- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Nerden tanıyorsun dicek ay her türlü belaBenle evlenmek isteyen biri var bende onu beğendim sizle tanıştırmak isterim
Nerden tanıyorsunuz pekiNerden tanıyorsun dicek ay her türlü bela
Yok internet değil aynı mahalledeyiz birbirimizi gördük beğendik ınstagramdan yazdı buluştuk görüştük falan 3 yıl olduNerden tanıyorsunuz peki
Arkadaş ortamı diyin eğer gerçekleri söyleyemiyorsanuz
Gerçekler derken bende bilmiyorum ama internet falansa diye dedim
Babam sinirli o da korkuyorBeni istemeye gelicekler veya gorucu gelicek dersiniz..nihayetinde evlilikler boyle olur..tursunuzu mu kuracak..anneniz de bir garip..nicin o söylemiyor
Madem babanızdan bu kadar korkuyorsunuz, bi de aynı mahalledensiniz erkek arkadaşınızın ailesi görücüymüş gibi gelsin.
Birde annem kendini kasarsa heryeri kilitleniyor karışmasını istemiyorumBeni istemeye gelicekler veya gorucu gelicek dersiniz..nihayetinde evlilikler boyle olur..tursunuzu mu kuracak..anneniz de bir garip..nicin o söylemiyor
21Yaşınız kaç ?
Numara değilki. Aynı mahalledeyiz gördük beğendik diyecekler. Oğulları için beğeniyorlardır sizi.Bu numarayı yemez
Babama ailesi haber mi uçursunNumara değilki. Aynı mahalledeyiz gördük beğendik diyecekler. Oğulları için beğeniyorlardır sizi.
Aynen. Size hayırlı bi iş için gelicez falan desinler. Farklı şehirlerde ya da semtlerde olsaydınız zor olurdu. Aynı mahallendenmişsiniz. Bir komşu aracı olur.Babama ailesi haber mi uçursun
Ay hiçbirisi yok desem çok zor babamla nasıl konuşabilirim ne diyim utanıyorum ve korkuyorumYa erkek tarafı bir arayıp ufakdan çıtlatsın yada abla, kardeş veya hala falan babaya soylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?