• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamn evlenmesi doru mu?

Annecignin mekani cennet olsun canim....basiniz sagolsun.

Babanin evlenmesi dogru degil cok dogru olur kanimca...a.s

Ablan evlendi, Abinde evlenecek...günün birinde sende ucup gideceksin....kendi hayatini kendini yuvani kuracaksin...doganin kanunu böyle güzelim....sen babani elinden gelen en iyi sekilde bakmaya ilgilenmeye calissanda bir esin bir hayat arkadasin ilgisi gibi olmaz..:delphin:..

Evlendikten sonra babanin kendini ne kadar yanliz hissetigni daha cok anlicaksin....:hulya:

Kimse Annen olamaz...Annenin yerini tutamaz...ama babanin yine az bucuk yüzünü güldürebilen bir kadina neden karsicikasinki? Baban mutlu olursa sende kardeslerinde daha mutlu olursunuz...öyle degilmi?:1hug:

Hayirlisi olsun insallah.

benim annem 8.5 yıl önce vefat etti,seninde başın sağolsun canım..
ben 2006da evlendim şimdi kardeşimle aynı evde babam.kardeşimde bankacı inanılmaz yoğun.evin işlerini aksattığı yemek yapamadığı durumlar oluyor.evin işini hadi haftada bir gelen kadın toparlıyor ama yemeksiz olunca ev ki benim babam tencere yemeğinden başka bir şey yemez öğlen ve akşamları..çok bunalıyoruz yemek derdinden.
hemen arıyor kardeşim beni sabahtan geç çıktım işyerinden yapamadım yemek bir şeyler ayarla diye.eğer evden çıkabiliyorsam gidiyorum babamlara hemen yemeği ayarlıyorum.ha gidemiyorsamda babamı arayıp öğle yemeğine çağırıyorum,akşam yemeği içinde hazırlayıp eline veriyorum.
benim babamında hiç evlenme gibi bir düşüncesi olmadı.ben istermiyim hazırmıyım bilemiyorum ama ananemde çok dedi babama evlen oğlum diye babam oralı değil..
ben babamı kardeşim evlendikten sonra bırakmam.hayatta bir babam var.evlenmek istemiyor gibi görünüyor,aman bize yk olmasın diyede evlendiremem..
bana gelmek istemiyorsada ben gider orda yatar gene bakarım babama..
sana gelince.canım hazırsa baban düşünyorsa karşı çıkma bence..kendine bırak bunu..

Canım Başın Sağolsun.. Allah Rahmet Eylesin Geride Kalanlara Ömür Versin..

Yanlızlık Allah'a Mahsus Ama Sizinde Abla Gibi Kabul Edebileceğiniz Biri Olduğu Takdirde Elbette Evlenmeli Diye Düşünüyorum..

ablan evlendi
abin evleniyor
sen evlenince adamcağız bi başına kalır... yaşlılık da insan daha çok yoldaş arar akannehir
yaşına uygun iyi birini bulursa niye evlenmesin kaydirigubbakcemile2

Öncelikle başınız saolsun mekanı cennet olsun,
sanırım babanızın yaşı daha gençtir(yorumların hepsini okumadım belki yazmışta olabilirsiniz bilemediğim için yazdım),benim de kaynınpederim kayınvalidemin arkasından 8 sene evlenmedi daha sonra bi bayanla tanıştırıldı ve evlendiler bayan kendine çokbakan tabiricaizse kokoş bi hanımdı aradan 5 sene geçince babam rahatsızlanıp elden ayaktan düşünce başından nasıl savacağını bilemedi baba mı hemen anlaşmalı mahkemeye verdi ve kısa sürede boşandılar şu an babama biz ve eşimin kardeşi bakıyoruz....
yazacağım asıl önemli şeye gelincee, evlenecektir yanlızlık ALLAH a mahsustur ama çok dikkat edin evleneceği kişiye yani sadece zevk için,gezip tozmak ,hayatını yaşamak için evlenmiş olmasın babanıza ve ailenize göre bi insan olsun en önemlisi

Annenizin Mekanı Cennet olsun inşallah...

Çok çok güzel yorumlar okudum. Umarım hepsini olgunlukla değerlendirirsiniz

Ben babanıza hayran oldum...Evlenmekten bahsetmeyip, her duygusunu içinde yaşadığına eminim... Sizleri üzmeyip, konusunu bile etmiyorsa, yukarıdaki bir çok yorumu tekrar tekrar gözden geçirmenizi isterim...Böyle bir babaya yazık olmasını istemem doğrusu...

Her şey gönlünüzce olsun

başın sağolsun canım..
baban kendini buna hazır hissettiği zaman zaten fikrinizi alacaktır..endişelenme ve zamana bırak...

