Babanız size bunu derse ne derdiniz?

sorun ona maddi manevi bağımlı işsiz olmam

Memursun diye okudum ama bıraktın sanırım.
Doğu da kapkaç falan deyince.

O zaman dediğim gibi.
Yorulmuşlar.
tabi ki bu tavırlarında haklı bulduğumu göstermiyor
ne olursa olsun evlatlarısın.
Fakat çabasız ve güçsüzlüğün karşısında
öfke duyduklarını ve bunu kontrol edemediklerini
düşünüyorum.
Evet onlara kızmakta haklısın
ama terazinin diger tarafında da sen olduğunu unutma.

Sosyal fobim var demişsin .

Böyle bir baba yanında yetiştiğin için bu fobinin olması çok doğal .

Önce bunu yen bence.

Babanlada görüşme . Yani ben olsam görüşmezdim. Benim beşeri bağlarım çok yoğun değildir , amaan ne yaparsa yapsın babamdır demem .

Sende deme .

Zaten evlenmişsin . Yeni bir hayatın var . Umarım geçmişin izlerini silecek güzel bir hayattır .

İş meselesine gelince , hırslı mısın bilmem ? İstersen babanın seni bu kadar aşağılamasına sebep olan bu durumu ortadan kaldırıp , iyi bir meslek edinmeyi kendine hedef koyablirsin . Ha mecbur musun babana kendini ıspatlamak için bunu yapmaya , hayır . Ama bence seni başarılı bir çalışan kadın olarak görmek , babana verilecek iyi bir cevap.

dışarıda hep sevgiyi aradım iki tatlı söz ve benimkurduğum bir aile istedim ve evlendim habersiz ve ona bile sevindi, inananamadım damada hediye aldı ve eşimededi ki bunun her dediğini yapma ben yaptım da ne oldu, sonra eşim beni hamileyken dövdü çokkötüydüçokkk

eşin seni hamileyken neden dövdü anlayamadım orasını

dışarıda hep sevgiyi aradım iki tatlı söz ve benimkurduğum bir aile istedim ve evlendim habersiz ve ona bile sevindi, inananamadım damada hediye aldı ve eşimededi ki bunun her dediğini yapma ben yaptım da ne oldu, sonra eşim beni hamileyken dövdü çokkötüydüçokkk
konuyu tam anlatamadınız sanırım.anladığım kadarı doğru mu?
siz doğuda çalışırken bi şekilde işten ayrıldınız ve evlendiniz.2 çocuk yaptınız.sonra adam sizi dövdü ve baba evine 2 çocukla döndünüz.çalışmıyorsunuz babanız size bakıyor.ve iş iş diyiyp duruyor mu?

Yüzüne bile bakmam,o benim izlerimi siliyorsa ben de onu silerim ne olursa olsun. Artık üzerinden geçmiş siz de kendi hayatınıza bakmalısınız. Bu yaşa getirmiş Allah razı olsun deyin ama hayatınızı kendiniz de gayet devam ettirebilirsiniz.

konuyu tam anlatamadınız sanırım.anladığım kadarı doğru mu?
siz doğuda çalışırken bi şekilde işten ayrıldınız ve evlendiniz.2 çocuk yaptınız.sonra adam sizi dövdü ve baba evine 2 çocukla döndünüz.çalışmıyorsunuz babanız size bakıyor.ve iş iş diyiyp duruyor mu?
geçmişten bahsettim şu an kör topal daolsa evlilik sürüyor, doğum iznindeyim ama işimi sevmiyorum yoğun birkurumdayım

Ben de babanın bütün izlerini sil dicem ama mümkün olamıyor çünkü kaç yaşına gelirsen gel rahat vermiyorlar.Hayatım boyunca iki tür insanlara özenmişimdir birincisi babasından sevgi gören ve iyi ilişkisi olan insanlara ikincisi babası ölmüş insanlara birinci imkansız ikincisi maalesef beklediğim.

geçmişten bahsettim şu an kör topal daolsa evlilik sürüyor, doğum iznindeyim ama işimi sevmiyorum yoğun birkurumdayım
neden o zaman maddi manevi babanıza bağımlısınız anlamadım..
hamileyken sizi döven adamla devam etmeniz apayrı bir konu zaten..ki bence öncelik konu bu olmalıydı.babanızla aynı evde değilsiniz bişey değilsiniz.4 yıl önceki konu bu kadar can sıkıyor da ,yakın zamanda olan eş dayağı,üstelik hamileyken üstünkörü geçiliyor anlamıyorum cidden...

