babamla tartıştık

depfond

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
58
0
16
Kocaeli
kızlar babamla çok kötü tartıştık ilk önce çok özür dilerim bana götünü fazla kaldırmışım,gerizekalı filan dedı durup dururken annemle kavga etmışler bana sataşıp durdu sonra annemlede baya kavga ettiler,bunu ilk defa duyabılırsenız garip gelebilir ama ben ciddi anlamda söylüyorum annemle babamın ayrılmasını istiyorum,annemle daha rahat ederiz en azından diye düşünüyorum,b.babam bni bazı sözleriyle cidden hep kırıyo bunu ona belli ediyorum ama 2dk sonra bisey olmamıs gıbı davranıyo sonuc olarak annemle babamın ayrılmasını istiyorum artık bende dayanamıyıcam cidden,annemide cok üzüyo benide.hatta suan ondan nfrt ediyorum,bana yardım edin lütfn napmam lazım dediğim gibi ayrılmalarını ve huzura kavusmamızı ıstıyorum,cidden beni sözleriyle her gün her saniye cok kırıyo annemide benide.

aksi bi babayla yaşamak çok zor ama bunu annenizinde istemesi gerekiyor sadece sizin istemenizle olacak şey değil
annen ne düşünüyor baban sıcak bakar mı boşanma işine bunlar da önemli

annemde istiyo ayrılıcam zaten istemiyorum diyo babamda boşan diyo ama nıyeyse hep kavga ediyolar ayrıl dıyorum annme cevap vermiyo bile bana bide açıkcası babam hiç aksi değildir ama kavgalarda böyle oluyo acıkcası cok eglenceli ve komik ama..

seni gerçekten çok iyi anlıyorum aynı şeyler benim başıma da geldi bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum.
ama emin ol baban hatasını anlayacaktır.her şeyi zamana bırak bence

sana şuan ayrılsalar daha iyi bi yaşantınız olur gbi geliyor ama eminol dahada zor olacak, annende bunları düşünüyodur, anne babası ayrılan insanlara daha bi farklı bakıyo insanlar benimde annem babam ayrıldı şu 2 senede yaşamadığmız acı kalmadı dertler dahada artıyor, anne baban ayrı diye aile yapın bozuk diye evlenceğin adam bile terkedebiliyor buda sana bi örnek olsun, bence sen hiç annene fln müdahale etme olayların dışında tut kendini ben karıştım ve herşeyin suçlusu sorumlusu ben oldum en sonunda, paylaşmak istedim

annemde istiyo ayrılıcam zaten istemiyorum diyo babamda boşan diyo ama nıyeyse hep kavga ediyolar ayrıl dıyorum annme cevap vermiyo bile bana bide açıkcası babam hiç aksi değildir ama kavgalarda böyle oluyo acıkcası cok eglenceli ve komik ama..

kaç yaşındasın canım? kardeşin var mı birde..

cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım ama c dden cok zor durumdayım ve babamdan bıktım,bana ne kotu laflar soluyor artık cıdden ıstemıyorum onu

cevap verdıgınız ıcın tesekkur ederım ama c dden cok zor durumdayım ve babamdan bıktım,bana ne kotu laflar soluyor artık cıdden ıstemıyorum onu

canım çok iyi anlıyorum seni inan, bende aynı şeyleri yaşadım baban tüm sinirini senden alıyo anlaşılan ama onunda kendi içinde sıkıntıları olabilir, annenle uzunca iyice bi konuşun anneninde yanında ol ama gerçekten o ayrılık süreci çok sıkıntılı bir süreç allah yardımcınız olsun

canım çok iyi anlıyorum seni inan, bende aynı şeyleri yaşadım baban tüm sinirini senden alıyo anlaşılan ama onunda kendi içinde sıkıntıları olabilir, annenle uzunca iyice bi konuşun anneninde yanında ol ama gerçekten o ayrılık süreci çok sıkıntılı bir süreç allah yardımcınız olsun

sınırını hem benden alıyo hemde normalde kavga ettıgımızde bana yıne gerızekalı salak dıyor her zaman annemle konustum oda ayrılıcagını soyledı kendısıde bız kendımız kendımıze bakarız dedı maasının cıkmasına 2 sene var onu beklıyıcez dıyo

