış ve benim babam beni çok seviyormuş meger.sadece benim için korkuyormuş ve bu duyguyla başa cikamadigi için bana sariyormus hep

Fazla mesai için işi bırakmadım.Aslinda zaten bir senedir idare ediyordum.Maaslari dusurmuslerdi.Saglik sorunum oldu.Nisanlaninca iftira tehdit şantaj vs. Oldu.

Nisanlandim diye aralarinda bu tazminat alır gider diye konusmuslar.Bunu eşe anlattım.Bunlar dedi düğüne kadar seni sutlayacak dedi.İftira atacaklar dedi.Sahte tutanak düzenlediler.Hirsizlik iftirasi atmaya çalıştılar.Sonra ne oldu.Bana evlenelim diyen adam sadece teklif ettim nikahı.Sabretseydin iş yerinde dedi.Zaten bu acı bir tecrübe oldu.Simdi de boşanma zamanı geldi çattı.Beyfendi kibrinden boşanmak için bile aramıyor.

Nur Kuşak farkıyla ilgisi yok bunun, al seni vur babana al seni vur dedene aynısınız…
Ayrıca çaydanlıkta su az meselesi ufak bi mesele değil evi yakabilirsin. adam haklı ya diye düşün, itişme. İtişsen de itişmesen de değiştiremezsin. Değiştiremeyeceğin şeylerle kavga etmeyi bırak. 30 senelik baban huyuna nasıl gidilir gönlü nasıl çelinir bilmez misin? biraz idare etmen lazım. Dik dik diklenmekle kendinle de geçinemezsin.

Sorumluluk alabilmek gerekiyor bu söyledikleriniz için. O sorumluluk almaktan hoşlanmıyor sonuçları hep başkasının sırtına yüklüyor. Bunu da ben yaptım sonucuna katlanırım düşüncesinde biri değil.

Kendisi mutfaktaydi.Su ekleyebilir ve suda yanacak kadar az değildi.
Her zaman böyle kavgalarimiz olmadı daha yeni yeni.

Kendisi mutfaktaydi.Su ekleyebilir ve suda yanacak kadar az değildi.
Her zaman böyle kavgalarimiz olmadı daha yeni yeni.
Haklısın babacığım bundan sonra dikkat ederim demiş olsan bi de boynuna sarılsan tontişim sen olmasan ben ne yaparım desen ne yapar? Bence gülümser

Haklısın babacığım bundan sonra dikkat ederim demiş olsan bi de boynuna sarılsan tontişim sen olmasan ben ne yaparım desen ne yapar? Bence gülümser
Bak burada haklısın.Ben bunu yapamam.Ama uykudan kalkar kalkmaz üzerime gelip bir ton laf sayinca kızdım.

Bak burada haklısın.Ben bunu yapamam.Ama uykudan kalkar kalkmaz üzerime gelip bir ton laf sayinca kızdım.
Benim haklılığımı boşver, yapamam diye bir şey yok.
Baban Haksız bile olsa, bak haksızlığından emin bile olsan, idare böyle yapılır. Bi yerden sonra aranızdaki gerginlik sıfırlanır birlikte gülmeye başlarsınız. Ya bi de babanla kavga edip haklı çıksan eline ne geçer haksız çıksan ne geçer yani. Bugün varız yarın yokuz. Günlük hayatta ciğeri 5 para etmez insanları idare ediyoruz yeri geliyor.

Eski eşin adım atsa anında barışacaksın çok belli.o yüzden boşanmayı bu kadar uzatıyorsun .bir umut bekliyorsun adım atmasını

Kavgayı ben çıkarmadım.Uyandi mutfağa geçiyor.Simdi balkonda oturuyordu.Serin diye mutfağa geçiyor.Caydanliga neden az su koydun dedi.Az değil dedim üzerine ekledim falan filan derken huy yapıyorsun dedi.Tartistik.İlk defa babama benimle muhatap olma dedim.
Çünkü bizim böyle kavgalarimiz olmazdı.Ve bende artık bıktım.Nolur yani şu azda sen eklesen.Sabah kalkıyor direk bilgisayar önceden ben kahvaltı hazırlarken oda sofraya yiyecek birşeyler çıkarırdı.Yada şunu köy derdi.Kendi hazırladı falan ben geç kalksam yeni yeni huylar edindi babam.

Konunun içinde dönmüş durmuşsunuz, zaten okurken kafam da karıştı. evlenmek için adam akıllı adım atılmamış insanla tazminat için nikah kıymak? işine gelmiş, ben işten evlilik sebebiyle ayrıldım, nikah ne zaman kıyılırsa o zaman evlilik cüzdanını veriyorsun paranı ödüyorlar. bahaneyle adamla nikah kıymışsın. neyse.

1 paran yok
2 işin yok
3 tecrüben yok
4 çalışmaya toton yok
5 tahammülün yok...

hem hiçbir şeyin yok hem her şeyim tam olsun istiyorsun. bugün kıçı kırık bir eve çıkmanın maliyeti 50bin depozitosu kirası emlakçısı cartı curtu... hayallerle hayat ilerlemiyor. anne babalar da yaşlandıkça çekilmemeye başlıyor, idare edeceksin kusura bakma... ya da yukarıdaki şartları düzenleyip eve çıkacaksın... hem ayranım dökülmesin hem bazı tatsız olaylar yaşanmasın diye bir şey yok malesef hayatta...

Ben eski iliskimle gibi konu açmadım.Bazi tipler gelip gelip konu açıyor.Merakli tipler var.

benim yazdığımdan alıp yine sadece eşinizle alakalı cevap veriyorsunuz... iş arıyorsunuz ama insanın tecrübesi yoksa malesef 12 saate asgari ücretle çalışıyor bu ülkede, adil ya da doğru olduğunu asla savunmuyorum ama ülkenin geldiği durum bu. ben hem iş bilmeyeyim hem maaşım dolgun olsun hem yolu yemeği olsun özlük haklarım tam ödensin falan, o ülke burası değil... bu şartları sağlayacağını taahhüt edenler küçük dandik şirket sahipleri oluyor ve tacizci oluyor malesef. daha önce hiç çalıştınız mı mesela hangi konu üzerinde az da olsa tecrübeniz var ?
Ben eski iliskimle gibi konu açmadım.Bazi tipler gelip gelip konu açıyor.Merakli tipler var.

çalıştınız tabii ki onu yazmam saçmalık olmuş... pardon... bu arada soru özel oluyorsa cevaplamak istemezseniz anlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…