Babanın evliliği onaylamaması?

İnstagram butiklerim var ama tabi ancak harçlığım çıkıyor şuan KPSS hazırlanıyorum tam bir mesleğim yok açıkçası
Eğer özel değilse sizin aileniz neden istememişti?

İnstagram butiklerim var ama tabi ancak harçlığım çıkıyor şuan KPSS hazırlanıyorum tam bir mesleğim yok açıkçası
Bunlar bize uymaz bayramda eskı bır bıleklık getırmıslerdı bana bunlar cıngene gıbı demıslerdı kayınbabama kefıl olmadım dıye boşandık

Bence bırak evlılıgı ılıskını sen hayatına bak .Babanda muhtesemmıs .Hiç uzme onu .

Tabii mi memurluk sınavına hazirlanin ama ondan önce bir meslek sahibi olsaniz, üniversite ortamini da tatsaniz keske. Inanın sizin ufkunuzu acacak bir yer üniversite, bunu da aileniz arkanizda oldugu icin söylüyorum. Zannetmiyorum ki okutmasinlar

Bu kadar önemli bir detayı konuya neden yazmadınız ki? Olayın bütün seyrini değiştiren bir detay bu. İlk mesajlarda sevgilinize haksızlık edilmiş boş yere.
Madem böyle dedi, hemen evlenin bence.
Bu tiple evlenip başını yakan biri olacak elbet. O kişi neden siz olmayasınız?
Mutluluklar

Evet bir yıl daha tanışmak güzel olurdu ancak bu bir yılda bir çok konuda tavrımızı anladık bence şimdi bir yıl daha tanışalım demek zaman geçirmek olur diye düşünüyorum.
Ben zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorum çünkü.
Çalışma konusunda bana bırakıyor - ailenin aldığı evi tercih ediyoruz çünkü en azından kira ödeme derdi olmayacak - tartışma olursa daima eşimin yanında olurum kafasında bir insan ki beni de en çok etkileyen özelliklerinden biri bu ablası ve annesiyle tanıştım ablasıyla bir kaç kez görüştük beni aşırı değerli hissetirdi yerden bi çöp kaldırmama bile izin vermedi

Neden ayrılmışlar ?

Ailem konusunda çok şanslıyım biliyorum çok şükür kazanamasam dahi özel üniye bile yollarlar ben kendime de çok kızıyorum onları üzmek istemezdim hiç ve ben hiç asi bi çocuk da olmadım hep dediklerini yapan biri oldum şuan bu durumda olmam beni çok üzüyor onlarla böyle karşı karşıya gelmek asla istemezdim hem onlara hem kendime üzülüyorım

Nasıl bı sorun vardı ılıskınızde ?

sen çok yasa emı arkadasım:)))

Bir yilda adami tanidiginizi saniyorsunuz ama size bir haberim var :) o isler öyle toz pembe olmuyor
5 sene görüşüp tanisip evlendikten sonra 1 yil icinde bosanan nice cift var.
Onlar 5 senede nasil taniyamadi da siz 1 senede adami cozdunuz?
Ben size sebebini söyleyeyim
Ayni eve girince herkes gercek yüzünü gösterir valla o vaatleri ben de duydum ama cok şükür ki iyi bir gozlemciyim ve o vaatlerin gercekliginin sadece lafta kaldigini da cok gördüm.
Söz ucar yazi kalir, ben altina imza atılmadan verilen vaatleri boş görüyorum artik
Kira ödemeyeceksiniz peki bunun bedeli ne olacak? Her gun aile ile.icli dışlı olmak mi? Altinlari dugun takilarini aileye vermek mi? Akşam sabah hep birlikte yemek yiyip ailesine hizmet etmek mi?

Siz yaşayış/adet/kültür farkından dolayı mı öyle dediniz yoksa ilişkimizin sorunları nedeniyle mi? Yani bir doğulu olarak diye belirttiğiniz için soruyorum gerçekten zor mu?
Evet yaşayış ve etraftan çevreden tanıdık tanımadık azı ise istisna az . tabi huyda önemlidir çoğunlukla Erkek ailesi aileye müdahale eden bir tip ve bu kural hiç sasmiyor malesef. Yeni nesil akillanip okuyup batilarla evleniyor ve cokda mutlular. Kendim şahidim. Ama doğulu erkek kötü de olsa kolay kolay bırakmaz buda bir birbirini rezil etmeden bitmeyen bir evlilik. Herşey benim dediğim olacak ben ne dersem. O. Ama evlilikte de ilk 2 yıl yok sonrası başlıyor özellikle. Bide üstüne de çocuk da yapılıyor ilk yıl. Ve cokda iyi biri anlayışlı beni anlayan hak veren tıp. Özellikle fazla kusuru yoksa çok problem . Yinede siz bilirsiniz şuan ben boşanacam belki ama olan iki evladına oldu ve 8 yılımı rezillikle bitirmeye baslicam . Şuan iki gecedir yanımda degilker kokularını özledim. Ama çocuktan dolayı da tehdit ediliyordu ya sabret yada git. Ben gitmeyi tercih ettim çünkü sağlıklı ortam değildi onlar için. Deli olasınız diye basınız defalarca duvara vurulsa ve sırf sonradan hayatınız olmasın diye sitede deli muamelesi yapılıyor. Tabi bu kişiden kişiye de degisyor.

Evlendiniz diyelim ve mutsuz oldunuz ne olacak?
Ya da, ayrıldınız diyelim en kötü ne olur?

Bende öyle bir .. BK yedim bir yıl tanıdım ve 8 yıl rezil oldum çocuklarımla ne oldu üstünde kötü ve delibdamgasi yedim ne diyim. Allah var gam yok.

Bende öyle bir .. BK yedim bir yıl tanıdım ve 8 yıl rezil oldum çocuklarımla ne oldu üstünde kötü ve delibdamgasi yedim ne diyim. Allah var gam yok.
Hikayenize üzüldüm
Iyi ki yazmissiniz
Siz cekmissiniz yasamissiniz tecrube etmissiniz ve konu sahibi kardesimiz de ayni duruma düşmesin diye uyariyorsunuz tabii dikkate alip.almamak onun elinde

Ailem yine arkamda olur bence ama onları üzdüğüm için çok buruk olurum eğer ayrılırsak
Sorma sebebim buydu
Ilk yazdigim yaziyi okuyun orada da belirttim
Babaniz onu dinlemeyip evlendiğiniz icin mecburen ikna olmus gibi davransa da içten içe kırgın olur size karşı
Bosansaniz yine kapilarini acarlar size
Kollarini açıp sarmalarlar, babanizin konusmasindan ben bu hissi aldım
Ama ne gerek var eziyet cekip kendini heder etmeye?
Yasayarak görmek size daha büyük bir bedele mal olabilir
Belki erkeklere karsi inancinizi yitireceksiniz, belki siddet goreceksiniz ya da cocukla ortada kalacaksiniz!
Verdiginiz 1 senelik emegi, tecrübe olarak görüp önünüze bakmak varken siz üstüne daha ağır tecrübeler yasayarak görmeyi ve riski almayi yeğliyorsaniz sizin karariniz ama sonra basinizi taslara vurmaniz yasayacaginiz travmayi azaltmayacak.

Aslında bu yüzden ayrıldık kıskançlık konusunda geri adım atmadım ve ayrıldık
Bu akşamüstü arayıp yapamadığını sadece babamı ikna etmemi istediğiniz herşeyi kabul ettiğini söyledi.
Evet bence de inandırıcılığı düşük ama sözlerini hep tutan biri oldu o yüzden inanmayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…