• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eski üyeyim ama ben tanıyamadım .hayırlısı. :KK45:
Şanslısın ceyceycim😂
Yahu varsa var ? Sorunun ne senin cidden ? Benim nasıl bi insan olduğum kv nin nası bi insan olduğu seni ne ilgilendiriyor bu platformdan ne kadar tanıyorsun insanları sen ? Ayrıca sizden korkum oldugu icin mi kullanıcı adımı değiştirdim sanıyorsun cidden :KK70: ?
Kızzz alıntılama gitsene aaaa gece gece senle mi uğraşcam😂 Hani gözardı ediyordun ne yazıyorsun daha🤦🏻‍♀️Git kocana bak sen annesinin yemeğini yiyordur falan maazallah😂

Cünkü siz genelde benim tarafımdaydınız konularımda ben hatırlıyorum bikaç yorumunuzu . Bazı sorunlu arkadaşlar böyle farklı yerlere cekip linc yağmuruna tutturmak için kendini parçalıyor işte :)ayrıca aylar yıllar önce açtığım konuları ne diye uzatıp duruyorsun sen ya? Belki fikirlerim değişti belki unuttum belki bitirdim nedir bu yani unuttuğum şeyleri bile resmen tekrar açıklattırıyor Cledyana Cledyana
Geldin beni alıntılayıp hakaret ettin neyin derdindesin sen? Konuyu değiştirip kötü bir üslupla yazmişsin ona yazmisim ben. Benimle derdin ne senin?İstediğim gibi yorum yaparım. Kötü bir şey olunca banlanılıyor zaten. Şikayet et geç.

Şanslısın ceyceycim😂

Kızzz alıntılama gitsene aaaa gece gece senle mi uğraşcam😂 Hani gözardı ediyordun ne yazıyorsun daha🤦🏻‍♀️Git kocana bak sen annesinin yemeğini yiyordur falan maazallah😂
Doğru afedersin kocam maaşını vermeyince bana gelip or*spuyla , b*ynuzlu p*eze*nk sütüm haram olsun bilmem ne diyip beddualar eden bi kv olunca yediği yemekte gözüme batmıştır :D bence biraz daha eski konularıma git asıl gerçekler orada yazıyor. Hatta linkte atabilirim şimdi inanmazsın sen. Benim kv melek çünkü sen tanıyorsun :D

Doğru afedersin kocam maaşını vermeyince bana gelip or*spuyla , b*ynuzlu p*eze*nk sütüm haram olsun bilmem ne diyip beddualar eden bi kv olunca yediği yemekte gözüme batmıştır :KK70: bence biraz daha eski konularıma git asıl gerçekler orada yazıyor. Hatta linkte atabilirim şimdi inanmazsın sen. Benim kv melek çünkü sen tanıyorsun :KK70:
By by😘

Geldin beni alıntılayıp hakaret ettin neyin derdindesin sen? Konuyu değiştirip kötü bir üslupla yazmişsin ona yazmisim ben. Benimle derdin ne senin?İstediğim gibi yorum yaparım. Kötü bir şey olunca banlanılıyor zaten. Şikayet et geç.
Kötü bi uslup dediğin üstünden 4 yıl geçmiş şimdi onun açıklamasını mı yapıcam senin bi derdın oldugu cok belli her konuma gelip yok eski konular yok vıdı vıdı bilmem ne diye kendini paralıyorsun. neyse yazma ayrıca konu bana ait istediğimi alıntılarım.

Kötü bi uslup dediğin üstünden 4 yıl geçmiş şimdi onun açıklamasını mı yapıcam senin bi derdın oldugu cok belli her konuma gelip yok eski konular yok vıdı vıdı bilmem ne diye kendini paralıyorsun. neyse yazma ayrıca konu bana ait istediğimi alıntılarım.
Sen beni bayağı dert etmişsin oyyy yazık kıyamammmm😒

Mune Mune konu değiştirilmiş. kendsi nam-ı diğer ayıyogi, kelebek vs gibi nicklerle hatırlayacağınız arkadaştır.

