Babammmm

Geçmiş olsun. Bu konuda çok tecrübem yok ama greyfurt suyundan uzak durun demeye geldim. Benim kayınpederimde kanser tedavisi görüyordu. Artık neredeyse iyileşmişti. Kemoterapi sonrası nekahet dönemindeyken sadece ilaç tedavisi vardı. İlacı içtikten sonra güç olsun diye hergün greyfurt suyu içirmiş kayınvalidem. O zaman greyfurt suyunun ilaçların etkisini sıfırladığını bilmiyorduk. Kayınpederim iyileşmek üzereyken greyfurt suyunun yüzünden gencecik yaşta vefat etmişti. Eğer tıbbi tedavinin yanında alternatif tedavi de deneyecekseniz mutlaka doktorunuza danışın. Mutlaka doktorunuz söyler ama kalpte sorun varsa kemoterapi sorasında kalbi de takip edin mutlaka . Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum babanıza.

Rabbim acil şifalar versin.Ben yaşadım aynısını , babamda akciğer kanseriydi son evre .Ama şiddetli agrilari oluyordu.Tahliller vs derken sonucu almaya ben gittim ve aynısını bana dedi asla unutaamm. Neyiniz oluyor babam .Vefatı bu yüzden olacak ,son evre.Yapacak bişey yok _ben hiç mi...?Malesef..Kemoterapi radyoterapi yaşam süresini uzatır. Ameliyat olamaz.En az 6 en fazla 8 ay dedi.Ve sıçramışti. Böbrek üstüne .Devlet hastanesinde oldu.2.5 saat ağladım çaresizce orada.Bende babamdan ailemden o durumu gizledim.tedaviyle geçecek dedim özele goturdum, tembihledim,kotunun iyisi iste.Once Işın aldı iyiydi ,sonra kemo.Ve evet 8 ay bile olmadan canm baba mi kaybettik..Bir gece kalp krizinden..Kansere bağlı ..Cunku bagisiklik bitmis bobrekler,susuz kalip zarar görmüştü. Ilaclar agir..;((En zor iyileşen kanser türlerinden demişti dr.Neler yapmadım ki iyileşsin diye .Moral çok önemli benm hikayem çok hüzünlü.Babanla çok vakit geçir bol bol resim çek ben son anlarda sarsılamadım bile dokununca ağlarım diye Inşallah babanız kurtulur ..Allah büyük Imkansız diye bişey yok..Agrisi acısı çok olmaz inşallah . Neler çektik bir Allah bir biz biliriz ;( Bian önce tedavi başlamalı işin mi kemomu almalı,sinsi bir hastalık en geç fark edilen kurutulmali sıfa olsun ..Bense gündüzleri mutlu görünün geceleri ,her fırsatını bulduğunda ağlayan canlı cenazeydim.Kolay değildi ama.Mutlu görünmek zorundasın . Babanı size bağışlasın

Allah tan ümit kesilmez. Benim arkadaşım da üçüncü evrede öğrenmişti. Daha doğrusu ailesi öğrenmiş, dr istediği şeyleri yapın, ümit yok demişti. Ama hala hayatta 25-26yaş civarında öğrenmişti. Şuan 32yaşında. Allah hayırlı şifalar versin

Verdiğiniz cevaplar icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum babam 58 yasında bizim en büyük avantajımız belki uzak organlara sıçrama yapmamış şah akciğerde başlamış sola sıçramış ve köprücük kemiğine babama tabi ki bunları anlatmadık bir arkadaş yazmış babama sarılamıyordum diye bende sarılamıyorum opemiyorum zor bir süreçten geçiyoruz allah yardımcımız olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden İstanbul’da yasıyoruz nerde yaşadığımızı soran arkadaşlar da olmuş

