- 28 Nisan 2018
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeytincicegi
-
Mecbur kalınca insan göze alıyor herşeyiBabasini devreye sokmak cok acayip olmus saskinlikla okudum.
Istenmiyorsunuz. bence yazmayin aramayin cok kucuk dusurmussunuz kendinizi..
O da istemezdi böyle olmasınıAllahim yarabbim tecavüzcünün nesini koca yapmak istiyorsun kizim ya. Adam hapise girmesi lazimken sen ne yapiyorsun gülüm?!
Aşığım evet. O bana aşık mı emin değilim ama içinde birşeyler kalmış olabilirAşık mısın ona? Bu 1
Onun sana aşık olduğunu düşünüyor musun? Bu 2
Mecbur kalınca insan göze alıyor herşeyibenim çekincek birşeyim yoktu ki söylememem için
Mecbur kaldım çünkü annesine ulaşamadım. Bir şeyleri rayına oturturlar çözerler sandım.Boylesini de ilk defa duydum.
Ne diye babasini karistirdiniz hani annesi olsa kadin kadina dertlesme diyecegim de baba ne alaka.
Ayrica sorununuz sevgilinizle babasi zorla mi evlendirecek sizinle.
Oylesi daha mi iyi?
aşk varsa tamam çaba gerekir. Ama cinsellik yaşandığı için değil. Ve asla babasını araya sokma artık. Bu ikinizin arasında.Aşığım evet. O bana aşık mı emin değilim ama içinde birşeyler kalmış olabilir
O da istemezdi böyle olmasınıbiz anlaşıyorduk gayet uyumluyduk o yüzden ve durumdan da ötürü evlenmek istiyorum onunla
Tecavuz mu var anlamadim ben.Mecbur kaldım çünkü annesine ulaşamadım. Bir şeyleri rayına oturturlar çözerler sandım.
Vardi ama neyse olan olmus.Mecbur kalınca insan göze alıyor herşeyibenim çekincek birşeyim yoktu ki söylememem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?