Ama konu değiştirmek, konuyu kuşa döndürmek falan bunlar yasak.
Evet ama o bilerek yapıyor gitmiş 5 yıl önceki konuları dahi hortlatmış ne zman sildiğimi açtığımı unuttuğum konular yani. O şahısla 5 yıl evvel bi tartışma yaşamışız özelden. onun öfkesiymiş kendisi dedi

Evet ama o bilerek yapıyor gitmiş 5 yıl önceki konuları dahi hortlatmış ne zman sildiğimi açtığımı unuttuğum konular yani. O şahısla 5 yıl evvel bi tartışma yaşamışız özelden. onun öfkesiymiş kendisi dedi
Konuyu değiştirme, alta güncelleme ekle. Yine yok yere banı yiycen.

Konuyu değiştirme, alta güncelleme ekle. Yine yok yere banı yiycen.
Evet maalesef:) bi konumu daha hortlatmış 5-6 yıl önceki. Konuyu sildiğimi açtığımı bile hatırlamıyorum :D içeriği de bulamadım :) neyse hayirlisi zaten pek yorum yapmıyorum okuyorum genelde. ziyaretçi olarak takılırım artık

Başka varsa yedek nickliler onları da bulun hayrına. Ama konularını hortlatmadan şikayet edin çok rica ediyorum😂
Zaten kendisi bana olan kinini kusuyor. Göstere göstere yapıyor işte, büyük birşey başarmış gibi hissediyorsa demek.

ne oldu da böyle oldunuz papatya ve Sudakiiz Sudakiiz
Geçen konumda yazmıştı 4-5 yıl önce sanırım özelden tartışma yaşamışız, o yuzden özel ilgisi varmış. Ne yazdığımı ne ettiğimi bile hatırlamıyorum ama aralıksız her konumda yapmadığı kalmıyor arkadaşın. Hayır neyse ne bu kadar abartılacak şey ne gerçekten merak ediyorum bakma geç git ozaman. Birde ortaya yalan yanlış birşeyler atıyor, peşinden diğerleride aa böyleymiiş diye linç ediyor. Her konumu resmen sabote ediyorlar..

Geçen konumda yazmıştı 4-5 yıl önce sanırım özelden tartışma yaşamışız, o yuzden özel ilgisi varmış. Ne yazdığımı ne ettiğimi bile hatırlamıyorum ama aralıksız her konumda yapmadığı kalmıyor arkadaşın. Hayır neyse ne bu kadar abartılacak şey ne gerçekten merak ediyorum bakma geç git ozaman. Birde ortaya yalan yanlış birşeyler atıyor, peşinden diğerleride aa böyleymiiş diye linç ediyor. Her konumu resmen sabote ediyorlar..
Buarada şimdi baktım da guya ben özelden hakaret etmişim diye başlamışta, ben hiçbirşey yazmadan önce beni resmen dolandırıcı ilan etmiş, değişik bi öfkeyle yorumlar yazmış zaten konularıma. Tabi ki hakaret etmekte haklıyım demiyorum ama ben hiçbirşey demeden kendisi bana aşırı negatif yorumlar yapmış. Ben anlamadım valla bu işi.

ya hangimizin fikrine ters düşenler yok ki hepsinin seceresini tutmaya kalksak ohoo
hoş sizin konuların bazıları da insanları gerebilecek türdenmiş baktım da kayınvalideniz çokda ihtiyaç sahibi değilken yardım falan alabiliyormuş mesela ...
keşke bir sorun varsa özelden konuşup çözseniz karşılıklı gerçekten buranın gerginliği beni artık yormaya başladı bence hepimiz yoruluyoruz ,hepimiz birbirimizi yiyoruz neden yani ,zaten elektrik faturam yüksek doğalgaz kapıda geliyor gelmekte olan
gerginim höf

en güzeli göz ardı etmek karşılıklı

Buarada şimdi baktım da guya ben özelden hakaret etmişim diye başlamışta, ben hiçbirşey yazmadan önce beni resmen dolandırıcı ilan etmiş, değişik bi öfkeyle yorumlar yazmış zaten konularıma. Tabi ki hakaret etmekte haklıyım demiyorum ama ben hiçbirşey demeden kendisi bana aşırı negatif yorumlar yapmış. Ben anlamadım valla bu işi.
siz kendi üstünüze düşeni yapın yorumunuz ağır geldiği için bende fazla tepki verdim diyerek özür dileyin Sudakiiz Sudakiiz da bu gerginliğin devamına katkı sağladığı için pişman olduğunu söylesin

hadi barışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X