Annene asla ayrıl deme.! Öyle bir durum olduğu zaman ihalenin senin üzerine kalma ihtimalinin yüksek olduğunu, "senin yüzünden oldu" cümlesini duyma ihtimalinin de aynı oranda yüksek olduğunu biliyor musun? Bak canım izlenimlerimden yola çıkıyorum, anne-baba arasında olan kavga vs. şeylerde ciddi bir karara çocukları karıştığı zaman genellikle çocuk suçlanır.. Doğru birşey mi hayır ama edindiğim izlenim bu. Babandan nefret ediyor olabilirsin buna kimse müdahale edemez ancak babanı sonsuza dek kaybedersen bir gün (Allah korusun) pişman olursun.. Olağandışı durumlar haricinde kız çocuklar için özellikle " Babanın Gölgesi Bile Yeter " 15 yaşındasın ve hoyrat zamanın. Bazı şeylere çabuk sinirlenip alınabilirsin. Ve çoğu şeyi negatif algılama yaşındasın.. Bunun da etkisi var bana kalırsa. Eğer kırıyorsa seni, durumu anlayana kadar tavrını alırsın. Onun birşey olmamış gibi davranması senin kırgınlığını belli etmeni etkilemez.

kardesım yok/tek cocuğum 15 yasındayım

bingo :)
canım bende lisede babamla çok kavga ederdim kapılar çarpılırdı, elde ne varsa yerlere atılırdı, ağlama krizlerine girilirdi..
ama inan geçiyo baba yani bu illaki bi sıkıntısı vardır sizede bir şekilde yansır..
annenin yanında ol sende bu durumlarda, birde yangına körükle gitme ayrıl ayrıl diye..
bu arada şuan babamla aram çok iyidir espriler yaparız, güleriz, kimseyle eğlenmediğim kadar onunla sohbet ederken eğlenirim..
yani kısaca geçecek bu günler..
hayatta kimse insanın annesi babası gibi olamaz..

Annene asla ayrıl deme.! Öyle bir durum olduğu zaman ihalenin senin üzerine kalma ihtimalinin yüksek olduğunu, "senin yüzünden oldu" cümlesini duyma ihtimalinin de aynı oranda yüksek olduğunu biliyor musun? Bak canım izlenimlerimden yola çıkıyorum, anne-baba arasında olan kavga vs. şeylerde ciddi bir karara çocukları karıştığı zaman genellikle çocuk suçlanır.. Doğru birşey mi hayır ama edindiğim izlenim bu. Babandan nefret ediyor olabilirsin buna kimse müdahale edemez ancak babanı sonsuza dek kaybedersen bir gün (Allah korusun) pişman olursun.. Olağandışı durumlar haricinde kız çocuklar için özellikle " Babanın Gölgesi Bile Yeter " 15 yaşındasın ve hoyrat zamanın. Bazı şeylere çabuk sinirlenip alınabilirsin. Ve çoğu şeyi negatif algılama yaşındasın.. Bunun da etkisi var bana kalırsa. Eğer kırıyorsa seni, durumu anlayana kadar tavrını alırsın. Onun birşey olmamış gibi davranması senin kırgınlığını belli etmeni etkilemez.

bız eskıden babamla cok ıyı anlasırdık hatta soyle bısey soylıyım kanlarımız bıle aynı,ben bu hayatta babamdan daha cok kımseyı sevmedım.hep sakalasırdık gulerdık ama neler olduysa benı hemen terslıyo salak der gerızekalı der.hatta bıde bız bırbırımıze kanka derdık,o derece cok sevıyodum onu

aa benim bekarlık halimsin aynı:) maalesef benim babam değişmedi ve değişeceğini de zannetmiyorum...anneme ayrıl derdim ama şimdi bnde evliyim ve ayrılmak kolay değil..yada en azından annem kuşağı buna bizim kadar kolay karar veremiyorlar...yaşamaya bakcaksın cnm..ama sakın babandan bıktığın için işe yaramaz bi erkeğe sırtını dayayıpta yağmurdan kaçarken doluya tutulma...mutlu bir evliliğin olur umarım aynı benimki gibi..Allah bi yerden alıyorsa bi yerden veriyor..Allah senden çok annenin yardımcısı olsun...

bız eskıden babamla cok ıyı anlasırdık hatta soyle bısey soylıyım kanlarımız bıle aynı,ben bu hayatta babamdan daha cok kımseyı sevmedım.hep sakalasırdık gulerdık ama neler olduysa benı hemen terslıyo salak der gerızekalı der.hatta bıde bız bırbırımıze kanka derdık,o derece cok sevıyodum onu

