- 19 Aralık 2014
- 6.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.443
- 748
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Konu sahibi dün ne güzel dertleşmiştik, evet ayrılmam iyi oldu demiştiniz, bugün tekrar mı barıştınız?Aslında ayrılmıştık ben de kötü yönlerinin farkındayım ama bu akşam üstü beni aradı hatalarını falan kabul etti böyle biri olmamak için uğraşıcam sen ne dersen öyle olacak yeterki aileni ikna et dedi ben de o yüzden babamla konuştum
Yaşınız daha çok genç. Evlenmek için acele etmeyin. Büyükler, bazı şeylerin sonunu biz yaşamadan görüyor. Hayat tecrübesi. Anne ve babaniz kadar kimse sizi sevmez ve mutluluğunuzu onlar kadar çok istemez. Eğer gözyaşlarınız pahasına bu işin olmayacağını düşünüyorlarsa kulak verin.Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı
Hiç beklemediğim şekilde gelişti sonradan pişman olmamak adına babamla tekrar konuşmak istedimKonu sahibi dün ne güzel dertleşmiştik, evet ayrılmam iyi oldu demiştiniz, bugün tekrar mı barıştınız?
Şaka gibisin konu sahıbı .Daha hayatının başındasın .Keske senın yaşında olsaydımSevgilisi bir tek nefes almasına izin veren bir tip ama ayrılık sebeplerinin bu olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden ayrılan insan şu an evlenmeyi düşünmezdi.
Sabah günaydın yazmadığı için falan ayrılmıştır muhtemelen.
Keşke bende ıyı bır gozlemcı olsaydım.Aşık olunca salak olanlardanım .Ah benım şapşal kalbımBir yilda adami tanidiginizi saniyorsunuz ama size bir haberim var :) o isler öyle toz pembe olmuyor
5 sene görüşüp tanisip evlendikten sonra 1 yil icinde bosanan nice cift var.
Onlar 5 senede nasil taniyamadi da siz 1 senede adami cozdunuz?
Ben size sebebini söyleyeyim
Ayni eve girince herkes gercek yüzünü gösterir valla o vaatleri ben de duydum ama cok şükür ki iyi bir gozlemciyim ve o vaatlerin gercekliginin sadece lafta kaldigini da cok gördüm.
Söz ucar yazi kalir, ben altina imza atılmadan verilen vaatleri boş görüyorum artik
Kira ödemeyeceksiniz peki bunun bedeli ne olacak? Her gun aile ile.icli dışlı olmak mi? Altinlari dugun takilarini aileye vermek mi? Akşam sabah hep birlikte yemek yiyip ailesine hizmet etmek mi?
Aslında bu yüzden ayrıldık kıskançlık konusunda geri adım atmadım ve ayrıldık
Bu akşamüstü arayıp yapamadığını sadece babamı ikna etmemi istediğiniz herşeyi kabul ettiğini söyledi.
Evet bence de inandırıcılığı düşük ama sözlerini hep tutan biri oldu o yüzden inanmayı tercih ettim
Valla bazen bu kadar gozlemci olmak da kalbi katilastiriyor maalesef :/Keşke bende ıyı bır gozlemcı olsaydım.Aşık olunca salak olanlardanım .Ah benım şapşal kalbım
Olsun şapşal olmaktan bin kat ıyıdırValla bazen bu kadar gozlemci olmak da kalbi katilastiriyor maalesef :/
Ben şahsen bizzat kendim cok ikna oldum. Hatta bir daha okudum konuyu bu sefer fevkaladenin de fevkinde ikna oldum. Siz birbiriniz icin yaratılmışsınız âdeta... Kimseyi dinleme evlen. Çünkü evlilikte öyle sezon finali falan olmayacak.Ailem yine arkamda olur bence ama onları üzdüğüm için çok buruk olurum eğer ayrılırsak
Senin değil onun ikna etmesi gerekiyor.Aslında ayrılmıştık ben de kötü yönlerinin farkındayım ama bu akşam üstü beni aradı hatalarını falan kabul etti böyle biri olmamak için uğraşıcam sen ne dersen öyle olacak yeterki aileni ikna et dedi ben de o yüzden babamla konuştum
Yazılanlara gerçekten kulak vermeye ve kendim için en iyisini yapmaya çalışıyorum çaba göstermiyor gib görünsem de uğraşıyorum duygusal olarak güçsüz biriyim o yüzden ilişkimde takılıp kalıyorumBence burda yazılan yorumlara ciddi anlamda kulak vermelisiniz , şahsen ben bu yaşların hayatın en enn başı olduğunu ve daha evlenmeden yapılması gereken milyon şey bulunduğunu düşünüyorum. Ayrıca sadece 1 sene tanıdığınız biriyle evlenmeyi düşünmek neden ?
Hayır güçsüz oldugunuz icin degil, duygularınızın yoğunluğu mantığınızdan fazla oldugu icin böylesinizYazılanlara gerçekten kulak vermeye ve kendim için en iyisini yapmaya çalışıyorum çaba göstermiyor gib görünsem de uğraşıyorum duygusal olarak güçsüz biriyim o yüzden ilişkimde takılıp kalıyorum
İnanma, evlenince hepsi tepene üşüşecek. Ev veriyorlar, onun borcunu hizmetin ile bi ömür ödeyeceksin, ee boşa mı veriyorlar? Kayın aileye hizmet babana bi bardak su vermeye benzemez güzel kardeşim.Ailesi konusunda içim rahat çünkü dediğim gibi ondan önce de ailesini tanıyodum rahat insanlar kendi aralarında bile sürekli gelip giden birbirine bağlı olan kişiler değiller herkes kendi halinde
Ben konu sahibisini sey etmistim ama cvbiniz yinede yanlis olmusBana sanirim cevabiniz. Ben hicte oyle cahil sumsuk
Biri degilimcok sukur meslegimide yaptim kendi ayaklarimin uzerindede duruyorum. Zaten kucuk biriylede evlenmedim esimle aramda yas farki var ama ikimizde ayni olgunluktayiz:) kendi yasimla biriyle asla anlasamazdim zaten kendimi ne ezdiririm nede ezdirtirim o sizin sansizlignizmis ne diyim
Yukarida biyerde okudum, yurtdisinda yasiyomusun.Dedigim gibi diyer konularini bilmiyorum zaten kendisi kendisinden ve karsisindan emin degilse evlenmesin.! Bukadar NET
Güçsüz değil sadece bir süredir alıştığınız bir olayı sonlandirdiniz (1 önceki konunuza ithafen yazıyorum) ve ister istemez üzgünsünüz, çook normal.Bir de üstüne sevgiliniz tekrar arayıp kafanızı karıştırdı. Tavsiyem üzüntünüzü yaşayın ,biraz kendinizi dinleyin ve lütfen acele bir karar vermeyinYazılanlara gerçekten kulak vermeye ve kendim için en iyisini yapmaya çalışıyorum çaba göstermiyor gib görünsem de uğraşıyorum duygusal olarak güçsüz biriyim o yüzden ilişkimde takılıp kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?