Babannem gibisin dedi

yenievli13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
172
3
0
35
Ankara
Kacagi izliyoruz bn herzamnki gibi dilimi tutamayip yorum yapiyorum

Kocam en sonunda patladi bi sus babannem gibisin yorum yapip duruyorsun dedi tam on dakikadir agzimi elimle kapattim unutup konusmamak icin.

On dakikadir konusmadim ama hala farketmedi kizlar napmaliyim ?

Geçen cumartesi bende dizi izlerken eşim bana gülerek aynı şeyi söyledi hiç aldırmadım güldüm geçtim...Erkek milleti trip aatsanda anlamazki...

Ayhh Yarabbi çok güldüm kusura bakma eşinin dediği komiğime gitti . Bence haklı eşiniz ya dizi izlerken ben de pek sevmem konuşulmasını .. Konuşan olursada bende ayy anneannem babaannem gibisiniz dırdır susmuyonuz bi susun derim bizimkilere ..
Yapmanı gerektircek bişey yok bence susup tv izlemen yeterlidir ..
Keşke herkesin derdi seninkisi gibi dert denilmeyecek dereced komik bişey olsaydı . :)

deseydin ya sana da çizgili pijama alalım sende dedem gibi ol diye. ya da çizgili pijaması varsa sende o pijamaları giyince dedem gibi oluyosun de

Bende sevmem birşey izlerken sürekli yorum yapılmasından =) Söyleyiş tarzına kırılmış olmalısın bende kırılırdım ama sorun haline getirmezdim sanırım farkediyordur da görmemezlikten geliyordur büyük ihtimalle =) Anladığında kırıldığını belirtirsin benzetmen hoşuma gitmedi gibilerinden biter gider bence.. Bende çok konuşurdum ama artık tutuyorum çenemi hak veriyorum onlara şimdi be bile sinir oluyorum anlıyorum onları da =)

Ben olsam "oğluuummm senin babanneni yerim leeeen, o olmasaydı baban, baban olmasaydı sen olmazdınnn yaaa canım kocaaaaam" diye tepesine atlardım yüzünün her yerini öperdim valla hahaha

Takdir etsin oda .on dakikadir agzimla elimi kapatiyorum. Insan bi derki.ayyy hayatim.alindinmi .nasi bi savas veriyorum bn burda..

Cocuk obur adamdanmis bunu ogrendim ve ayyyy! Yuuuuhh! Felan demedim.. bunu nasil farketmez ?

Ben olsam "oğluuummm senin babanneni yerim leeeen, o olmasaydı baban, baban olmasaydı sen olmazdınnn yaaa canım kocaaaaam" diye tepesine atlardım yüzünün her yerini öperdim valla hahaha

Ayyy cok hossun ya ;D bak sindi sirf bida babannem gibisin desin bnde senin su cevaptan yapistiriim diye bida accam agzimi evet yapcm bunu.reklamin bitmesini bekliyorum.

Yok ya :)) gercek kirildigimdan yazmiyorum bunu:)) geyigine yazdm. Bide tabi azicik susmak icin o sirada size anlatiim dedum

Hahaha Bayıldım ben buna Bir an önce evlenip dırdır yapmaya başlıyımda bana babaannem gibisin desin Nasıl yapasom geldi bu dediğinizi

Takdir etsin oda .on dakikadir agzimla elimi kapatiyorum. Insan bi derki.ayyy hayatim.alindinmi .nasi bi savas veriyorum bn burda..

Cocuk obur adamdanmis bunu ogrendim ve ayyyy! Yuuuuhh! Felan demedim.. bunu nasil farketmez ?

öteki dedikleriinize konuştuklarınıza saymştır ondan fark etmemiştir cnm :) Alemsiniz ya ne güzell valla beraber tv izleyebilmek bile benim hayallerimin arasında reklam başlasın kafasına bi tane patlat yavaşça nasl fark etmezsin diye

Insallah, en yakin zamandaa sevdiceginle oturup tv izlersiniz tatlim..

Bnmde hayalimdi.tabi babanneme benziyon demesi degildee.tv izlycektik ben ona meyvesoyacaktim felan.yani oyle coj romantik gerceklesmese de olsun oluyo yaa.

Dogru ben gidip meyve soyayim yaa.
Hay yasa kiz

farkediyordurda hazır susmuş açmasın yine ağzını diye farketmemiş rolü yapıyordur

bende sevmem birşey izlerken sürekli konuşan insanları ve bu yüzden bir sürü kalp kırıyorum konuşmasınlar diye.sizde eşinize kızmayın.bırakın dizisini izlesin.

Konu saka herhalde..
Birdaha dizi izlerken konusmayin olsun bitsin madem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…