Nedeni cok acik onun ailesi hic degilse evi üzerinize yapmis borclar karsiligi senin ailense elinde oldugu halde vermiyor borcunu. Biraz empati yapsana senin ailen ev verseydide onun ailesi ellerinde oldugu halde ödemeseydi???? Eminim esinden Kat be kat cok tepki gösterirdin. Tabi eslerin ailelerin yol actigi olumsuzluklardan. Dolayi karsisindakinden hincini cikarmasi dogru degil ama konusma öyle bir yere gitmis ne yazikki esinde kartlari acik oynamis...
Ayrics birak ek is yapsin düzlüge cikinca birakir hem sende ise girecekmissin zaten.
Kp kendi borcları cok oldugu için mecburiyetten yaptı oglunun üstüne.Kp sonra geri istedi,satcaktı.Eşim o benim dedi vermedi.Sonra kp hastalanınca ben.ölünce bu ev senin oglum dedi.Ailemin sadece kredisi bize yük.Onlar verdigi ne sözü tuttular.Nede borcları ödediler.Her sıkıstıklarında oglum kos dediler....Eşim ek işe basladı mı para kazanma hırsı geri gelcek.Hep fazlası hep fazlasını isticek.Ek işide hiçbir zaman bırakmıcak.Özel hayat sıfır olcak....
hayata bak be böyle işte... gün gelsin herşeyini paylaştığın adam seni ne kadar ezeceğini bildiği halde sana bunu söylesin.. ne paraymış arkadaş... ama hayat bu... en yakın ilişkilerde bile oluyor demekki... benim ailem bunu yaptı seninki ne yaptı... üzüldüm gerçekten
eşinizin babası ağlıyo canım oğlum paramız yok modunda... babanız ise olduğu halde parayı ödemiyor dik duruyor ezip büzmüyor kendini de.... eşinizin babası en az 5-0 galip bu oyunda... eşiniz haklı olabilir ama sizi bununla vurması olmamış...
İyi de fazlalık bir durumunuz yok borcunuz var. Para kazanma hırsı gelmez de işten bıkkınlık gelir ancak bu durumda. Para kazanma hırsı milyon dolarlar kazananlara geliyor. yoksa böyle tabiri caizse eşek gibi çalışıp anca borçları kapatınca hırs mırs kalmaz adamda. Yanlış düşünüyosun. Adam işin içinden çıkamamış ki böyle bir yola başvurmuş. Kendi aileni savunup onun ailesini kötüleme. Ailemin sadece kredisi deyip meseleyi küçültme. Eşin böyle yapmana bozuluyodur..
Çok zor bir durum Allah sabır versin. Ailenin hata yaptığını kabul etmişsin sonuçta bence eşin üstüne varmamalı artık.
Kırıldığını söyle, geçmiş geçmişte kaldı artık de. Diğer konularına baktım, aslında baya gergin anlar yaşamışsınız. Eşler olarak birbirinize destek olmanız lazım...
işte kız aileleri kızına laf getirmemeli. bak ailen yüzünden eşinle tartışma çıkıyor. mutsuz oluyorsun. kusura bakma ama baban çok bencilmiş. bir kere baba olarak kızına kredi çektirmesi yanlış onu ödememesi ayıp. gidip başka kefil bulup kendi çekseydi,
benim babam bize laf gelmesin diye evimize bile gelmez doğru düzgün. arabası yok arabamızı alır gazını koyar fazla fazla öyle gezer.
eşinde çok terbiyesizmiş. seni can evinden vurmuş. senin hatanmı yani. babanın faturası sana kesmek olacak işmi. sende o zaman düğünü niye yapmadı ailen. anne baba görevlerini yapmadılar desen olurmuydu eşine. ayrıca evide kendi istekleri ile yapmamışlar.
deseydin bana aileni savunma. ayrıca o kadar zoruna gittiyse ailemin borcu işe girince ben tek tek öderim. nasılsa sen evimizi geçindirmekle mükellefsin. sen ailene toz kondurmuyorsun madem. onlarda benim ailem beni büyütüp bu yaşa getiren insanlara 5000 tl helal olsun. bu konuda tek kelime etme bana işe girip hepsini ödeyeceğim bankayada sana da tamammı konu kapanmıştır de
Hiç kocanın üstüne ev yaptılar diye ezilme canım, onların ölmesini mi bekleyeceksin rahata kavuşman için. ölümün yaşımı varmış ayrıca. güya iyilik yapmışlar laf.
Kocanında sana baban ne bıraktı lafı çok ağır. Sende senin baban sana bıraktıda ne oldu durumumuz mu değişti de.
İnsan ailesini değiştiremez, senin baban borcunu ödemiyor diye bunun suçlusu sen değilsin. Kocanda bu yüzden sana baskı yapmamalı. Madem onların ailesi oğullarını seviyor para isteyeceklerine para versinler.
Erkekler çok düz bakar olaylara anlatsanda bildiklerini okudukları için işin zor.
Ancak iyi bir anında güzel bir dille kendinden emin, ezilmeden anlatırsan belki anlar.
Ama sen kendini ezersen herkes ezer. Güçlü ol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?