• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne oldu da böyle oldunuz papatya ve Sudakiiz Sudakiiz
Sana cevap veririm sevgili @ncckts konu sahibini eleştirdiğim için bana zamanında yazdığı mesajları ekliyorum. Tartışma falan yaşamadık yansıtmaya çalıştığı gibi. Kendisi dümdüz hakaretler etti. Cevap vermeye tenezzül etmem :)

Kurallara uymayı öğrenecek. Forumdaki kurallar başlangıç olur işte.

@Mune konu değiştirilmiş. kendsi nam-ı diğer ayıyogi, kelebek vs gibi nicklerle hatırlayacağınız arkadaştır.
Neden boyle yapiyorsunuz ki? Yorum yapıp geçmek daha kolay degil mi? Bu kadar takılı kalmak, diretmek, unutmamak, kindar olmak yalnızca sizi yorar. Kızdığınız kişiye bir zararı olmaz.

siz kendi üstünüze düşeni yapın yorumunuz ağır geldiği için bende fazla tepki verdim diyerek özür dileyin Sudakiiz Sudakiiz da bu gerginliğin devamına katkı sağladığı için pişman olduğunu söylesin

hadi barışın
Yok haklıysam özür dilemem valla kimseden istediğini yapsın umrumda değil. Ben hakkım olan maaşı almışım bana burnundan gelsin yazmış o arkadaş. Ben gözardı ediyorum kendisinin de ne yaptığı beni ilgilendirmiyor

Sana cevap veririm sevgili @ncckts konu sahibini eleştirdiğim için bana zamanında yazdığı mesajları ekliyorum. Tartışma falan yaşamadık yansıtmaya çalıştığı gibi. Kendisi dümdüz hakaretler etti. Cevap vermeye tenezzül etmem :)

ah ah
ee 1 1mirac e ama sizde yaniiiii insanın damarına damarına basmışsınız :)

tamam hadi bu kadar büyütülecek birşey yok gerçekten geçmiş gitmiş
bugün ters düşersiniz yarın aynı fikirde olursunuz burası öyle bir yer ve birçoğumuz artık burada birbirimizi tanıyoruz o ona küs , bu buna kırgın ,forumda herkes birbiriyle küs olmaya devam ederse konu açtığımızda yorum gelmeyecek artık

Sen önce tarihe bak üstünden kaç yıl geçmiş. Senin bence ciddi sorunların var. Neyi yansıtmaya calısacağım tanımam etmem banane yani. Uğraşan sensin. Ben hakkım olan parayı almışım bana burnundan gelsin gibi laflar saymak senin ne haddine? Kendi kışkırtmalarınıda atsaydın keşke.

Sen önce tarihe bak üstünden kaç yıl geçmiş. Senin bence ciddi sorunların var. Neyi yansıtmaya calısacağım tanımam etmem banane yani. Uğraşan sensin. Ben hakkım olan parayı almışım bana burnundan gelsin gibi laflar saymak senin ne haddine? Kendi kışkırtmalarınıda atsaydın keşke.
Hala yalan dolan. Ben ekran görüntülerini kesintisiz attım. Ben sana cevap vermedim ki neyi atacağım daha? Tüm özel mesajlar bunlardan ibaret.

ah ah
ee 1 1mirac e ama sizde yaniiiii insanın damarına damarına basmışsınız :)

tamam hadi bu kadar büyütülecek birşey yok gerçekten geçmiş gitmiş
bugün ters düşersiniz yarın aynı fikirde olursunuz burası öyle bir yer ve birçoğumuz artık burada birbirimizi tanıyoruz o ona küs , bu buna kırgın ,forumda herkes birbiriyle küs olmaya devam ederse konu açtığımızda yorum gelmeyecek artık
İnanın onun kışkırtmaları kat kat fazla. Benim elimde görüntü olmadığı için gösteremiyorum da . Kendisi kadar kinci değilim çünkü.. dolandırıcılıktan girdi burnundan gelsine vardı. Böyle birşey olabilir mi? İnsanları kışkırtıp köşeye çekilen bi tip işte :) bence böyle insandan korkulur.

İnanın onun kışkırtmaları kat kat fazla. Benim elimde görüntü olmadığı için gösteremiyorum da . Kendisi kadar kinci değilim çünkü.. dolandırıcılıktan girdi burnundan gelsine vardı. Böyle birşey olabilir mi? İnsanları kışkırtıp köşeye çekilen bi tip işte :) bence böyle insandan korkulur.
aslında mesajlarınız yaşadığınız şeyi anlatmak üzerine ,daha çok açıklama yapmışsınız ve üstünden seneleeeeer geçmiş
bu kadar uzatılacak birşey yokmuş gerçekten

Hala yalan dolan. Ben ekran görüntülerini kesintisiz attım. Ben sana cevap vermedim ki neyi atacağım daha? Tüm özel mesajlar bunlardan ibaret.
Mesajlar değil zaten yorumlarından bahsediyorum. Bu maaş konusunda bana burnundan gelsine varan sözler ettin. Dolandırıcılıkla ihtam ettin. Ee ben haksız birşey yememişim içmemişim gördüğün gibi zaten hakkım olan paraydı yani.

Mesajlar değil zaten yorumlarından bahsediyorum. Bu maaş konusunda bana burnundan gelsine varan sözler ettin. Dolandırıcılıkla ihtam ettin. Ee ben haksız birşey yememişim içmemişim gördüğün gibi zaten hakkım olan paraydı yani.
Nerde etmiş? Hepi topu 4 mesajı var bu konuda, hepsi yeni tarihli.

aslında mesajlarınız yaşadığınız şeyi anlatmak üzerine ,daha çok açıklama yapmışsınız ve üstünden seneleeeeer geçmiş
bu kadar uzatılacak birşey yokmuş gerçekten
Katılıyorum, birde daha bunlar ortada yokken neden bilip bilmeden dolandırıcı ilan edip burnundan gelsin vs dediğini çok merak ediyorum hadi diğerleri ben hakaret ettim diye olsun. Benim durumum ortada yani yenilir yutulur bir laf mı burnundan gelsin demek..

Katılıyorum, birde daha bunlar ortada yokken neden bilip bilmeden dolandırıcı ilan edip burnundan gelsin vs dediğini çok merak ediyorum hadi diğerleri ben hakaret ettim diye olsun. Benim durumum ortada yani yenilir yutulur bir laf mı burnundan gelsin demek..
kendisi ağır yorum yaptı diye yine de hakaret etmeseymişsiniz daha iyi olurmuş , haklıysanız haksız durumuna düşürmüşsünüz kendinizi haysiyetsiz pis insan demişsiniz bunlar gerçekten ağır ama

kendisi hakaret ettiyse şikayet ederdiniz geçerdi, özelden ilk önce hakaret etmişsiniz sonra da açıklama yapmışsınız o ilk mesajınızı göndermeseymişsiniz iyiymiş

Bu konuda yok, hangi konuda bulun gösterin lütfen.
Durup dururken neden yazayım Allah aşkına öyle şeyler? Yazmıştı işte burnundan gelsin vs diye tek tek gezemeyeceğim şimdi.. Zaten ben konuyu ilk açtığımda herkes yanlış anlamış bi usulsüzlük var sanmış boşanıp aynı evde maaş alarak yaşamak gibi birşey sanmışlar

maaş için üstüne almanışya senelerdir üstüne olduğunuz için hiçbir sorun olmaz rahat olun ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X