• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz konuyu hiç anlamamışsınız.o yüzden daha fazla açıklamayacağım.iyi akşamlar
Bayılıyorum buradaki üyelerin karşıt fikirle karşılaşınca karşısındakilere anlayışı kıt muamelesi yapmasına :D
Evet hanımefendi benim anlayışım kıt olduğu için anlayamadım konuyu,üstün algılama yeteneklerinizle siz anlayabildiniz sadece,iyi akşamlar.

Devleti sömürmüyor ki.
Siz kocanızdan ayrıldığınız da annenizden ya da babanızdan kalan maaşı alsanız bu devleti sömürmek ya da sahtecilik mi oluyor?
Bu arkadaşın nüfusuda babannesinin üzerine kayıtlıymış ve çalışmadığı için boşansam bu parayı alabilir miyim diye soruyor.
Yasal olarak hakkı var mı var.
Ve gerçekten ihtiyacı da varsa bir sorunda yok bence.
Ne yapsın bu kadın kocasından boşanınca?
kayinvalide uye olsa ona yazardim galiba. ama konu sahibi de kayinvalidesini diger konuda savundu, gidin basvurun siz de alin vs dedigi icin kendisinin de asagi kalir yani olmadigini dusunuyorum. bu sekilde zengin veya fakir fark etmez devleti herhangi bir sekilde somuren veya somurenlere hak verenlere yaziklar olsun diyorum, daha acik yazayim o halde ilk mesajim yanlis anlasildi demek ki.

kayinvalide uye olsa ona yazardim galiba. ama konu sahibi de kayinvalidesini diger konuda savundu, gidin basvurun siz de alin vs dedigi icin kendisinin de asagi kalir yani olmadigini dusunuyorum. bu sekilde zengin veya fakir fark etmez devleti herhangi bir sekilde somuren veya somurenlere hak verenlere yaziklar olsun diyorum, daha acik yazayim o halde ilk mesajim yanlis anlasildi demek ki.
Ya savunduysa bir şey diyemem,tüm mesajları okumadım.
Zaten benim amacım üyeyi savunmak değil.Yani bu üye olmuş,başka bir üye bu durumda olmuş benim için aynı şey.
Ben genel olarak olay hakkında yazdım yani.

Ya savunduysa bir şey diyemem,tüm mesajları okumadım.
Zaten benim amacım üyeyi savunmak değil.Yani bu üye olmuş,başka bir üye bu durumda olmuş benim için aynı şey.
Ben genel olarak olay hakkında yazdım yani.
tamamdir ben de ilk mesajim yeterince acik olmadigi icin aciklama firsati bulmus oldum. :)

devleti daha kac farkli sekilde somurebilirsiniz acaba? cidden en zengininden en fakirine herkesin surekli koparabildigi kadar para koparmaya calismasi benim midemi bulandiriyor. yaziklar olsun diger konuda da bunda da.
Siz dengesiz misiniz ya ? Ne sömürmesi arkadaşım 4 aylıkken evlatlık verilmişim alacağım tabi ki maaşı. Ben bizzat avukata sordum hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi. Komiksinizzzz ya cidden
Ayrıca ben boşanmış gibi yapayım da maaşı alayım dememişim okudugunuzu anlayın, boşanmayı düşündüğüm bi dönemdi . Sizin dediğiniz sömürmeyi boşanıp aynı evde yaşayıp maaş yiyenler yapıyor ;)

konu 5 sene öncenin ve boşanmamış bugün yeni konu açmış.devlet kendisine ve kayınvalidesine kömür yardımı yapmış.benim kömür daha kaliteli ama o kullanıyor diye kızmış da konu açmış .
Yani burda sorun ne anlamadım ben? Kendi kömürü varken benimkini kullanıyor diye kızdım ben arkadaşım. Evet o dönem boşanmayı düşündüm ama boşanmadım. Sonuçta boşanacaksamda bi plan yaparak boşanmam lazım

Yani burda sorun ne anlamadım ben? Kendi kömürü varken benimkini kullanıyor diye kızdım ben arkadaşım. Neyi anlamak istemiyorsunuz? Evet o dönem boşanmayı düşündüm ama boşanmadım. Sonuçta boşanacaksamda bi plan yaparak boşanmam lazım dimi. Ayrıca konu açtım diue illa da boşanmam mı gerekıyordu
zaten yorum yaptın bana günler önce.tekrar neden uzatıyorsun anlamadım.maaş alma konusunda ben seni haksız bulmadım zaten.konu 5 sene öncesinin ortada boşanma falan yok niye konu hortlatıldı dedim.sen ne anladın ki?kömürü de paylaşın olsun bitsin zaten yaza az kaldı.iyi akşamlar.bir daha bu konuya da yazmak istemiyorum.konuşuldu zaten gerek yok

