Babammmm

Küba!!!! Küba ya gitmek zormuş gibi ama inanın hiç hiç hiç değil. Oraya götürün mutlaka!!! Bu konuyu buraya açmanızın bir sebebi olmalı kaç kişi yazmış bu size bir işaret belki...

Küba ne olur güçlü olun ve bir an önce Küba'ya götürün Allah korusun ecel geldiyse eyvallah ama siz bütün sınırları zorlayın lütfen Rabbim şifa versin babanıza hepimize inş.

Allahtan acil şifalar diliyorum Rabbim yardimciniz olsun.

Çok geçmiş olsun Rabbim babanıza ve tüm hastalara acil şifa versin, lütfen babanızın yanında ağlamayın üzülmeyin onun da çevresindeki herkesin de morali çok önemli tür olarak aynı olmasa da kanseri yenip uzun yıllar yaşayan tanıdıklarım oldu, babanızı farklı birkaç hastaneye özellikle büyükşehirlerdeki isim yapmış üniversite hastanelerine götürün dualarımız sizinle

Babanızın mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin, baba acısı tarifi imkansız biliyorum....

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah hepinizden razı olsun vefat edenlerin yakınlarına da Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun 4 ayrı doktor ile görüştüm hepsi aynı şeyi söylüyor metastazı olduğu icin ameliyat şansı Yok Küba’yı Suan araştırayorum lakin babam kalp hastası uçağa binemiyor nasıl olacak bilmiyorm babamın yanında normal davranmaya çalışıyorum ama içim kan aglıyor içime içime ağlıyorum

Akciğer kanserinin türünü söyleyebilir misiniz mümkünse patolojisini

Şu an herkes küba küba diyor ama öyle olmuyor. Bu süreç sandığınız gibi hızlı değil. Küba’daki ilaç yani aşı ömrü 2 ay uzatıyor sadece. Bunu bize diyen doktorlar. Şu an aynı durumu yaşıyoruz 3. Evre akciğer kanseri babam. Tedavi görüyor.Okumadığım makale, derneklerin sitesi kalmadı. Türk Onkoloji derneğinden tutun Türk toraks derneğine kadar her sitede detaylı araştırma yaptım.

Size tavsiyem tıp fakültesi hastanesine gidin. İsterseniz sizinle iletişime geçebilirim aynı şekilde bizde de ameliyat safhasını geçmişti

Canım patalojisi çıkmadı henüz pazatyesi günü gün verip yapılacakmış bu söylenenlerin hepsi pet sonucuna göre
Sistemik kemoterapi verilecektir ancak tedavi protokolü patoloji sonucuna göre belirlenir
Onun harici gen analiz testi istendi mi?
Bazı kull ilaçlar gen test sonuçlarına göre karar verilir
Çok geçmiş olsun

Sistemik kemoterapi verilecektir ancak tedavi protokolü patoloji sonucuna göre belirlenir
Onun harici gen analiz testi istendi mi?
Bazı kull ilaçlar gen test sonuçlarına göre karar verilir
Çok geçmiş olsun
Henüz öyle birşey istemediler

Maddi olanaklarınızı bilmeden yazıyorum Küba’da akciğer kanserini tedavi eden aşı olduğunu okumuştum
Lütfen araştırın nasıl uygulanıyor bilmiyorum ama oraya babanızı götürmeniz gerekiyor diye aklımda kalmış. Bir araştırın kolay bir yolunu bulursunuz inşallah
Umarım herşey yoluna girer çok geçmiş olsun

O kadar çok şey yazıp sildim ki...Maalesef bizde yaşadık bu zorlu süreci.
Size önerebileceğim tek şey İyi yada kötü hiçbir bilgiyle kendinizi karşılaştırmayın.Dünyanın bir ucuna da gitseniz Allah’ın bizim için belirlediği vade belli.O yüzden keşke şu hastaneye gidebilsek,bu doktora gösterebilsek diye kendinizi üzmeyin.Çok zor Allahım güç kuvvet versin babaçığınızın yüreğine de ferahlık versin.

Konu sahibi hanımefendi, geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm. Ama bazı arkadaşlar sizi biraz yanlış yönlendiriyorlar durduk yere umutlanmamanız, çabalamamanız için yazıyorum bunu. Doğru bilgilenin yani.

Küba'ya herkes kabul edilmiyor. Yani tek başınızayken araya Türkiye'nin Küba büyükelçisini falan sokmak gerekebilir. Dünyada milyarlarca kanser hastası var, öyle olsa hepsi Küba'ya gitmeye çalışırlardı. Küba bu konuda pek paylaşımcı değil yani, çok ciddi tanıdıklar, referanslar bulmak gerekiyor. QBA Medi Tours (sizin için ismini Googleladım) diye bir yer başvurduğunuz zaman hastanızın sağlık raporlarını alıp Küba'ya göndererek tedaviye uygun olup olmadığını öğrenip sizi yönlendiriyor siz de ona göre gidiyorsunuz ama ciddi rakamlar ödemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…