babanız çocugunuza bagirirsa. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamın bana bağırdığı gibi çocuğuma bağırmasına izin vermek?
Pek mümkün değil.
Haddine değil.
Önce beni çiğnemesi lazım.
Dilerse kendi babası gibi beni evinden de kovabilir

Edit: Henüz çocuğum yok :)

Çocuğum yok da yeğenime alzheimerlı dedem sırf kız olduğu için içerleyip yanından geçerken küt diye kafasına tokat atmıştı ,yavrum Nasıl içli içli ağladı, dede alzheimer zaten laf anlatamazsın yavruyu sakinleştirdik aradan 10 dakika geçti bizim kız kumadayı alıp dedenin kafasına fırlattı bu defa
Kendi aralarında çözdüler mevzuyu yani, sizin çocuk da babanıza kızıp bişeyler yaparsa müdahale etmezsiniz artık ödeşmiş olurlar

Cocugu kaptigim gibi giderdim bana yaptiklarini cocuguma asla yapamazdi sag olsaydi tabi

hem babam çocuğuma bağırdı de hem gülerek cevap bekle yok ben gelemem.

Yaşlıları biraz hoş görmek lazım.
Davranışları böyleyse, çocuğu çok fazla yanına koymamak, ayrı odalarda kalmalarını sağlamak lazım diye düşünüyorum.

Aslında yaşlılar da birer çocuk yaşlandıkça bebekleşeceğiz:)

hem babam çocuğuma bağırdı de hem gülerek cevap bekle yok ben gelemem.

Ne alaka şimdi teşekkür ederken gulumsedim. Gelemezsiniz madem yorum yapmak için yorum yapmayin ya

Aaa :) çocuk hincini çıkarmış dededen

Ne alaka şimdi teşekkür ederken gulumsedim. Gelemezsiniz madem yorum yapmak için yorum yapmayin ya
neden beğenmeyebilirsiniz yorumumu da hakaret mi ettim hayırdır bu ne yükselme ben çocuğuma bağırtmam bana bağırdığı gibi bağıramaz gülerek de burda sormam bu kadar basit herkese göre anlamlandıramam dimi yazdıklarımı.bu arada gelemem min anlamını bilmeden yorum yaptığınızı varsayıyorum.

Ok

Zoruma gitmez
Aaah ah babam hayatta olaydi da bagirip cagiraydi keske

Keşke babam hayatta olsaydı da tek derdim bu mesele olsaydı diyen arkadaşlara katılıyorum :)

Soruna cevaben -kayınpederim üzerinden düşünürsem- de bence çocuğum benim malım değildir yani demek istediğim ben ne dersem o olur başka kimse karışamaz gözüyle bakmamaya çalışıyorum. Babası da dedesi de benim kadar söz hakkına sahiptir, onlar da benim kadar yavrumun iyiliğini düşünürler. Ama iş şiddet boyutuna taşınırsa o zaman durum değişir tabi. Yine de tasvip etmediğim bir davranışlarında çocuğun önünde münakaşaya girmem, olay soğuduğunda kayınpederimle başbaşayken yaptığı davranışın yanlış olduğunu gerekçeleriyle izah ederim. Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa görüşmelerimizin sıklığını azaltırım..

Canım babam hayatta olsada kızıma bağırsa!
Evet içimiz acır kızıma babası haklı olmasına rağmen laf söylese içim cız ediyor ama dedesidir diyip geçmek lazım takma bu kadar

tepki vermezdim... şirmatmaya izin vermiycem çocuklarima

çocuğun önünde bişey demem de sonra konuşurum bi. çocuk da dedesinden nefret etmesin bu yüzden

İncinebilirsin ama incinmemelisin abartcak bişey yok bence bu kadar hassas olmak iyi değil

Cocugum yok ama babam cocuguma bagirsa bu kadar icerlemezdim. Cunku babam artniyetli bir insan degil bunu biliyorum. Hic orali olmazdım bu durum surekli devam eden bisey degilse arada olur öyle. Kalkip kendi babama karsisina gecip cocuga bagirmanin etkilerini anlatmazdım heralde. Seni kim yetistordi sanki.

küçükken. Ananem terliği alır kovalardı beni. Dedemde bağırırdı arkasından bana.. bak görüyormusun seni ben daha çok seviyorum diye... Bazen bağırdığı olurdu.. Bu seferde ananem derdi sen gitme dedenin yanına ben seni daha çok seviyorum diye. Çok fazla abartılacak birşey yok.. Hangimizin annesi, ananesi yada dedesi bağırmadıki.. yada terlikle kovalamadı..

bende çok yaşıyorum bunu karşılıklı dairelerde oturuyoruz ve hep iç içeyiz ister istemezde yaşanıyo benimde zoruma gidiyor ama tatlı di ses tonuyla dedesi kızma yaa bidaha yapmaz falan diyorum arayı düzeltiyorum bazende tepkisiz kalıyorum yapcak bişey yok dede daha çok düşünür bizden

Annesiniz tabi ki içiniz cız eder . Ben de kesinlikle tepki vermezdim. Olabilir yani insan kendi cocuguna bile sabır edemiyo bazen bütün aileler de oluyo böyle şeyler abartılcak bişe yok .

Benim bu konudaki kriterim belli, kızan, bağıran, karışan kimsenin emeği varsa çocuğumun ya da benim üzerinde sonuna kadar haklıdır bişey demem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…