- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Rabbim babanıza ve tüm hastalara acil şifa versin, lütfen babanızın yanında ağlamayın üzülmeyin onun da çevresindeki herkesin de morali çok önemli tür olarak aynı olmasa da kanseri yenip uzun yıllar yaşayan tanıdıklarım oldu, babanızı farklı birkaç hastaneye özellikle büyükşehirlerdeki isim yapmış üniversite hastanelerine götürün dualarımız sizinle14 kasım 2018 annem aradı baban is yerinde hastalanmış ambulans ile acile götürmüşler ben hastaneye gidiyorum peşinden tekrar aradım durumu sordum babamın is yerinde yemek yerken kan kusmus hemen teklikler tahliller ciğeriniz de enfeksiyon var gibi gözüküyor acil göğüs hastalıklarına gitmeniz gerek doktorun verdiği bilgi bu şekilde ertesi gün acil olarak göğüs hastalıklarından randevu aldık ve gittik babamın kulakları ağır işitir öncesinde ben doktora doktor hanım kötü birşey varsa lütfen babama değil bana söyleyin dedim doktorun yüzüme dönüp baban akciğer kanseri ileri derece maalesef çok geç kalınmış demesini ölsem unutmayacağım o gün orda o oda basıma yıkılsa idi de ben onları duymasaydım yüzüme tokat gibi çarpan gerçekler Çan’ımı çok acıttı ertesi gün pet cd cekimi geçmek bilmeyen saatler ve 3 günün sonunda hastalığın seyri belli olur 3. Evre metaztaslı akciğer kanseri ameliyat şansı Yok başka organlara sıçrama var bugün biyopsi icin başka bir doktora randevu doktorun bana dediği çok geç kalmışsınız peki ne olacak doktor bey bu hastalık babanızı öldürecek bu hastalığı geçiren iyileşen iyileşmeyen bu konuda bilgisi olan herkesten bilgi bekliyorum rabbimeen gelene isyanım Yok ama bu süreçten nasıl sağlam çıkabilirim babam hastalığını öğrendi ama daha basında sıçrama Yok diye biliyor aksi nasıl söylenirdi bilmiyorm bu kadarı bile babamı kahretmeye yetti çok mutsuz ve biz he yapsak düzelmiyor
Babanızın mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin, baba acısı tarifi imkansız biliyorum....Canım çok çok geçmiş olsun. Maalesef ki akciğer kanseri hem genetik hem de ilk evrelerde kendini belli etmeyen bir hastalık.
Seni o kadar iyi o kadar iyi anlıyorum ki...
2 sene önce babamı akciğer kanserinden kaybettik. Biz artık son evresindeydik. Doktor bize 4 ay ömrü kaldı demişti de canım babamı rahatsızlığının 3.ayında kaybetmiştik. Biliyorum çok zor bir süreç ama bol bol dua edin. Ve babanızla mümkün olduğunca bu konu dışında şeyler konuşun. Başka şeylerle meşgul edin aklını.
Maalesef sana güzel seyler diyemedim çünkü; bizim araştıracak, deneyimleyecek kadar bile vaktimiz kalmamıştı.
Canım patalojisi çıkmadı henüz pazatyesi günü gün verip yapılacakmış bu söylenenlerin hepsi pet sonucuna göreAkciğer kanserinin türünü söyleyebilir misiniz mümkünse patolojisini
Çok sevinirim iletişim de olursakSize tavsiyem tıp fakültesi hastanesine gidin. İsterseniz sizinle iletişime geçebilirim aynı şekilde bizde de ameliyat safhasını geçmişti
Mesaj yazdım sizeÇok sevinirim iletişim de olursak
Sistemik kemoterapi verilecektir ancak tedavi protokolü patoloji sonucuna göre belirlenirCanım patalojisi çıkmadı henüz pazatyesi günü gün verip yapılacakmış bu söylenenlerin hepsi pet sonucuna göre
Pet çekildi canım biyopsi yapılmadı dahaPet görülmeden sen metastaz denilemez. Peki beyin bt falan çekildi mi?
Henüz öyle birşey istemedilerSistemik kemoterapi verilecektir ancak tedavi protokolü patoloji sonucuna göre belirlenir
Onun harici gen analiz testi istendi mi?
Bazı kull ilaçlar gen test sonuçlarına göre karar verilir
Çok geçmiş olsun
Üniversite hastanesi mi?Henüz öyle birşey istemediler