Babanız herişini size yaptırıyor mu?

kendim anne olduktan sonra daha cok nefref eftim ondan nasil bir anne cocuguna bunalri yapabilir diye. ablam evlendikten sonra hic gorusmedi mesela 10 yil oldu.

Ben size ayna tuttum asıl gördüğünüz şey hoşunuza gitmediyse ben ne yapayım
Aileymiş boşversenize kim inanır çevir kazı yanmasın..

kendim anne olduktan sonra daha cok nefref eftim ondan nasil bir anne cocuguna bunalri yapabilir diye. ablam evlendikten sonra hic gorusmedi mesela 10 yil oldu.

işte sizin sorununuz büyük ve zor bir şey ama buraya her konu açandan da bu derece ciddi sorunlar bekleyemeyiz bende kronik vaka üyelere sinir oluyorum mesela aynı sorunla defalarca geliyor tek yaptıkları ezilip büzülüp kendilerine acımak ama sorunları bu işte yapacak bir şey yok

siz bu kadar büyük sorunlar yaşadığınız için yani babaya bir bardak su verse ne olur diye düşünüyorsunuz

herşeyini kendisi alır, annem yatar o kahvaltıyı hazırlar, ev işi yapmaz ama suyunu da kendi alır, karnınıda kendısı doyurur...
babanız bencilin önde gideni hep böyleyse annenizde artık bıkmıştır bilerek iş yapmıyordur..
sizde götürmeyin , eve de gerekirse bir kadın tutun temizliği ütüyü vs yapsın..

yok aslinda tam olarak degil
herkez kendisine bulundugu hayat ocerisinde bir dert buluyor. eminkmki ods bezmistir kac yaisnds bilmiyoum ama bakmadim.
kimse benim kadar ev isi yapmis olamaz :) o yuzden aisl benim uapma demme gerkeir :)
ama soyle bise var ayni evi paylasiyorlsr ve hayati kendine daha zor bir jale getirir bu yastan sonra huy degismez malesef bir arkad dhaa soylemisti. en buyuk sorunu bu olsun lmru boyjnca insallah

Yaşadıklarınıza üzüldüm keşke hepimizin çok iyi yürekli merhametli bizleri seven ve sayan anne babalarımız olsaydı . Yaşadıklarınızda tek suçlu anneniz değil , neyse eskiyi deşmek istemem .
Evlatda olsak kimsenin hizmetçisi değiliz . Tabii ki anne babamıza elimizden gelen her türlü desteği , yardımı koşulsuz yapalım ama önünde duran şeyi ona vermemiz için evin diğer köşesinden bizi ayağına çağırmasın kimse . Bu karşındakini suistimal etmekten , özel hizmetlisi olarak görmekten başka şey değil . Tavır yaklaşım çok önemli , nasıl hissettirdiği ...

Benim babam da oyleydi bir ara,kumanda bozulmustu kanal degistirmek icin tv uzerindeki dugmeleri kullanmak gerekiyordu beni obur odadan cagirip kanal degistirmemi isterdi:) sonra emekli oldu benim de is hayatim cok yogundu evde bile calisiyordum sonra baktim portakal suyu nar suyu vs sikip bize getirmeye corba yapip sofra kurmaya filan basladi. Simdi evlendim annem cocugumu bakiyor, o evde oldugu icin yemekleri filan o yapiyor anneme yardim olsun diye. Hatta bazen supurge acip halilari kaldirip supurge bile yapiyor. Bizden de o tur beklentileri sifira indi hatta yardim ediyor. Cok yogun degildi calisirken isi ama emekli olunca bos durmak istemedigi icin her isi kendi yapmaya basladi.