Allah hayirli sifa versin..Babamı maalesef bu hastalik yüzunden kaybettik.Tedavi gordu ilk nuksettiginde ciger ve karin boslugu ile birlikte birkac yerine dagilmisti,doktor 18 ay gibi bir sure ömür bicti,ozellikle sirt agrisindan uyuyamazdi ..Kemoterapi hızla sonuc vermeye basladi giderek azaldi yok denecek kadar bu surec ilk bir yil daha sonra maalesef bazı sikıntilarin da etkisiyle yeniden nüksetti ve yine 2. Kez tedavi basladi yaklasik yine 1 yil surdü hastaneden eve gelemiyordu,artik evimize getirmek istedik cunku durumu cok kotuydu son gunlerini sicak yataginda bizlerle gecirsin istedik ama maalesef hastaneden eve gelmeden yolda vefat etti...Moral ve huzur cok onemli belki 2. Ci kez tedaviye basladiginda ilkindeki kadar kararli ve huzurlu olsaydi yine üstesinden gelirdi.O sira cok arastirmis 7 8 yildir bu hastalikla yasayan insanların oldugunu duymustum...Size guzel seyler soylemek isterdim ama ne yazik bizim oyle olmadi.Su varki her Akciger kanseri bir degil,doktorla daha detayli konusmanizi oneririm...Allah yardimciniz olsun...

Allah acil şifalar versin. Akciğer kanseri ciğerleri sigaradan bitmis 70 küsür yaşında 3 ay ömür biçilmiş birini tanıyorum 3 seneyi geçti hala yaşıyor. Etrafında ailesi ağlarken o cok olgundu enerjisini hiç düşürmedi ondan mı bilmem.

Moral olun babanıza her sey bitmiş gibi davranmasin, kanserde en önemli şey moral hastalığa ve getirdiklerine karşı güçlü durmak.

Babamı kaybettim ben de, Rabbim sizin babanızı size bağışlasın inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun

Kesinlikle moral, hatta hastalığın adını bile anmamak nezle, grip olmuş gibi düşünmek A Alaraa53

Gecmis olsun canim baska doktorlara da gidin... ileri duzeydeyse sizin yapcaniz tedavi surecinde moral vermek destek olmak.. uzuntu stresten uzak tutmaya calisin.. gonlunu yapin... en onemlisi moral rahatlik.. cogu hastaligin ilaci psikolojini iyi tutmakta bence... ruh sagligi iyi olmali... insallah iyilesir.. allah yardimciniz olsun

Başınız sağolsun

Küba!!!! Küba ya gitmek zormuş gibi ama inanın hiç hiç hiç değil. Oraya götürün mutlaka!!! Bu konuyu buraya açmanızın bir sebebi olmalı kaç kişi yazmış bu size bir işaret belki...
Evet kubaya gitmek gerçekten kolay. Vize çok kolay çıkıyor. Sıcak güneşli güzel memleket. Anneniz babanız beraber gidebilirler.

Aidin Salih-Gercek Tip kitabini arastirin lutfen!
Rabbim sifa versin

Hiç niyetim üzmek değil, ama allah çektirmesin diyorum.
Kolay mı kanserle yaşamak? Allah sıralı ölüm versin. Sonsuza kadar yaşatma imkanımız yok ki sevdiklerimizi

akciğer kanseriyim, ama benimki erken teşhisti. ilk olarak akıllı ilaç kullandım, şu an hem küba hem almanyadan gelen aşıları kullanıyorum. umudunuzu kesmeyin, ileri evre benim tahmin ettiğimden bile zordur eminim ama gerçekten siz kendinizi kahredince elinize bir şey geçmeyecek. o kadar neşeli olun ki babanız içinden "ne yapıyor lan bu" desin. emin olun size saçma gelecek bütün olumlu hareketler bu hastalık için moral.

maddi imkanınız varsa ilaçları, gittiğim doktorları paylaşabilirim. maddi imkanınız yoksa bana özelden yazın önce o konuyu konuşalım. ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum. acil şifalar diliyorum.

benim dedeme 15 yıl önce akciğer kanseri son evre demişlerdi. hala yaşıyor bir sorunuda yok kendiliğinden iyileşti. doktorlar bile şaşırdı. ama dedem istanbulu terketti hastalığını öğrenince balıkesir kaz dağlarına yakın bir yere taşındı. tedaviyi de reddetti. kemoterapi almadı. toprakla uğraştı kapısının önündeki küçücük bahçeye biber domates ekti kendi kendine iyileşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…