Canim benim rabbim nur icibde yatirsin butun ölmüşleri bende yasadim 12 yasindaydim babam vefat etti 12 sen oldu ama duamda herzaman var unutmam kimsede unutturamaz rabbim bizlere bizim gibi olanlara sabir ihsan etsinBen babamı en son bugün gördüm , bugün sarıldım, evimiz de babamla son sabahımızdı bugün , son kez dokunusumdu babama , son kez sesinizi duyusumdu, son kez elimden tutusuydu ,
Bugün babamla son günümüzdü evimizde, her seyimizin sonuydu, evden çıktığı andan itibaren geri dönmeyecekti bugün, babamı gecen sene bugün yoğun bakıma kaldırdılar ve oradan da kara toprak aldı babamıbir daha gelemedi gelemedi
1 sene oldu ben ilk günkü gibiyim çok kötüyüm her gün gözümün yası dinmiyor, alısmadım alısamıyorum yokluğuna gekecekmiş gibi bir his var içimde , ben babamın saçına aklar düşmüş halini göremeden aldı toprakçok özlüyorum çok en çokta baba demeyi, Telefon çalarken babamm yazısını görmeyi özledim , 1 ayda babam ve dedemş kaybettim ben aynı acıları 2 kez yaşadım ben , dedem değildide sanki babamı 2. Kez gömüyorlar gibiydi: ( çok zor ölüm çok , hayatınızda en büyük kelimeyi bilse sildiriyor hayatınızdan Baba gibi
Ne olur anne ve babalarınızın kıymetini bilin , annem sunu dedi babam bunu dedi diye onlara kin gütmeyin toprak aldığını vermiyorsonra babam diye anama diye toprağa sarılmak zorunuza gider
Ben babamdan razıyım, Rabbimde razıdır inşaallah, dualarınızda babamı içinde dua eder misinizben nasıl alıscam yokluğuna ne zaman dinecek gözyasım hiç bilmiyorum Rabbim sabrımızı versin inşaallah:
mekanı cennet olsunBen babamı en son bugün gördüm , bugün sarıldım, evimiz de babamla son sabahımızdı bugün , son kez dokunusumdu babama , son kez sesinizi duyusumdu, son kez elimden tutusuydu ,
Bugün babamla son günümüzdü evimizde, her seyimizin sonuydu, evden çıktığı andan itibaren geri dönmeyecekti bugün, babamı gecen sene bugün yoğun bakıma kaldırdılar ve oradan da kara toprak aldı babamıbir daha gelemedi gelemedi
1 sene oldu ben ilk günkü gibiyim çok kötüyüm her gün gözümün yası dinmiyor, alısmadım alısamıyorum yokluğuna gekecekmiş gibi bir his var içimde , ben babamın saçına aklar düşmüş halini göremeden aldı toprakçok özlüyorum çok en çokta baba demeyi, Telefon çalarken babamm yazısını görmeyi özledim , 1 ayda babam ve dedemş kaybettim ben aynı acıları 2 kez yaşadım ben , dedem değildide sanki babamı 2. Kez gömüyorlar gibiydi: ( çok zor ölüm çok , hayatınızda en büyük kelimeyi bilse sildiriyor hayatınızdan Baba gibi
Ne olur anne ve babalarınızın kıymetini bilin , annem sunu dedi babam bunu dedi diye onlara kin gütmeyin toprak aldığını vermiyorsonra babam diye anama diye toprağa sarılmak zorunuza gider
Ben babamdan razıyım, Rabbimde razıdır inşaallah, dualarınızda babamı içinde dua eder misinizben nasıl alıscam yokluğuna ne zaman dinecek gözyasım hiç bilmiyorum Rabbim sabrımızı versin inşaallah:
Doğum yaptın mı oy çok sevindim gözün aydın, uzun mutlu bereketli ömrü olsun kızınınBen de annemi tam 2 yıl önce kaybettim
2 yıl sonra aynı ayda bi kızım oldu
Şu anda onu kucağımda tutarken anneme olan özlemim tavan yapmış durumda... alıştım mı evet alıştım ama bir yanım hep keşke o da görseydi, keşke yanımda olsaydı diyip duruyor...
Başın sağolsun acını paylaşıyorum...
Doğum yaptın mı oy çok sevindim gözün aydın, uzun mutlu bereketli ömrü olsun kızının
Konu sahibi başın sağolsun, çok sabır diliyorum sana.
Allah razı olsunBen de annemi tam 2 yıl önce kaybettim
2 yıl sonra aynı ayda bi kızım oldu
Şu anda onu kucağımda tutarken anneme olan özlemim tavan yapmış durumda... alıştım mı evet alıştım ama bir yanım hep keşke o da görseydi, keşke yanımda olsaydı diyip duruyor...
Başın sağolsun acını paylaşıyorum...
Gözlerim kan çanağı ola ola yazdımBaşınız sağolsun.Babamı ambulansa gönderip bir daha göremediğim bir güne gittim yazdıklarınızla ağlattınız beni.15 yıl olmuş..
KeşkeBaşın sağolsun. Bende ameliyata gönderdim yoğun bakımdan çıkamadı babacım. nerdeyse 2 yıl oldu hala inanamıyorum öldüğüne. Unutulmuyor ama acıya alışıyor insan. Keşke ölüm arada mola verilebilen arada görüşebildiğimiz bişey olsaydı. Çok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?