• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babası kocasından yakışıklı

:kahve: Benim annem de tam tersi dikkat çekecek derecede yakışıklı erkekleri elde tutmanın zor olduğunu söyler hep. Çirkin olsun benim olsun

:kahve: Benim annem de tam tersi dikkat çekecek derecede yakışıklı erkekleri elde tutmanın zor olduğunu söyler hep. Çirkin olsun benim olsun
Zaten yakışıklılar çirkinlerle takılıyor senin için sorun yoktur ;)
Çirkin adamlarla güzel kadınlar takılıyor ;)

Demek ki diş gorunuse önem veren biri kendisi de yakışıklı birini seçmiş zamanında.peki memnun mu yani baban iyi bir eş mıdır eğer sorunları varsa ondan girebilirsiniz yakışıklı oldu da ne oldu anne diye.ama işte diş gorunusten başka o kadar önemli kriterler var ki evlilik için

Ayyy ne anneymis bee insanı evlenmekten sogutacak...unutmasın güzellik geçici birşey..
Benim babam da cook yakışıklıydı az etmedi oda, rahmetli annem hep derdi aman kızım sakin güzel adam bulma ,yüzü çirkin olsun ama gönlü güzel olsun...göremedi ama hem yüzü hem gönlü güzel kocam var.

Gerckdn annenin tipini merk edyorm annenin gecmsde yasadg takntisi var heralde genclkden kalma kocasini senin olacak kocanla kiyasladgna gore

Annem çok güzel babam da çok yakışıklı. İste sorun da burada. Annem yakışıklı birini bulana kadar evlenmemiş. :D güzellik takıntısı var. Babasız büyümüş belki de o sebeple kafasında kurduğu baba ve eş karakteri yakışıklı diye düşünüyorum.

Demek ki diş gorunuse önem veren biri kendisi de yakışıklı birini seçmiş zamanında.peki memnun mu yani baban iyi bir eş mıdır eğer sorunları varsa ondan girebilirsiniz yakışıklı oldu da ne oldu anne diye.ama işte diş gorunusten başka o kadar önemli kriterler var ki evlilik için

Babamla çok onceden sorunlar vardı ama öyle her ailede olabilecek sorunlardi. Gerçi ailecek üzdü bizi ama çok şükür iyi alcak gonullu biridir.

Benim annem senin ki kadar sert ve kesin üsluplu değil veyahut işte olmaz filan demez ama konuştuklarımı beğenmez birde babamla kıyaslar bu mu benim kocam daha yakışıklı :D :D ilahi annem ya :D :D

Bence de annen haklı. Öncelikle Kıvanç'ı karısından ayırmalı, sonra da yüzükleri parmağa geçirmelisin.

Tövbe yarabbim tövbe! Akıl dağıtılırken annen bir köşeye sindi galiba, nasibini almamak için. :işsiz:

Annem öğretim görevlisi canım:) azıcık akıl da sizde olsaydı da başkalarının annesi hakkında saygılı konussaydiniz.

Her anne mantıklı olacak diye bir şey yok. Yok öbürünün saçı siyahmış, yok bilmemne. Ne kadar sığ düşünceler. Saçma sapan konuşmuş. Kaale alınacak biri değil bana göre, anne olması bunu değiştirmez. Kendisi kocasını yakışıklı buluyor ve çektirdiklerinden ders bile alamayıp aynı teraneyi konuşuyorsa kendi sorunu. Mantıksız insanlara babam da olsa tahammül edemem. Kusura bakma yani, doğruya doğru.

Anneme hakaret edemezsin.

İlginç gercekten ama var boyle anneler benim arkadasimin annesi illa erkeğin evi olacak diye 3 sevgilisinden ayirdi kizini sonra evi olan birini bulup evlendirdi sonunda.
Kadin azmetti başardi yani :))

Back
X