Bende babami cok kucuk yasta kaybettim,eksikligini cok fazla hissederim,ayrca bi guvn eksikligide oluyor insanda..ilerleyen yillarda insan daha da fazla hissediyor eksikligini..Hayirlisi buymus diyip dualarimizi eksik etmeyelim
ben de 15 yaşındaydımm..
en küçük kardeşim ise 5 yaşındaydııı..
şimdi dışı 23 içi 50 yaşında olan bi bedenle yaşıyorum..
babam varken daha kolaydıı...
daha rahattıı herşey.
o babaydı çünkü...
canım allah sıralı ölüm versin allah babanada sanada uzun ömürler versin. tek duan bu yukarda yazdığın olmasın bence allah herşeyin sabrını veriyor tek duan sağlıklı uzun ömürler vermesi olsun .birlikte daha nice güzel günlerinizin olmasını istesen....:26:
ben babamı kaybetiğimde 18 yaşındaydım hem sanki biliyormuşum gibi birbirimizi öpüp vedalaşırcasına ayrıldık , ama ne mutluki bu vedalaşmak bile nasip oldu bize biz babamla çok güzel günler geçirdik,iki arkadaş gibiydik tek kızıyım ben biricik kızım derdi tek üzüldüğüm şey keşke rabbim daha fazla ömür verseydide daha güzel günlerimiz anılarımız olsaydı evlendiğimi görseydi ama kismet değilmiş benim en çok üzüldüğüm tarafı bu ama allahın dediği oluyor tavvekül edip şimdi sadece dualar edip kabrini ziarete gidiyorum... insan herşeye alışıyor :26:
Bende babamı çok yeni kaybettim.Acımı kelimelerle bile anlatmam imkansız.Ben Düzce de Babam Konya da oturuyor Birde ölüm anını telefonda saniye saniye duydum Prostatdan ameliyat olacaktı eşim başucunda, bende çocukların okulu olunca evdeydim. Ameliyat olunca yanına gidecektik.Hersabah tlefon açıyordum konuşuyordum O sabah açtım eşim çıktı telefonda konuştum babamı verirmisin dememle Hemşirelerin amca amca seslerihala kulağımda yankılanıyor. eşime babama birşeymi oldu diyorum hayır o baban değil diyor ama içime bir ateş düştü Eşim telefonu telaştan açık unuttu ben herşeyi duydum son nefesini bile İnanın o gün; buralarda uçak yok Otobüsle 7-8 saatte gittim ama gittiğimde sakallarını ve yüzünü dakikalarca öptüm çok zorrrrr.Bana sarılacak Benimle dertleşecek sırlarımı paylaşan yok artık onun özlemi her geçen gün artıyor Babalarınızın kıymetini bilin sıkı sıkı sarılın çünkü ben artık hiçbir zaman sarılamayacağım doya doya öpmyeceğim inanın çok zor.
şükürler olsun ki annem de babam da hayatta .. Allah'ım sana şükürler olsun, bana onların acısını yaşatma yarabbim...
Allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin...
annemle babam ben 6-7 yaşlarındayken boşandı ondan hep nefret ettim hatta çoğu zaman ona karşı hiç bişey hissetmedim uzaktayken bizi aramıyoken çok mutluydum bi aradı bi daha senelerce aramazdı bu iyiydi hoştu neyse geldi ilk başta dedim değişti bu herhalde bi sorun yok ama 1-2 aydır bi babanın kızına damadına yapmıcağı şeyleri yapıyo bütün huzurumuzu kaçırdı enişteme attığı mesajları bi okusanız kesin bu sizin öz babanız değil dersiniz nişanlıma bile mesajlar atıyomuş ama ne olduğunu söylemiyo çok kötüyüm keşke benim babamda ölmüş olsaydı babam demekten bile nefret ediyorum