Babası beni oyalamış galiba :(

zeytincicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
5
0
1
31
Eski sevgilimle istenmeyen şeyler yaşandı benim rızam dışı.(sarhoştu) Durum sonrasında benimle evlenmek istediğini henüz hazır olmadığını söylemişti zaman geçti hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı bana hiç bir şey söylemiyordu ailesine anlatmaya karar verdim babasına durumu ima ettim gerekeni yapıcağını söyledi bana ben onları sıkıştırmamak için şuan evlilik düşünmediğimi söyledim. Onlar küçük bir şehirde yaşıyor.ben büyük bi şehirde. Son zamanlarda babası ilgisiz davranmaya başladı ve konuşamıyoruz bana dönüş yapmıyor artık. Oğlununsa haberi yok ailesinin bildiğinden. Bence söylememişler benim düşüncem. O başka bir şehirde çalışıyor. Mesaj atıyor ama birşey yok ortada. Olmıcaksa artık mesaj atma konuşmayalım vs tarzında mesaj attım. Bana ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ailemin bana yaşattığı hayatı yaşatamıcağını bu durumdan mutsuz olduğunu ifade etti. Klasik bir bahane gibi gözükse de öyle değil beni ailemi baya bi zengin sanıyor,kendini de küçük görüyor galiba ve eğitim farkı da olunca ben üniversite mezunuyum o değil. Bunlar öyle düşünmesi için haklı. Ona gerekli açıklamayı yaptım. Uyumuştu sanırım cevap atmadı ertesi günde cevap gelmedi bende 1 gün müsade ettim üstüne gitmiyim kafasını toplasın diye mesaj atmadım birazdan mesaj atıp düşüncelerini sorucam ona. Babasıyla en son konuştuğumuzda artık bana kesin bişeyler söylemesini istediğimi yavaş yavaş aileme söylemek istediğimden bahsettim.şuan parası yokmuş öyle dedi bana.bu bahane mi acaba beni istemiyorlar mı diye düşündüm ama maddi sıkıntısı da olabilir dedim birşey demedim yine.düşüncelerini merak ediyorum niyetlerini çözemiyorum ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım artık yapamıyorum 8 ay olucak babası öğreneli dediğim gibi ben sıkıştırmak istemediğim için birşey demedim onlara ama artık birşeyler olsun istiyorum ciddi bişeyler duymak istiyorum ağzından. bugün aradım babasını cevap vermedi.sonrasında da dönüş yapmadı.yarın tekrar arıcam muhtemelen yine cevaplamıcak ben bunu tek başıma çekmek istemiyorum gerekenin olmasını istiyorum gerekirse aileme anlatırım bunu ne kadar istemesem de. Sizce ne olur bu durumda iki aileler , sonuç ne olur? Babasına beni zor durumda bıraktığını artık aileme de bahsetmek zorunda kalıcağımı şeklinde bir mesaj atarsam yanlış mı olur? Yani kötü niyetle değil,gerçekten zor durumda kaldığım için yazıcam.ben onunla evlenmek istiyorum.lütfen bu konuda çözüm önerilerinize desteğinize ihtiyacım var okuduğunuz için teşekkürler

Allahim yarabbim tecavüzcünün nesini koca yapmak istiyorsun kizim ya. Adam hapise girmesi lazimken sen ne yapiyorsun gülüm?!
O da istemezdi böyle olmasını biz anlaşıyorduk gayet uyumluyduk o yüzden ve durumdan da ötürü evlenmek istiyorum onunla

Sanki tek gecelik birsey yaşamış ve bırakmış sadece, sen çok buyutmussun gözünde
Tabiki senden aldığı şey önemli ama umursamiyorsa ve mecbur kalıp evlenirse hiç bir zaman mutlu olamazsın emin ol
Zor bir durum ,umarım mutlu olursun..

Adam sana TECAVÜZ etmiş . Kaç kurtar kendini mahvetme daha fazla hayatını . Bu kadar ucuz mu hayatın ?

Namus temizleme olaylarına falan girmişsiniz ama kaçın vallahi . Bu adam yarın sarhoş olur sizi döver sarhoş olur kırar döker . Bahaneside hep sarhoştum olur . Nasıl olsa affedeceğinizi bildiği için .

Boylesini de ilk defa duydum.
Ne diye babasini karistirdiniz hani annesi olsa kadin kadina dertlesme diyecegim de baba ne alaka.
Ayrica sorununuz sevgilinizle babasi zorla mi evlendirecek sizinle.
Oylesi daha mi iyi?
Mecbur kaldım çünkü annesine ulaşamadım. Bir şeyleri rayına oturturlar çözerler sandım.

Aşığım evet. O bana aşık mı emin değilim ama içinde birşeyler kalmış olabilir
aşk varsa tamam çaba gerekir. Ama cinsellik yaşandığı için değil. Ve asla babasını araya sokma artık. Bu ikinizin arasında.

Ve unutma cinsellik yaşanmış olması sizi evlenmek zorunda yapmaz...

Mecbur kalınca insan göze alıyor herşeyi benim çekincek birşeyim yoktu ki söylememem için
Vardi ama neyse olan olmus.
Oncelikle mecbur hissetmeyin kendinizi. 8 ay olmus bir adim dahi atmamislar bundan sonra da birsey olacagini sanmiyorum.. Karsi tarafta sevgi yok zorla koca mi yapacaksiniz kendinize?
Oz degerinizi bu kadar dusurmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…