Babası kızım

mahkeme ne zaman orda hakim görme gününü belirler duruşmadan önce veya sonrasında sende bu durumu paylaşabilirsin. Babalık sonradan öğrenilen birşeymiş. Babalık hissiyatı almadan ayrıldığınız için görme çabasına girmemiş. Mahkemeden sonra durum düzelir umarım.

Benim ondan maddi hiç bir isteğim yok mahkemede bile talep etmedim kızıma üzüldüm için ağlıyorum

Yapacak birşey yok öyle bir adamla da görüşmesin zaten kızın elinden geldiğince açığını kapamaya çalış bence neden ağlıyorsun

Öyle bir adam kızına sadece mutsuzluk verir zaten aile çok umrunda olmaydı böyle haysiyetsizce davranmazdı.
Ailenden yardım al bir işe gir. Boşlukta olduğun için belki bu düşüncelere çok hızlı kapılıyorsun

Canım dilekce verdi kızım annesinin olsun görmek istemiyorum diye

Ucuz kalitesiz bir adammis.
Uzulme arkadasim, Allahindan bulsun.
Belki gorusmemeleri kizin icin daha hayirlidir.
Daha cok gencsin, ilerde duzgun biri karsina cikar, kizina babalik abilik yapar, umudunu kaybetme.
Cok zor eminim.
Azeri bir arkadasim esinden ayrildi, kizi 2 yasinda.. Babasinin resmini alip alip Atam diye aglardi, kahrolurdum.
O vicdansiz da hic aramadi kizini.
Bazisi insan kiliginda tas, ruh filan tasimiyorlar..

Bir de henüz 2 yaşında görüşmüyormuş da Nasıl baba istiyor

Yani bu sıkıntıyı şimdiden profesyonel olarak çözmek lazım

Çevrenizde başka çocuklar var mı kuzen vs onların babası mı var sürekli gördüğü yahut sizin babanız mı var

Evet 2 yaşındaki çocuk babasına düşkün olur ama sizinki ile nerede ise hiç baba kız olmamışlar ki

Pedagogdan yardım al kuzum.Tanımıyor babayı sanırım.6 aylıkken ayrılmışsın bu yazdığın hesaba göre.Benim kızım iki yaşına girmemişti ayrıldığımda.Yerlerde tepinirdi o dönem baba diye.Baba da gelmez görmez aramaz.Pedagog çok yardımcı oluyor inan.Hemen atlatıyor çocuklar.Hiç üzülme.Geçecek bugünler.O da çok mutlu bir çocuk olacak tıpkı benim kızım gibi.

Evet benim babam var iş için sınav giricem aralıkta kızımın durumu iyi ailem çok seviyo onu ilgileniyorlar birdedigi iki olmuyo biz baba dedikçe yada çevredekilerin anne baba eh dimi dio kızıyo sanırım babasına ama elimden bişey gelmiyo ama psikolojik destek alcm

Böyle karakter yoksunları mümkünse hiç bir zaman çıkmasın çocuklarının karşısına. En muhtaç zamanlarında yok ama büyüyünce göresi gelir.

Desteği acilen alın ve o çocuğun yanında babasını kötüleyenlerin de çenesini kapayın

Babası dünyanın en kötü Adamı da olsa sussunlar

Zira çocuk en ufak bir olumsuzluktan kendini sorumlu tutar benim babam kötü bu nedenle bu kötü olay benim yüzünden başımıza geldi gibi düşünceler yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…