herhangi birine verecegim bir crvap seklinde cevap verdim. ayni kisi oz kardesim olsa onada aynisini soylerim . kaldiki burda cevaplamaniz gereken kisi ben degilim konu sahibi. usak tutmadim ama evimde yatili yardimci arkadaslar vardir yaklastin aferin !Konudaki baba sizsiniz galiba?
Ne kadar saygısız ve merhametsiz bir insan profilisiniz. Siz de evde birini kendinize uşak tayin ettiniz galiba?
Canım ya..Mekanı cennet olsun insallah16 yaşındaydım. Bir akşam babam benden bir bardak su istedi. "Of baba ya" diyerek o bir bardak suyu getirdim. Ertesi sabah babam kalp yetmezliğinden vefat etti. O akşam babama getirdiğim son su oldu. Malesef ki "Of baba" diyerek. Zamanı geri döndürebilmeydim eğer, o söylediğim sözü silmek isterdim.
herhangi birine verecegim bir crvap seklinde cevap verdim. ayni kisi oz kardesim olsa onada aynisini soylerim . kaldiki burda cevaplamaniz gereken kisi ben degilim konu sahibi. usak tutmadim ama evimde yatili yardimci arkadaslar vardir yaklastin aferin !
bekarken yoktu oyle bisey bende calistim omrum boyunca genc kiz oldum annem hic bi is yapmayan bencil ruh hastasi bir kadindi aksam gelip yemek gemizlik yapip sabah ise giderdim. bu demek degilki o yapsin yapmaisn eyvallah. babasina su vermekten bikmis bir kizin yazisina yorum yapiyoruz ve suclaniyorum aferin. kendi sauhi cercevenizede bakin bence biraz.
herhangi birine verecegim bir crvap seklinde cevap verdim. ayni kisi oz kardesim olsa onada aynisini soylerim . kaldiki burda cevaplamaniz gereken kisi ben degilim konu sahibi. usak tutmadim ama evimde yatili yardimci arkadaslar vardir yaklastin aferin !
bekarken yoktu oyle bisey bende calistim omrum boyunca genc kiz oldum annem hic bi is yapmayan bencil ruh hastasi bir kadindi aksam gelip yemek gemizlik yapip sabah ise giderdim. bu demek degilki o yapsin yapmaisn eyvallah. babasina su vermekten bikmis bir kizin yazisina yorum yapiyoruz ve suclaniyorum aferin. kendi sauhi cercevenizede bakin bence biraz.
sordun soyledim hosunami gitmedi :) bu cevabi brklemiyordun heralde :))Yok tatlım benim çevremdekiler genelde birbirine saygılı insanlar o yüzden sizi anlamamam çok normal.
İstediğim yorumu alıntılama hakkına sahibim.
Babam oturduğu yerden su istese seve seve veririm. Çünkü insandır benim babam asalak değil..
Evdeki yardımcı-ları-nıza Allah sabır versin o zaman. İki dakikada onu da soktunuz araya görmemişlik işte :) Resmen onlara uşak dediniz çok saygılı işverensiniz bravo :))
bende bana durduk yere saldirilmasni hic anlamadim acikcasi.ne kadar ilginçsiniz konuyu mu okumadınız neye bu kadar hırslandınız anlamadım
konu sahibinin annesi de sizin anneniz gibiymiş işte hiç bir iş yapmıyormuş baba da oturduğu yerden kalkmayan bir adammış kızcağız yoruluyorum bitiyorum artık diyor
en iyi sizin empati yapmanız gerekirken tam tersi coştukça coştunuz bravo
bende bana durduk yere saldirilmasni hic anlamadim acikcasi.
ilk yaziyi yazan ben lldum calisiyirmuzunuz merak ettim dedim. bana saldirna bir mesja yerinr duzgun bir cevap gelmis olsaydi az once bahsettifim hayatimdan bahsedip evet cok zor oldugundan ama kendini sinir etmesen daha kolay atlatilabileceginden bahsedecektim. sakin olmayan bir ben mi varim bir basindan okuyun lutfen
oyle birseye sira gelmedi malesef cunku dedigim gibi calisiyirmunuz soruna sakin bir cevap alamadim ben. onemkide degil kavagya cevidmeye calismiyorum.okudum ama sizin eline mi yapışır cevabınız sizce iyi niyetli,sakin bir cevap mı? daha ilk mesajınız bu
bu kızı aynı sizin gençliğiniz gibi düşünün ve öyle düşünerek cevap yazın çünkü benzer şeyler yaşamışsınız
O sizin anneniz inanamıyorum nasıl sizi 9 ay ne zorluklarla karnında taşıyan , doğuran , süt veren , hastalığınızda uykusuzuz , kaygılı günler geçiren .... annenize bencil , ruh hastası bir kadın diyebiliyorsunuz ?
Empati yapmak iyidir .
oyle birseye sira gelmedi malesef cunku dedigim gibi calisiyirmunuz soruna sakin bir cevap alamadim ben. onemkide degil kavagya cevidmeye calismiyorum.
benim annem beni dovmekten defalsrca acillik ettirmis bir kaidndir. eve gitmiyim ya surdzn atiyimda kdndimi oleyim dedigim cok zamanlarim oldu. 5 yasinda cocukken evi niye temizlemddim diye ustumde oklava kirardi. bugun hastsnede yatiyor gidip gene bakiyorum ona. yaoacak bisey yok.O sizin anneniz inanamıyorum nasıl sizi 9 ay ne zorluklarla karnında taşıyan , doğuran , süt veren , hastalığınızda uykusuzuz , kaygılı günler geçiren .... annenize bencil , ruh hastası bir kadın diyebiliyorsunuz ?
Empati yapmak iyidir .
benim annem beni dovmekten defalsrca acillik ettirmis bir kaidndir. eve gitmiyim ya surdzn atiyimda kdndimi oleyim dedigim cok zamanlarim oldu. 5 yasinda cocukken evi niye temizlemddim diye ustumde oklava kirardi. bugun hastsnede yatiyor gidip gene bakiyorum ona. yaoacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?