Ya ısın aslı esımde okb var zorlanıyor. Ama bı bardak su almakta ne kadar zorlayabılır ınsanı

Evet babam bizlere yaptırır bu anlattıklarınızı.anormal bişey görmedim ben bunda.çünkü bunlarla yetistik zaten.yaparken de gocunmam.ama yeri gelir kendisi de bize yapar,bizler bir yerlere gitmiş kendi evde ise biz gelene kadar yemeğimizi ya da kahvaltimızı hazırlar.

Ay bu son yorumunuz çok hoşuma gitti tekrar alıntılayacağım.
'İnsan ne olmamalı' ya ders gibisiniz :)

Bu sizin konuya ilk yorumunuz..
yoo elinemi yapisir dicem.

Bu da benim size yorumum.. bknz. seviye :)
Konudaki baba sizsiniz galiba?
Ne kadar saygısız ve merhametsiz bir insan profilisiniz. Siz de evde birini kendinize uşak tayin ettiniz galiba?

Kimin ne kadar saygılı ve görgülü olduğu ortada bence. Gencecik bir kıza yaptığınız saygısız yorum ortada. Ona yüklenmek kolay tabi.
"Sizin evde uşağınız var galiba" dedim.
El cevap: "ivit cınım yatılı yardımcılarımız var."
Beni görgüsüz olmakla itham edene de bakın.
Gerisi laf kalabalığı..

Abartmiyosun bende kizarim oyle insanlara. Benim babam oturmus sofrada anneme diyo ki su nerde. Ya bi kalkip bardaga uzanip su koycan bebek gibi agzina mi istiyorsun. Bende annemk tembihledim , annem de kalk kendin al ben mi vercem dedi :))) babam da hayir ben onu demiyorum yani neden sofrada yok. (Mutfakda yemek yiyoruz)
Bazi erkekler ailelerinde cok yanlis yetisiyolar
Ben anne faktorunun cok onemli oldugunu dusunuyorum bir cocugun yetidmesinde

isin gucun yokmu ablacim sabah sabah ya.
gozunde kor gormuyorsun madme diretme!
benim ilk yorumum o mu ?
uff caktik.

Kızım bileee (3,5 yaşında) susadığı zaman gider mutfaga kendi bardagını doldurur ıcer
telefonla arayıp istemek nedir arkadas pess

2 yaşındaki oğlum ondan önce kalkıp su doldurursam ağlıyor ben yapacaktım diye
Babamın annemin çayı bitince kendisi doldurmaya kalkarsa utanıyoruz ama burada insan ilişkileri çok önemli.. Burada köle olmak değil saygı var..

Peygamber efendimiz her işini kendisi yaparmış ona hizmet etmek isteyecek bir ordu insan varken. Günümüz insanları ne kadar basit..

Aynen öyle zaten mesela su degılkı benım de babama canım fedaa ama benım babam kımseyı köle gibi görmez hatta onume koyar ye ye ıc dıye... herkes konuya farklı acıdan bakmıs konu sahıbıne yüklenılmış yazık.

isin gucun yokmu ablacim senin sabah sabah ya
gozlerinde kor gormuyorsun bari diretme! benim ilk yorumum o mu ?
caktik uf.

Yok çay molama denk geldiniz :)
Alıntı bozuk olmuş sanırım bunu demek istediniz? Tamam ikinci yorum olsun. İlki de direk yargı içeriyordu zaten fark yok..

Son zamanlardaki foruma tepkim gereği adminlere mesajları şikayet etmiyorum çok çok hakaret içermedikçe..
Birazdan gideceğim sakin olun :))

Acıların insanları olgunlaştırdığını, ehlileştirdiğini düşünürüm. Kendi geçmiş hayatınızın zorluğundan bahsederken konu sahibinin babası tarafından ezildiğini de düşünseydiniz keşke..
Biz de pamuklara sarılmadık. Dönemimizin çocukları şimdikiler kadar şanslı değildi. Ben de ellerim patlayana kadar temizlik yaptım, ben de dayak yedim.
Benden bu kadar..

lutfen sikayet et nolur..
hey allahim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…