- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi kucukelma30
sadece para icin degil bosanmak icin de beni engelleyen birisi sözle olmasa bile ki simdilik toplım ne der ikinci evlilik cok sıkıntı vs vs vs sürekli evde insanı huzursuz eden birisi yasamadıgınız icin bilemezsinizŞu son cümlenize kadar okudum normal karşıladım da şu son cümleniz nasıl nankörce ve çirkin. Yaşamasan anlamazsınız maalesef. Birinin ölmesini sırf kendi zevkinizi sürmek için nasıl isteyebiliyorsunuz? Her şey para mı? Gezmek mi? Çok acı.
az one ordan geldim annem zaten sürekli mutfakta kadın yatak ortusunun kenarı neden katlı kalmıs diye 2 saat kadına bagardı gerisini sen tahmin et evde herseye karısan bi adam sürekli sürekli
ben 20 yasında evlendim o yuzden bu kadar kendimi bilmiyodum tecrubesizdim hayatna bisey görmemistim cünkü hicbiyere yollamazlardı ya abisi sapık olur arkadaslarımın ya kolama ilac atarlar kimsenin dogum gunune gidemedim kimsenin evie ders calısmaya gidemedim kimsede gelmedi bu yuzden
esimi bulunca cokmbuyuk bisey zannettim kendimce asık olmustım ama zamanla uygun olmadıgımızı gördüm
ilgi alanlarımızı zevklerimiz uyusmuyo ama ne yazıkkkı babama benziyo bazı huyları ve bu beni dahada nefret ettiriyo
babama göre dayak siddet yok sa tamam dır o evlilik normaldir ama bana göre degil artık
millete bakıyorum kızı bosanıyo diye ki imkanları bizden kötü olan aileler de var icinde aman kızları mutlu olsunlar diye neler yaptılar bizimkiler ben bosanıyorum desene allah belanı versin der babam annem demez de babam hic iyi degil destek olmaz psikoloij yıkar adamı