Kendi durumuna kendin cevap vermişsin canım fark ettin mi? Genellikle çok iyiydiniz, ancak bir süredir ( kısa/uzun ) aranız pek iyi değil. Yani geçiş dönemindesiniz. Anlatmadığı bir problemi, maddi açıdan sıkıntısı, herhangi bir sağlık sorunu vs. olabilir.. Ya da şöyle, belki sen de tersliyorsundur ondandır.. Ama farkında olmadan..! Mesela ben de o yaştayken tersler fevri davranırdım ve bunu anlamazdım bana göre normal gelirdi. Ama şu an geçmişe bakınca idrak ediyorum. bu da olabilir.. Bence babana biraz zaman vermelisin.. İnan herşey daha güzel olacak..:16:

Kendi durumuna kendin cevap vermişsin canım fark ettin mi? Genellikle çok iyiydiniz, ancak bir süredir ( kısa/uzun ) aranız pek iyi değil. Yani geçiş dönemindesiniz. Anlatmadığı bir problemi, maddi açıdan sıkıntısı, herhangi bir sağlık sorunu vs. olabilir.. Ya da şöyle, belki sen de tersliyorsundur ondandır.. Ama farkında olmadan..! Mesela ben de o yaştayken tersler fevri davranırdım ve bunu anlamazdım bana göre normal gelirdi. Ama şu an geçmişe bakınca idrak ediyorum. bu da olabilir.. Bence babana biraz zaman vermelisin.. İnan herşey daha güzel olacak..:16:

tesekkur ederım cok guzel cevabını vermıssıın cokta acıklayıcı konusmussun dedıklerını yapıcam ve hıc bısey demeyıp onun kendı davranıslarını anlamasını beklıyıcem

aa benim bekarlık halimsin aynı:) maalesef benim babam değişmedi ve değişeceğini de zannetmiyorum...anneme ayrıl derdim ama şimdi bnde evliyim ve ayrılmak kolay değil..yada en azından annem kuşağı buna bizim kadar kolay karar veremiyorlar...yaşamaya bakcaksın cnm..ama sakın babandan bıktığın için işe yaramaz bi erkeğe sırtını dayayıpta yağmurdan kaçarken doluya tutulma...mutlu bir evliliğin olur umarım aynı benimki gibi..Allah bi yerden alıyorsa bi yerden veriyor..Allah senden çok annenin yardımcısı olsun...

tesekkur ederım evlılık konusu hakkında,annemıde kendı halıne bırakıcam ayrıl dıye zorlamadım sadece bı kac sey dedım o kadar kendının bılebılıcegı bısey

tesekkur ederım evlılık konusu hakkında,annemıde kendı halıne bırakıcam ayrıl dıye zorlamadım sadece bı kac sey dedım o kadar kendının bılebılıcegı bısey

insan bunalınca ne diyeceğini bilmiyor..aklına o an için mantıklı görünen ne varsa sayıp döküyor...ama maalesef hayat mantık kaldırmıyor...bazen taş olsaydımda bunca şeyi çekmeseydim derdim...bu neden benim babam ya da babamı bu fln bile derdim....ama yıllar çok çabuk geçiyor,suya sabuna dokunma değiştirmeye sakın kalkma daha beter üzülürsün elinden birşey gelmediğini görünce sadece anı kurtar...

Yıllarca ne büyük hata yapmışız, kız çocukları hep annemin yanındaydık, annem idolümüzdu ağlarsa ağlardık en ufak hastalığında ölecek sanırdık, hep annem haklı gibi gelirdi.Çünkü babam despottu, ismini duymak bile korkuturdu öcü gibi gösterilmişti bize.Yaşım ilerledikçe anladımki babamla aramızda köprü hep annem olduğu için onla herşeyi paylaşabildiğimiz ve 4 kızı büyütmek için annem oterite için hep babamı ismini kullandığı için biz babamı kötü sanmışız. Bunu keşfettiğim gün evdeki bütün dengeler değişti.O heybetli koskoca adam nasılda açmış sevgiye ama o bize biz ona gösteremiyormuşuz.Kızlar babacıdır aslında çok sever kızlarını.Babanızla konuşmaktan çekinmeyin, babacığım bu sözler beni çok kırdı, ben naif bir kızım dayanamıyorum falan yanağına 2 de öpücük kondur, 2 de yalakalık bak nasıl değişecek herşey:)))))

Back
X