babanız çocugunuza bagirirsa. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
baba sorun neyse bana söyle ben mudahale ederım derdım bir dahaki bağırmasının önünü keserdim
ha eğer oğlum kendine zarar verecek birşey yaparken dedi bağırsa ona bir şey demem

kendisini döven birini insan nasıl sever aklım almıyor benim.
çocuğuma da bağırmasına izin vermezdim.

Ben seviyorum babamı bazılarına absürd gelebilir. Evet dövdü de bağırdı da şuan zaten o da geçmişe donebilse bunları yapmayacakti eminim. O pismanligini zamanla anladım

Ya hic basıma gelmedi bilemiyorum da bizim iki dedemiz de genç daha. Ama bagirmakta vurmakta ayni benim için. Tabi daha yasli insanlarda kafa götürmez anlık tepki olur vs bilemiyorum sonradan konuşulabilir. Dediğim gibi basıma gelmedi İnşallah ta gelmez

Iste bende sizin gibi buyudugum için oğluma yükselen ses zoruma gidiyor. Ben bile çok daralıp bagirdigimda pismanlktan geberecek gibi oluyorum

benim de bekarken kalan iletisim bozuklugu vardi ama biraz evlenmeye yakin duzeldi simdi biraz konusuyorum sende uygun bir dille konusabilirsin

O an konusmadim yani konusamadim ama kırgın döndüm evime

O onun dedesi mesela sen kızıp ağlattığında kendine ne kadar kızıyosan dedesine de belki okadar kızabilirsin ama belli edemezsin baban değil de bağıran başka uzak bi akraba filan olsa belli edersin tavrını
Ben şahsen ağzını yırtarım

E heralde kalkıp da dıdınin dıdısı bagirsa bende yerin dibine sokarim

Bence gayet normal bazen biz bile dayanamiyoruz onların yaşı da var

Bence bir daha böyle bişey olduğunda al çocuğunu evine git

Bağırmaması gerek tabi ama böyle bişey yapıyorsa göz önünde bulındıracağım bazı şeyler vardır. Babamın yaşı, kullandığı herhangi bi ilaç yada herhangi bir yaşlı hastalığının başlangıcı var mı diye. Eğer böyle şeyler mevcutsa pek umursamam, yaşlı bi insanın kalbini kırmam, rahatsız olmuş belli ki bi de rahatsız ya ondan derim. İçten kırılsam bile. Ama tüm bunlar yoksa, babacım neden böyle yapıyorsun ama bak böyle olmaz, torunun senden korksun ister misin, seni çok seviyor bak çocuk o da, yapma böyle derim. Her halukarda tatlı dil kullanma taraftarıyım. Ama ciddi ciddi ortalığı yakarsa çocuğum yüzünden, o zaman çocuğumla evine sık gitmem

Bence gayet normal bazen biz bile dayanamiyoruz onların yaşı da var

Bence bir daha böyle bişey olduğunda al çocuğunu evine git

Ailem Antalya da ben istanbuldayim o pek mümkün değil :)

Benim canım sıkılır haklıyken bile kızsa yine sıkılır
Annem çocuklarıma baktı Sağolsun ama annem çocuklarıma bağırdığında haklı da olsa suratım düşer, hemen surat yapardım :)
Müdahale ederdim anne ben ilgilenirim sen karışma diye

Iste bende sizin gibi buyudugum için oğluma yükselen ses zoruma gidiyor. Ben bile çok daralıp bagirdigimda pismanlktan geberecek gibi oluyorum
Evet ben en son bi kaç ay önce bi bagirmistim ama çok aglamistim ilk ve sondu benim için

valla ben yavastan yavastan aciliyorim bide bu olanlardan sakin esine bahsetme bence

Aa yok bahsedemem yani zaten canımın skkn olmasından anladı ama çok da ustelemedi

Hani vurmadıktan, küfür etmedikten, aşağılamadıktan sonra tepki vermem.
Sonuçta dedesi, ona göre oğlununda tutumu dedesine karşı olur. Gelene göre gidiş misali.

canım inan hiç kolay değil bi yaşatan sonra çocuk çekmek.haklılar bırak bişi deme zaten emin ol üzülmüştür sonradan.kalplerini kırma.

BÜÜKLERDE YAŞLANKÇA COCUKLAŞIYOR ZATEN.FAKAT BAĞIRMASI DOGRU DEĞİL NETİCE DO UFACIK BİR COCUK.​

benim annem de babam da bagirdigi kizdigi olmustur inanin hiç ses etmedim zamaninda bize de bagirdilar oyle gormusler demekki psikolojimiz mi bozuldu ama disaridan bir insan bagirsa o zaman olay degisir

Keşke hayatta olsa,hatta aksi bir ihtiyar olsa,ona bile razıyım,baģırsa.
Çok üzülsem bile tatlı tatlı söylerdim herhalde"baba yapma etme "diye. Kalbini kirmazdım kesinlikle. Annem şu an acayip şımartıyor kızımı,ne dese yapıyor ama onların ilişkisi o şekilde deyip geçiyorum,pek müdahil olmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…