Babası beni oyalamış galiba :(

Olayları çok garip bir duruma sokmuşsun. İsteğim dışı şeyler gerçekleşti diyorsun ve evlenmek için çocuğun babasına ulaşıyorsun. Ya tecavüzcünle evlenmeye çalışıyorsun ya da olaylar isteğin dışı gerçekleşmedi sonradan pişman oldun ve evlenmeye çalışıyorsun. Eğer ikinci seçenekteki gibiyse pişman olmanı gerektirecek bir olay yok. Evlenmek zorunda hissetme kendini.

Adam seni gram sevmiyor, senin babasini aradigini da cocuk biliyor hatta muhtemelen o demistir acma telefonlarini diye.. aklin aliyor mu bir aile icinde boyle bir seyin duyulmayacagina? Seni baslarindan atmaya calisiyorlar sen hala birbirimizi seviyoruz modundasin, silkelenip kendine gelsen keske..

Üzüldüm allah kimseyi böyle sınamasın ve allah yardımcın olsun. İstemiyorlar seni ben onu anladım. Neler okuyoruz burda bak bu pisliği koca yapsan seni sevmiyordur büyük ihtimalle şiddet de uygular aldatır da... bunları yaşayacağına ya bekar kal yada seni böyle kabul edecek bir ADAM ile evlenirsin ilerde

Sen üniversite mezunu olduğuna eminmisin? Cehalet , özgüvensizlik ne ararsan var. Kızım git hayatını yaşa, kariyer yap sonra kaliteli okumuş ailene denk birini bul evlen. Sene 2018 millet Mars’ta koloni kuruyor. Sen hala ooooooo. Birde tecavüz etmiş sana polise gideceğine yaptıklarına bak

Adam seni sevmiyor.
Aranizda nasil birsey yasandi yani zorla mi oldu tecavuz mu yoksa sen sonradan pisman oldun da mi boyle soyluyorsun anlamadim.

Git sikayet et desek yapamazsin asigim diyorsun

Babasi da zorla oglunu senle nasil evlendirsin orasini da bilemedim

İstenmeden girilen ilişki babaya anlatılmaz polise anlatılır. Bir de şu kızların ilişkiye girdiği adamla evlilik isteğini anlamıyorum. Erkek babaları için çocuklarının bir kızla yatmadı çok da anormal bir durum değil hatta önceden bunu yaşadıkları kızla evlenmelerini istemezler çünkü saçma erkek zihniyeti işte.
Bence sen onları tamamen hayatından çıkarıp önüne bak. Kendini küçük düşürme karşılarında.

Sizi istemediklerini düşündüm. Olan olmuş size bu konuda bir şey demeyeceğim. Tecavüz ise babasına değil polise gidecektiniz. Bu adamla evlilik cehenneme direkt gidiş bileti kesmek olacak size. Mutlu edeceğini düşünmüyorum. Eğer sizinle evlenmek istemiyorsa babasının bir şey yapacağını da sanmıyorum.

Evlen evlen, sarhos oldukca kardesine kizina tecavüz etme riski olan bir sapikla evlen.
Gerci gidip sikayetci olacagina, adami babasina anlatan bir gelin adayinin daha iyi bir koca bulma ihtimalinin de olmadigini dusunursek, tencere kapaksiniz, simdiden mutluluklar.

Aradığım yorum ağzınıza sağlık

Bazı gençlerimiz ne kadar gurursuz ya.Seni istemiyorlar ne bu ısrarcılık?Adamın sarhoş olduğunu yazmışsınız ama bence bu kılıf.Bir kadın kendisine zorla boyle bişey yapan adamla evlenmek istemez.Babasına anlatmak nedir ya?Annenize ve babanıza üzüldüm.

Ben bu yazdıklarınızdan direk kendinizi yamamaya çalıştığınız sonucunu çıkardım. Ne dediniz babasına, biz sex yaptık bizi everin mi? Biraz gururlu olsaymışsınız keşke.

Ben ne okudum az önce yahu !
Tecavuzcunle mi evleneceksin hatta evlenebilmek icin ailesine baski mi yapiyorsun ?

Size tecavüz eden adamla evlendiğinizde o adamın sizi mutlu edeceğini mi sanıyorsunuz? Sırf bekaret yüzünden sizinle evlenmeye zorunda olduğunu düşünüyorsunuz ama bir ömür ceza çekmeye gerek var mı?

Peki beraber olurken babasına mı danıstınızkı sımdı babasını devreye soktunuz. Adam acıkca istemiyor sızı anlık bısey olmus bence sizde kendinizi daha fazla kucuk dusurup ustune gitmeyin bellıkı hatırlamıyor bile. Oglu ıckılıydıde sız neden karsı cıkmadınız cahil desemde degilsinız ama ilgincsınız zorlamaylamı nikah masasına oturacaksınız??

Adam sarhoştu ama sen değildin ve isteyerek birlikte oldun gibi anladım ben yorumlardan vallahi. Eğer böyleyse adamı evlenmeye mecbur bırakmışsım, onlarda seni oyalayarak baştan savmaya çalışmış.

Ama gerçekten bir tecavüzse olay, delirmiş olmalısın. İnsan tecavüzcüsüyle nasıl evlenmek için babasına kadar gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…