hem babam çocuğuma bağırdı de hem gülerek cevap bekle yok ben gelemem.Günaydın mutlu sabahlar herkese
Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?
Teşekkürler herkese :)
Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
hem babam çocuğuma bağırdı de hem gülerek cevap bekle yok ben gelemem.
Çocuğum yok da yeğenime alzheimerlı dedem sırf kız olduğu için içerleyip yanından geçerken küt diye kafasına tokat atmıştı ,yavrum Nasıl içli içli ağladı, dede alzheimer zaten laf anlatamazsın yavruyu sakinleştirdik aradan 10 dakika geçti bizim kız kumadayı alıp dedenin kafasına fırlattı bu defa
Kendi aralarında çözdüler mevzuyu yani, sizin çocuk da babanıza kızıp bişeyler yaparsa müdahale etmezsiniz artık ödeşmiş olurlar
neden beğenmeyebilirsiniz yorumumu da hakaret mi ettim hayırdır bu ne yükselme ben çocuğuma bağırtmam bana bağırdığı gibi bağıramaz gülerek de burda sormam bu kadar basit herkese göre anlamlandıramam dimi yazdıklarımı.bu arada gelemem min anlamını bilmeden yorum yaptığınızı varsayıyorum.Ne alaka şimdi teşekkür ederken gulumsedim. Gelemezsiniz madem yorum yapmak için yorum yapmayin ya
neden beğenmeyebilirsiniz yorumumu da hakaret mi ettim hayırdır bu ne yükselme ben çocuğuma bağırtmam bana bağırdığı gibi bağıramaz gülerek de burda sormam bu kadar basit herkese göre anlamlandıramam dimi yazdıklarımı.bu arada gelemem min anlamını bilmeden yorum yaptığınızı varsayıyorum.
Zoruma gitmezGünaydın mutlu sabahlar herkese
Farzedin ki çocuğunuz oyun oynarken ses yaptı yada sizden birsey istedi siz de yapmadiginiz için ağladı. Bu sebeplerden dolayi dedesi kalkıp bagirirsa yada herhangi bir sebepten dolayı zorunuza gider mi ? Yani incinir misiniz ? Peki tepkiniz ne olur ?
Teşekkürler herkese :)
Bu arada hemen cvp veremezsem yanlış anlaşılmasın malum işler güçler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?