Yuh ya yuuuuuuh ben o babaya baba demem gebertirim. Eee esin doverken sen ne yaptin? Baban neden sana boyle? Baska kardesin var mi?

eski konularınızı okudum hatırladım sizi.ama ben 2çocuklu olduğunuzu bilmiyordum.oğlunuz nasıl oldu,anjio olacaktı?

eşin seni hamileyken neden dövdü anlayamadım orasını
hamileyken sizi döven adamla devam etmeniz apayrı bir konu zaten..ki bence öncelik konu bu olmalıydı.babanızla aynı evde değilsiniz bişey değilsiniz.4 yıl önceki konu bu kadar can sıkıyor da ,yakın zamanda olan eş dayağı,üstelik hamileyken üstünkörü geçiliyor anlamıyorum cidden...
babam canımı daha çok acıttı neden bilmem diğeri elin adamıydı babam canımdı

onceki konularini okudum sanirim cok agir bunalimda oldugun icin gecmii dusunup duruyorsun. suanda evladindan baska hicbirseye takma.
ikiniz de memurmussunuz tedavi raporu cikartarak isini oglunun tedavisinin yapildigi yere alabilirsin ankaradan bhsetmissin neden olmasin.
bence muatap olma artik bosver.

Ben anlamadim hicbir sey.
Evlenmissin, isin var, cocugun var.
Babaya neden maddi manevi bagimlilik var?
Boşandın mi, isi mi biraktin?
Yok bunlar gecmisse, gecip gitmis iste, salla babayi falan onune bak.
Devrelerim yandi anlamaya calisirken.
ailem bulunduğum şehire taşındı, çocuğa annemle birlikte baktık, mecburen görüştük, işe başlayınca da annem bakacağı için yine görüşeceğiz, sorun bu
her gittiğimde babamlaf sokup duruyo,
babam kocamı da beni de sallamıyor, çocuğumun yanında eşime de bana da el kaldırdı,çocuğumu kreşe versem sorun olmucak da ona da kıyamıyorum

Neden bir baba bunu der okutmuş etmiş meslek sahibi olmanızı istiyor buraya kadar normal peki sosyal fobiniz yüzünden sizi kendinden uzaklaştırmak kendi başınıza yaşamak konusunda güldülemek mi niyeti
Biraz cesaret hayatında yanlız başına olduğu farzet belki ailenin istediğinde budur

ailem bulunduğum şehire taşındı, çocuğa annemle birlikte baktık, mecburen görüştük, işe başlayınca da annem bakacağı için yine görüşeceğiz, sorun bu
her gittiğimde babamlaf sokup duruyo,
babam kocamı da beni de sallamıyor, çocuğumun yanında eşime de bana da el kaldırdı,çocuğumu kreşe versem sorun olmucak da ona da kıyamıyorum
Cocuguna kiyamamak demek onun bu ortama maruz kalmasina goz yummak demek degil.
Baba normal degil belli.
Girmeyin eve falan. Ne demek esime ve bana el kadirdi.
Agzim acik okuyorum gercekten.
Verin krese, cekin cizginizi olsun bitsin.

Neden bir baba bunu der okutmuş etmiş meslek sahibi olmanızı istiyor buraya kadar normal peki sosyal fobiniz yüzünden sizi kendinden uzaklaştırmak kendi başınıza yaşamak konusunda güldülemek mi niyeti
Biraz cesaret hayatında yanlız başına olduğu farzet belki ailenin istediğinde budur
hayır resmen benden nefret ediyor, işim iyi olmdığı için benden utanıyormuş, elalem3500 alıyo ben 2300 vs

Cocuguna kiyamamak demek onun bu ortama maruz kalmasina goz yummak demek degil.
Baba normal degil belli.
Girmeyin eve falan. Ne demek esime ve bana el kadirdi.
Agzim acik okuyorum gercekten.
Verin krese, cekin cizginizi olsun bitsin.
çocukkreşehazır değil, oyun parkında bile sırtına vuruyorlar, çok sessiz, hiç vurmayı da bilmiyor, ezilip duruyo anası gibi :(((

Back
X