Bunu söylemek için mi konuyu hortlattınız? 2018 de düzenlenmiş konu en son. 😮
Benle sıkıntısı var ondan :)
Üzerine kayıtlıyım derken,resmi olarak babanneniz anneniz olarak mı gözüküyor?
Eğer öyleyse mirasından,maaşından faydalanmanızda ne gibi bir sorun olabilir ki?
4 aylıkken evlatlık verilmişim mahkeme karariyla, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Dolandırıcı konumuna düşürmüş yani bazıları...

zaten yorum yaptın bana günler önce.tekrar neden uzatıyorsun anlamadım.maaş alma konusunda ben seni haksız bulmadım zaten.konu 5 sene öncesinin ortada boşanma falan yok niye konu hortlatıldı dedim.sen ne anladın ki?kömürü de paylaşın olsun bitsin zaten yaza az kaldı.iyi akşamlar.bir daha bu konuya da yazmak istemiyorum.konuşuldu zaten gerek yok
Yanlış anlamışım kusura bakmayın, iyi akşamlar

Konu eski ama. Bu ne çirkin bir üslup böyle.
Senin derdin ne ya her konuma eleştirmek yargılamak icin gelıyosun evet eski niye yorum yapıyorsun kim bilir hangi düşünceyle o şekilde yazmışım simdi kalkıp onun açıklamasını mı yapıcam kaç yıl geçmiş.

Savunurum niye savunmayacakmışım ?o kadar durumu iyi olsa gider altına araba çeker hergun karda kışta 40-50 dk yol yürümez hayvan bakmak için bu insanlar değil mi? Sadece süt satarak neye yetirecekkk??? Evet aşağı kalır yanım yok size mi dert oldu. Sizin tuzunuz kuru herhalde. Siz bence bilip bilmeden insanları yargılamayın kimin neye ihtiyacı olduğunu ne biliyorsunuz ? Ne şartlar altında yaşadıklarını ne biliyorsunuz siz yaa ????? anca muhalefet olun yargılayın 2,3 beğeni için. Hadi alkışladık bravo süper show yaptınız 👏🏻 sömürmekmiş yazıklar olsunmuş. Kim haksızlık yapıyorsa ona olsun evet . Daha fazlada yorum yapmayın bilip bilmeden. Ayrıca hakkım olanı almak sömürmek mi oluyormuş o maaşta yardımlarda hakkım. Ha boşanıp aynı evde yaşayan bi dunya insan var maaş için gidin onlara carlayın böyle. İki üç yorumdan kinlendiniz diye her konuma gelip resmen suistimal ediyosunuz. ben hakkım olan yardımları alıyorum kimseyi de bağlamaz birdahada rica edicem açtığım konuları direk geçin sizin yorumlarınıza ihtiyacım hiiç yok.

Savunurum niye savunmayacakmışım ?o kadar durumu iyi olsa gider altına araba çeker hergun karda kışta 40-50 dk yol yürümez hayvan bakmak için bu insanlar değil mi? Sadece süt satarak neye yetirecekkk??? Sizin tuzunuz kuru herhalde. Siz bence bilip bilmeden insanları yargılamayın kimin neye ihtiyacı olduğunu ne biliyorsunuz ? Ne şartlar altında yaşadıklarını ne biliyorsunuz anca muhalefet olun yargılayın 2,3 beğeni için. Hadi alkışladık bravo süper show yaptınız 👏🏻 yazıklar olsunmuş. Kim haksızlık yapıyorsa ona olsun evet . Daha fazlada yorum yapmayın bilip bilmeden
Eee o zaman durumu kötüyse kömürünüzden kullansa ne olur? Durumu kötü diyip kadının bedava evinde oturup kömürü esirgiyorsun. Kiraya çıkarsa kadının evden gelir elde eder 50 dk yol gitmez

Eee o zaman durumu kötüyse kömürünüzden kullansa ne olur? Durumu kötü diyip kadının bedava evinde oturup kömürü esirgiyorsun. Kiraya çıkarsa kadının evden gelir elde eder 50 dk yol gitmez
Tekrar söylüyorum, kendisinde varken benim kömürümü kullanmasıydı sorun zaten. Kv min kömürü olmasa ihtiyac halinde kullansa neden konu açayım. Kendi kömürünü resmen saklayıp benimkini kullanmasıydı o konuyu açmamdaki sorun zaten.. diğer türlü olsa haklısınız .

