• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babannem gibisin dedi

he he... benimki artık benim yorumları duymuyo:)))) bana derse üstüne falan atlarım yerim senini babanneni diye, konusmamaya çalışırım, sevmiyorsa haklı, kızma bence...

Bu arada ellerini agzindan cek istersen kocan fark etsin diye havasizliktan bogulmada :9:

ben yerinde olsam "kalkayım da dişlerimi suya koyayım" der çıkardım odadan :27:

Insallah, en yakin zamandaa sevdiceginle oturup tv izlersiniz tatlim..

Bnmde hayalimdi.tabi babanneme benziyon demesi degildee.tv izlycektik ben ona meyvesoyacaktim felan.yani oyle coj romantik gerceklesmese de olsun oluyo yaa.

Dogru ben gidip meyve soyayim yaa.
Hay yasa kiz

bırak yüzünü görmeyi hayal etmeyi .. sesini bile duyamıyorum öldü mü onu bile bilmiyorum .. Umarım hayattadır .. Neyse kendi derdimi yazmıyım buraya şimdi :) soy canımm mandalina iyidir kışın soğuk soğuk :))

Yok ya :)) gercek kirildigimdan yazmiyorum bunu:)) geyigine yazdm. Bide tabi azicik susmak icin o sirada size anlatiim dedum :D

Bende buranın babannesiyim, burası BDV konu geyikse geyik bölümünde açılması gerekir çünkü bu bölümde geyik yapmak yasaktır:ssz:

Erkekler bizim gibi ince düşünemiyor onu bi kabullenmek lazım

Trip attıp atmadığını bile anlayamamış, gül geç :13:

Valla benim de en sinir olduğum şeylerden biridir.
Bir şey izlerken olayın en can alıcı yerinde,
izlenen şey hakkında soru sorulması, yorum yapılması vs vs. :)

Bence hak etmişsiniz :1:

Son düzenleme:
Bende buranın babannesiyim, burası BDV konu geyikse geyik bölümünde açılması gerekir çünkü bu bölümde geyik yapmak yasaktır:ssz:

Cook afedersiniz babanne lutfen kizmayiniz ben hemn simdi banliyorum kendimi, ama siz banlamiyin ltfen cnku ben bugun esim tarafindan banlandim kaldramam hemen derhal terkediyorum burayi

Back
X