- 18 Nisan 2016
- 91
- 72
- 3
- 31
kendisini döven birini insan nasıl sever aklım almıyor benim.
çocuğuma da bağırmasına izin vermezdim.
Ya hic basıma gelmedi bilemiyorum da bizim iki dedemiz de genç daha. Ama bagirmakta vurmakta ayni benim için. Tabi daha yasli insanlarda kafa götürmez anlık tepki olur vs bilemiyorum sonradan konuşulabilir. Dediğim gibi basıma gelmedi İnşallah ta gelmezHaklısınız,katılıyorum.
Ama neticede yaşlı bir insan o anda kaldıramamış olabilir.sakinleşince konuşmak mantıklı.
Ben daha çok vurma konusunda hassasım. Bilinçaltına yükleniyor çünkü. Bir çocuğun poposuna bile vurulmasına karşıyım.
Kayınpeder poposuna küt küt indirerek seviyor.ne kadar saçma.direk uyardım..çocuk da bilinçaltında bunu kodlarmış acı duyarak da sevgi olur diye.
Walla annem bana bağırdı da dövdü de maalesef . Belki de bu yüzden bu konuda bu kadar hassasim. Bağırarak dövülerek büyüdüğüm için bunun ezikliğini yasiyorum. Ve evlatlarimin da yaşamasını istemiyorum. Çok şükür ki benimki yazı da kalmıyor çok sinirlendiğim zamanlar olduğunda geliyorum başka odaya bağırıyorum ağlıyorum rahatliyorum. Yada çocukları alıp parka atiyorum kendimi o an onlara bagirsam dayanamam sanırım bilmiyorum ben boyle yasiyorum.
benim de bekarken kalan iletisim bozuklugu vardi ama biraz evlenmeye yakin duzeldi simdi biraz konusuyorum sende uygun bir dille konusabilirsin
O onun dedesi mesela sen kızıp ağlattığında kendine ne kadar kızıyosan dedesine de belki okadar kızabilirsin ama belli edemezsin baban değil de bağıran başka uzak bi akraba filan olsa belli edersin tavrını
Ben şahsen ağzını yırtarım
Günaydın mutlu sabahlar herkese
Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?
Teşekkürler herkese :)
Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
Bağırmaması gerek tabi ama böyle bişey yapıyorsa göz önünde bulındıracağım bazı şeyler vardır. Babamın yaşı, kullandığı herhangi bi ilaç yada herhangi bir yaşlı hastalığının başlangıcı var mı diye. Eğer böyle şeyler mevcutsa pek umursamam, yaşlı bi insanın kalbini kırmam, rahatsız olmuş belli ki bi de rahatsız ya ondan derim. İçten kırılsam bile. Ama tüm bunlar yoksa, babacım neden böyle yapıyorsun ama bak böyle olmaz, torunun senden korksun ister misin, seni çok seviyor bak çocuk o da, yapma böyle derim. Her halukarda tatlı dil kullanma taraftarıyım. Ama ciddi ciddi ortalığı yakarsa çocuğum yüzünden, o zaman çocuğumla evine sık gitmemGünaydın mutlu sabahlar herkese
Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?
Teşekkürler herkese :)
Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
Bence gayet normal bazen biz bile dayanamiyoruz onların yaşı da var
Bence bir daha böyle bişey olduğunda al çocuğunu evine git
Evet ben en son bi kaç ay önce bi bagirmistim ama çok aglamistim ilk ve sondu benim içinIste bende sizin gibi buyudugum için oğluma yükselen ses zoruma gidiyor. Ben bile çok daralıp bagirdigimda pismanlktan geberecek gibi oluyorum
Ailem Antalya da ben istanbuldayim o pek mümkün değil :)
valla ben yavastan yavastan aciliyorim bide bu olanlardan sakin esine bahsetme benceO an konusmadim yani konusamadim ama kırgın döndüm evime
valla ben yavastan yavastan aciliyorim bide bu olanlardan sakin esine bahsetme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?