benimki biraz tuhaf oldu ben eşimden öğrendimhihoyyyt kan tesiti sonuçlarını bekliyorduk. sürekli beni şıkıştırıyodu git sor git sor diye bende beş dk bir kızların başını etini yedim. o sırada eşim kayboldu. meğerse labratuara gitmiş sonuçu ordan öğrenmiş ve bana söylememiş. birden sesi kesildi hiç sor demiyor. pis pis sırıtoyor. ama ben sadece sonuca endeklenmiştim onunla uğraşamıycaktım. sonuç çıktı hiç bakamdı. niye bakmıyosun dedim ben öğrendimki dedi. çok kızdım ama bu merakıda hoşuma gittiopuyorumnanaktan bizim ilk bebeğimiz düşük olduğu için ikinci bebeşimizde korkudan içimizde biraz burukluk var işllah. ultrasonda görelim içimiz rahatlıcak:Saruboceq:
amin canım inşallah..muhteşem bir konu olmuş bende çok merak ediyorum arkadaşlar nasıl söylediğinizi ilerisi için bizlere de fikir olur. rabbim hayırlı ömürler versin bebeklerinize sağlıkla büyütün inşallah...
aah aahh bi hamiş kalsammmm yapacamda güzel bişeylerr
yaaa herkesin hikayesi çok güzel... inşallah ben de en kısa zamanda böyle bi süpriz yapabilirim....
haber vermeye gerek yok cunku benım esım adet tarıhınden bır gun once 4 tane test alıp evde baslıyodu yapmaya.2 testı bırden yapıyodu bırde yan yana koyup belkı bırı bozuktur dıye.anlıcagınız haberı esım bana verdı.aıle olmayı o kadar cok ıstıyoduk kı allah ta bızı ugrastırmadı 4. ayda baktık hamıleyım
bende istiyom bende...bebişim olunca faydalanacağım bi topik.. kaydirigubbakcemile2
Valla ben malesef süpriz felan yapmadim...halbuki cok istemistim...
Evlilik yildönümümüze 1 hafta kala ögrendik...caktirmadanda ögrenemedimki arkadas...
Neyse bizimki söyle oldu...
Biz Almanyada yasiyoruz...TRye ailemizin yanina izine gitmistik...
Adetim bir hafta gecmisti ve hala bisey yoktu
Izine gitmeden bi kac gün önce ben Almanyada
Test yapmistim ama tek cizgi cikmisti...(halbuki o zamanda 6 haftalik hamileymisim)
Dedim herhalde Stresden gecikmistir...
Neyse TRde izindeyiz artik...Kayinvalidemi görümcemi felan cok severim
ben...onlara anlattim böyle böyle diye...onlarda 1 hafta daha dur bakalim
olmasa bidaha Test yaparsin dediler...
1 hafta daha gecti hatta neredeyse 2 hafta...
Sabah kalktim, kalkar kalkmaz Görümcemi Eczaneye Test almaya yolladim...
Esim duymus bunu, Kayinvalidem zaten biliyordu...
Ben güya gizli gizli elimde posetle WCye girdim...Testi yapar yapmaz aninda ikinci cizgide cikti...
Ben sok oldum tabi sevindimde...ama hala güya WCden cikinca caktirmicam...nerdeeee...
WCnin kapisini bi actim Esim, Kayinvalidem, Görümcem hepsi dizilmisler Kapinin önüne
Gözümün icine bakiyorlar...Hic birsey demedim gülmeye basladim...
Ben gülmeye baslayinca ciglik atip birbirlerine sarilmaya basladilar sonrada hepsi birden
bana saldirdi...
Kahvaltindan sonra direk doktora gittik...Doktor tebrik ederim yaklasik 7 haftalik hamilesiniz dedi...
Yaaa böyle siradan oldu iste...
hepinizin hikayesi okadar güzel ki.....
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?