• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu soy değiştirme işini asla anlamayacağım.
Annem hasta da olsa ölse de ne okur kimlik onun üzerine olsa... Bence en başından bi hinlik var gibi geliyor.
Bu şekilde olan neseb/soy değiştirme ne ülkemizin kanununda yeri var, ne de ülkenin çoğunluğunun inandığını iddia ettiği İslam'da.
Sonra tabi böyle paçalarınız tutuşur.
Ne tutuşması ya ne diyorsun? Mahkeme vermeseymiş ozaman evlatlık 4 aylıkken. Sizin dediğiniz doğar doğmaz kaydetseler evet var bi hinlik dersiniz. Ayrıca bana kadar babaannemin 3 kızı daha var. Diğer torunları var ama ben en kucuktum kaldı ki abimle aramda 19 yaş var . Halalarım bilmem kaç yaş büyük. Avukatada sordum hiçbir sorun olmadığını söyledi biraz bilgilenin sizde bence yargılamadan önce ;)

ne diyosun be ben bekci miyim senin kayinvalidenin basinda durup kazancini hesapliycam? dogru durust konus madem ihtiyac sahibi kadin niye iki kurek komurun lafini ediyosun?

yazik ihtiyac sahibi kadina bari kira odesen bi isine yarar. ayrica gercek ihtiyac sahibiysen neye aliniyosun? bak yazmisim orada devleti somurenlere yaziklar olsun diye.
Ben direk bana yazdığınızı düşündüğüm için o sekilde cevap verdim.

Senin derdin ne ya her konuma eleştirmek yargılamak icin gelıyosun evet eski niye yorum yapıyorsun kim bilir hangi düşünceyle o şekilde yazmışım simdi kalkıp onun açıklamasını mı yapıcam kaç yıl geçmiş.
Ayy gene mi geldin sen😂Kaynanayı kocayı yedin yetmedi gelmiş bizim başımızın etini yiyorsun. Tekrar söylüyorum o kaynana az bile yapıyor sana.

Şu soy değiştirme işini asla anlamayacağım.
Annem hasta da olsa ölse de ne okur kimlik onun üzerine olsa... Bence en başından bi hinlik var gibi geliyor.
Bu şekilde olan neseb/soy değiştirme ne ülkemizin kanununda yeri var, ne de ülkenin çoğunluğunun inandığını iddia ettiği İslam'da.
Sonra tabi böyle paçalarınız tutuşur.
Ayrıca kanunda yeri yokmuşmuş sen mi uydurdun bunuda? Avukatla görüştüm ben . Demek ki evlatlık veren hakimin görüştüğüm avukatların senin kadar aklı yok, hatta devleti sömürmemiz için yardım ediyorlar :) komiksiniz gerçekten. Tutuşan falan da yok. O dönem boşanmayı düşünmüşüm ve 2 çocukla kendimi güvenceye almak icin açmıştım konuyu. Sonuc olarak boşanmadım ama boşanırsam da her türlü alabiliyorum cünkü hakkım. ve hiçbir sorun yaşamayacağımı söyledi avukat gizli saklı birşey yok ortada arkadaşım. ;)

Ayrıca kanunda yeri yokmuşmuş sen mi uydurdun bunuda? Avukatla görüştüm ben . Demek ki evlatlık veren hakimin görüştüğüm avukatların senin kadar aklı yok, hatta devleti sömürmemiz için yardım ediyorlar :) komiksiniz gerçekten. Tutuşan falan da yok. O dönem boşanmayı düşünmüşüm ve 2 çocukla kendimi güvenceye almak icin açmıştım konuyu. Sonuc olarak boşanmadım ama boşanırsam da her türlü alabiliyorum cünkü hakkım. ve hiçbir sorun yaşamayacağımı söyledi avukat gizli saklı birşey yok ortada arkadaşım. :KK66:
zaten bu parayı alamıyorsun evli olduğun için.neyi tartışıyoruz anlamıyorum ki? :KK45:

Ayy gene mi geldin sen😂Kaynanayı kocayı yedin yetmedi gelmiş bizim başımızın etini yiyorsun. Tekrar söylüyorum o kaynana az bile yapıyor sana.
Ee sanane bundan :D ? Senin başının etini ne yiyeceğim ben ya istediğim konuyu açarım yorum yap diye silah mı dayadık ? Gelme konularıma ozaman derdin ne? Max zeka seviyesi 15 yaş desem 15 yaşındakiler lincler :D

zaten bu parayı alamıyorsun evli olduğun için.neyi tartışıyoruz anlamıyorum ki? :KK45:
Gerçekten bende anlamadım :) ama tutuşursunuz vs yazılmış ya sanki gizli saklı birşey varmış gibi. 3 seneye yakın aldım o maaşı ve gizli saklı olan birşey değil ki. Zaten kimliğimizi veriyoruz ya adamlar herşeye bakıp karar veriyor ne tutuşması yani. cidden daraldım.