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize yardımlarınız için eskiden olsa böle bi olaya kesnlikle hayır derdim ama insanı yaşadığı olaylar o kadar olgunlaştırıyo ki hepiniz haklısınız yalnızlık allaha mahsustur biz ne kadar yanında olsakta babamın asla bi hayat arkadışının yerini tutamayız.canım babam buna hazır oldugu zamn bnde hazıırm artık.umarım hayırlısı olur doğru kişiyle olur.tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

öncelikle Allahtan rahmet diliyorum anneciğine..
ağlattınız beni ama ya ..
sen ve burdaki herkesin yazdıkları
belki de şu an çok duygusal bir günümdeyim, doldum fazlasıyla ondandır belki bilemiyorum ..
ama efuli ne kadar metanetlisin, Maşallah
acını deşmek değil amacım ama yazdıklarını okurken kendimi koydum yerine
benim sessiz sakin kendi halinde yaşayan babacığımı düşündüm
anlattığın şeylerdeki görüntüleri canlandırdım kafamda
ben heralde evlenmesini isterdim..
hiç değilse eve başka bir soluk gelsin
acı hatıralarımız unutulmasa dahi biraz küllensin diye..

ben bakarım babama oyle bısey olsa yınede kabul etmem anemın yerıne o olmasada kımse gelemez gozumun onune asla yanı sızı etkılemıyım ama dusuncelerım bunlar

Arkadaşlar peki allah korusun siz bu durumda olsanız ne olurdu?Eşinizin başka biriyle hayatını paylaşmasını istermiydiniz.Yada siz tekrar evlenmeyi düşünürmüydünüz..??

canım sende bigün yuvanı kuracaksın ...haklısın kabullenmek zor senin yerinde olsam bende durur bi düşünürdüm...o adam yapayalnız kalacak sana gelse o değil oğluna gitse olmucak bence kendi yuvası olsun onunda... annene Allah rahmet eylesin canım ama hayat devam ediyo ...bazı gerçekler var yalnızlık Allah'a mahsus değilmi?inşallah iyi bir insan çıkar babanın karşısına ona hayat arkadaşı olur bu saatten sonra ...

merhaba arkadaşlar ben büyüklerimden fikir almak istiyorum bu konuda kafam çok karışık ne tepki vericeğimi hala bulamadım. annemi 3 yıl önce önce kaybettik geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ben o dönemde üniversiteye gittiğim için ailemin ev hayatımızın ne denli değiştinin farkına varamadım.bu sene okul bitti ve ben evime döndüm.kısacası size hemen sormak istiyorum babamın evlenmesi gerekirmi gerçekten bu doğru bişeymi kafam çok karışık ablam bu sene evlendi kendi evine gitti evde babam ben ve abim kaldık.babama baktığımda onu çok yalnız görüyorum.onun böyle bir isteği yada fikri bulunmadı bugüne kadar bi ara ablamları konuşurken duydum eğer böyle bi durum olursa benim anlaşamıyacağımdan korkuyorlarmış.seneye abimde evlencek gitcek ve sonra bende babamı yanıma almak isterim tabikide böyle bi durum olmazsa ama babam ne denli rahat edebilir bilmiyorum kafam çok karışık bana bi fikir verin lütfen..

Canim senin babani yanina almak istemen elbette cok hos babani düsünüyorsun. Ancak zamanla sende esinle colugunla cocugunla basbasa kalmak istersin veya baban öyle istedigini düsünüp ömür boyu rahat edemez yaninda. Yanlizlik allaha mahsustur hernekadar cocuklari varsada evlenip bir yuva kurmak onunda hakki. Cocuklarin yeri ayridir ve esin yeri ayridir ve esi olmadigi sürece kendini eksik hissedecektir.

Eger babanin öyle bir niyeti varsa onun bu istegine destek cik zaten hayat arkadasini kayip etmis adamcagiz onunda mutlu olmaya hakki var.

bence sen de destek ol ki yanlış bir evlilik yapmasın. çünkü böyle durumlarda yaşlı insanlar evlat korkusundan yangından mal kaçırır gibi evleniyor ve malesef bazen yanlış evlilikler oluyor. her türlü yani, yaş olsun denklik olsun maddiyat olsun aceleye getirilirse kötü sonuçlar doğurabiliyor.
babanızın hakkıdır evlenmek, kimse annesinin yerini biri alsın istemez ama sonuçta babanızın da annenizin yasıyla kendini dünyaya kapatmasını istemezsiniz

nilsu soruna da cevap vereyim
önce Allah korusun hiçkimsenin başına vermesin böyle bir acı, yaşayanlara da sabır versin.
hep duamdadır Rabbim bizi yaşlandırsın ve beraber alsın canımızı, ne kendimi başka erkekle ne eşimi başka kadınla düşünemiyorum.
ama olur da ölüm bizi ayırırsa,
eşimin evlenmesini isterim,
ve ben uygun birini bulursam evlenirim
diye düşünüyorum.

Back
X