Kömür konusunu bilmem.
Ama boşanırsa maaşı alır devleti sömürmez devlet karşılıksız vermedi o maaşı zamanında sigorta yatırıldı onun karşılığında. Evlatlık verilmiş bir sıkıntı olmaz. Olsa evlatlık verilen herkes davalık icralık olurdu.

Kömür konusunu bilmem.
Ama boşanırsa maaşı alır devleti sömürmez devlet karşılıksız vermedi o maaşı zamanında sigorta yatırıldı onun karşılığında. Evlatlık verilmiş bir sıkıntı olmaz. Olsa evlatlık verilen herkes davalık icralık olurdu.
Teşekkür ederim, dolandırıcı olmadığımız kalmıştı onuda yaptılar maalesef. (Ne alakaysa) Millet maaş için boşanıp evli gibi yaşıyor onlara ses yok ben bilmem kaç yıl önce eşime kızıp bi konu açmışım geldiğimiz durum..

Şu soy değiştirme işini asla anlamayacağım.
Annem hasta da olsa ölse de ne okur kimlik onun üzerine olsa... Bence en başından bi hinlik var gibi geliyor.
Bu şekilde olan neseb/soy değiştirme ne ülkemizin kanununda yeri var, ne de ülkenin çoğunluğunun inandığını iddia ettiği İslam'da.
Sonra tabi böyle paçalarınız tutuşur.

Savunurum niye savunmayacakmışım ?o kadar durumu iyi olsa gider altına araba çeker hergun karda kışta 40-50 dk yol yürümez hayvan bakmak için bu insanlar değil mi? Sadece süt satarak neye yetirecekkk??? Evet aşağı kalır yanım yok size mi dert oldu. Sizin tuzunuz kuru herhalde. Siz bence bilip bilmeden insanları yargılamayın kimin neye ihtiyacı olduğunu ne biliyorsunuz ? Ne şartlar altında yaşadıklarını ne biliyorsunuz siz yaa ????? anca muhalefet olun yargılayın 2,3 beğeni için. Hadi alkışladık bravo süper show yaptınız 👏🏻 sömürmekmiş yazıklar olsunmuş. Kim haksızlık yapıyorsa ona olsun evet . Daha fazlada yorum yapmayın bilip bilmeden. Ayrıca hakkım olanı almak sömürmek mi oluyormuş o maaşta yardımlarda hakkım. Ha boşanıp aynı evde yaşayan bi dunya insan var maaş için gidin onlara carlayın böyle. İki üç yorumdan kinlendiniz diye her konuma gelip resmen suistimal ediyosunuz. ben hakkım olan yardımları alıyorum kimseyi de bağlamaz birdahada rica edicem açtığım konuları direk geçin sizin yorumlarınıza ihtiyacım hiiç yok.
ne diyosun be ben bekci miyim senin kayinvalidenin basinda durup kazancini hesapliycam? dogru durust konus madem ihtiyac sahibi kadin niye iki kurek komurun lafini ediyosun?

yazik ihtiyac sahibi kadina bari kira odesen bi isine yarar. ayrica gercek ihtiyac sahibiysen neye aliniyosun? bak yazmisim orada devleti somurenlere yaziklar olsun diye.

Tekrar söylüyorum, kendisinde varken benim kömürümü kullanmasıydı sorun zaten. Kv min kömürü olmasa ihtiyac halinde kullansa neden konu açayım. Kendi kömürünü resmen saklayıp benimkini kullanmasıydı o konuyu açmamdaki sorun zaten.. diğer türlü olsa haklısınız .
2 kömürü de karıştırıp kullansaydınız keşke.böylece iyi kömür kötü kömür kavgası yaşanmazdı.benim konunuzda tek kızdığım nokta 2 taraf da kömürleri parayla almamış devlet vermiş daha neyin paylaşılamaması buydu.kovaya koyun yarı iyi yarı daha kötü kömürü olsun bitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X