Ee sanane bundan :KK70: ? Senin başının etini ne yiyeceğim ben ya istediğim konuyu açarım yorum yap diye silah mı dayadık ? Gelme konularıma ozaman derdin ne? Max zeka seviyesi 15 yaş desem 15 yaşındakiler lincler :KK70:
Neye yorum yapacağımı sana mı soracağım peki sayin ayiyogi😂Sen git burada seni tanımayanlara oyna acindir kendini seni taniyanlara yutturamazsin😂
Banlanana kadar debelen burda kime çatsam diye gelmişsin acınası🤦🏻‍♀️

Neye yorum yapacağımı sana mı soracağım peki sayin ayiyogi😂Sen git burada seni tanımayanlara oyna acindir kendini seni taniyanlara yutturamazsin😂
Banlanana kadar debelen burda kime çatsam diye gelmişsin acınası🤦🏻‍♀️
Babamın kızısın ya cokkk iiyi tanıyorsun :D burdan yazılmış iki yorumla tanıyormuşmuş. asıl sen acınası ve komiksin.. seni ilgilendiren hiçbirşey yok uzaklaş mumkunse açtıgım konulara da gelme senin fikirlerine zerre ihtiyacım yok cünkü bi gram insana katacak bişeyin yok. Buarada icerik silmekten ban yemiştim bunuda söylemeden geçemedim ne sandın ??? :D

Babamın kızısın ya cokkk iiyi tanıyorsun :KK70: burdan yazılmış iki yorumla tanıyormuşmuş. asıl sen acınası ve komiksin.. seni ilgilendiren hiçbirşey yok uzaklaş mumkunse açtıgım konulara da gelme senin fikirlerine zerre ihtiyacım yok cünkü bi gram insana katacak bişeyin yok. Buarada icerik silmekten ban yemiştim bunuda söylemeden geçemedim ne sandın ??? :KK70:
Eski konularından gayet iyi tanınıyorsun😂
Muhatap olamıycan seninle midem almıyor by by

Eski konularından gayet iyi tanınıyorsun😂
Muhatap olamıycan seninle midem almıyor by by
Evet gereksiz yorumlarınıda al ve gitt. Tanımadığın etmediğin insanlara kin öfke kusuyorsun yazık sana ve cevrendıkilere acıdım cidden ;) göz ardı ediyorum kendı kendıne konuş dur.

Konunuzu eksik açmıştınız ama😊 zaten babaannenize yasal olarak evlatlık verildiyseniz bir sorun yoktu ki. Hoş benim için her türlü sorun yok, neler neler oluyorken birinin babaannesinin maaşını almasına takılmamalıyız bence😀 Hadi hayırlı olsun.

hep aynı şey oluyor galiba.hakaretler saydırmalar sonra banlanma ve kapanış. :KK45:
Kimseye hakaret etmedim. Aşağılayıp kışkırtıcı yorum yapanlara cevabını verdım çokta iyi yaptım. Banlanma sebebim de konuda içerik silmemden dolayıydı .

Konunuzu eksik açmıştınız ama😊 zaten babaannenize yasal olarak evlatlık verildiyseniz bir sorun yoktu ki. Hoş benim için her türlü sorun yok, neler neler oluyorken birinin babaannesinin maaşını almasına takılmamalıyız bence😀 Hadi hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederm evet yasal olarak 4 aylıkken evlatlık verilmişim ama almıyorum maaş , cünkü boşanmadık o dönem biraz sıkıntılar olunca açmıştım konuyu :) genede teşekkür ediyorum

Arkadaş kullanıcı adını değiştirip tanınmayacağını sanmış ama eski konuları amaann amaannn😂Kaynana için ne yazıyorsa en az on katı kendinde var😂
Yahu varsa var ? Sorunun ne senin cidden ? Benim nasıl bi insan olduğum kv nin nası bi insan olduğu seni ne ilgilendiriyor bu platformdan ne kadar tanıyorsun insanları sen ? Ayrıca sizden korkum oldugu icin mi kullanıcı adımı değiştirdim sanıyorsun cidden :D ?

eski üyeyim ama ben tanıyamadım .hayırlısı. :KK45:
Cünkü siz genelde benim tarafımdaydınız konularımda ben hatırlıyorum bikaç yorumunuzu . Bazı sorunlu arkadaşlar böyle farklı yerlere cekip linc yağmuruna tutturmak için kendini parçalıyor işte :)ayrıca aylar yıllar önce açtığım konuları ne diye uzatıp duruyorsun sen ya? Belki fikirlerim değişti belki unuttum belki bitirdim nedir bu yani unuttuğum şeyleri bile resmen tekrar açıklattırıyor Cledyana Cledyana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X