Babasına müjdeli haberi nasıl verdiniz?

evet sıra bana geldi şimdi bende sizlere kendi hikayemi anlatayım arkadaşlar bakalım sizlere nasıl gelecek ben kime anlattımise çok beğendiler başlıyorum

adetim yaklaşık 6 gün geçmişti ben normalde belki diyordum ama kondurmuyorum da kendime neyse arkadaşlarımla bir arkadaşımın evinde sabah kahvaltısına gittik ve bir arkadaşımızı da aradık gelirken hamile testere getir diye getir di benden hazır 5 arkadaş merakla bekliyor testi testi yaptım ama ne yazıkki hiç çizgi çıkmadı alla allh bozuk demekki tühhhhh diye sesler çıktı neyse ama kızların aklı hep teste yanlız eczane uzak neyse dedik öğlen bi işimiz çıktı arabaya doluştuk hepimiz gezdik geldik benden bi çıklık durun eczane var bi test daha alalım diye durduk aldık eve geldik hala aynı ekipleyiz arkadaşlarla yani ve ne oldu bu teste bozuk hiç çizgi yok arkadaşlar deli oldu sen testi yapamıyorsun diye hayır sanki ilk testim yani 1 kızım var zaten 8 yıl önce de o kızımı test yapınca anlamıştım hamile olduğumu neyse öğlen oldu 3 arkadaş kaldık ama ben deli olacam nasıl olurda bozuk çıkar diye bu sefer ben başka bir eczaneye gittim ve başka bir test aldım yani 1 gün içinde 3 testi aldık 2 arkadaşım içerde bi arkadaşım namazını kıldı ben testi yaptım ve o arkadaş kimse bakmasın ben bakacam dedi bende oturdum bekliyorum bi geldi ki hayrılı olsun diye şokoldum evet hamileymişim meğersem benim küçük bebek kendisini göstermemek için nazlanıyormuş
işte geldik en önemli olaya 3 lü masa toplantısına başladık nasıl söleyeceğiz eşime ve kızıma diye planlar yapmaya başladık hep hayalim eşimi bir bebk mağzasına götürüp ordan gel bebk kıyafetleri alalım diyip bu tarzda değişik bi şekilde müzde vermek istemiştim neyse arkadşlarla hiç güzel fikir bulamadık evime geldim komşuma söleim işte o zaman kendisi banafikir verdi eşin gelince ona mesaj çek diye :)))))
eşim gelmeden önce mesajı yazdım mesajımı sizlerle paylaşayım arkadaşlar.........

.......babacım ve ablacığım merhaba annemden önce ben haber vereyim dedim ben geliyorum inşallah allahın izni ile hazırmısınız?????.......

evet eşim geldi hadi masa hazır geç mutfağa dedim kızımı da onun yanına oturttum masayı süper hazırladım bu arad kız yemek yemeyeceğim diye tuturuyor ama bende yok ayıp olur otur babanın yanında diye ısrar ediyorum neyse onlara çorba koydum hemen antreden eşimin cebine mesajı yolladım bu arad onlar gelmneden onun cebini mutfak masaına koydum kızım telefonu eşime verdi bende masada oturuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy o anı yaşadım duygulandım yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse eşim mesajın içine girdi nerdeyse hiç kafasını kaldırmıyor eeee dedim o da özgüllll dedi efendim dedim gerçek mi dedi bilemme ki ne yazıyorsa o dur dedim şok oldu kızımı gösterdi bilmiyor dedim söle hadi sen dedim yok dedi o da kendisi okusun mesajı dedi ve kızıma okuttu mesajı ama kızım olan biteni anlamadı bu da ne ne mesajı bu dedi eşim kızım annen hamile bebğimiz olacakmış dedi ne annem hamilemi ee mesajı kim yolladı diye soruyor kızım çok büyük şok oldu hatta yüzü değişmişti bizde hiç üzeriene gitmeden hadi istersen sen git içeri tv izle diyerek kendisini içeri yolladık kibiraz kafasını toplasın diye sonra eşim beni yanına çağırdı yaklaşık bi 5 dakika sarıldık eşim habire eminmisin kesin mi bak yanlışlık olmasın diyordu bende valla ben eminim yanlışlık varsa teste vardır dedim ve daha sonra kızımızın yanızn gidip olayı bir daha anlattık allahtan kzızımın şaşkınlığı gitmişti hepimiz birbirimizie sarıldık ve uzun uzun konuştuk daha sonra evdeki her kes ve ben hamile olduğuma kesin olarak inandık doktor kontrolünden sonra kızım ise bebk olacak diye şu an çok mutlu

işte benim hikayem de bu çok ayrıntılı anlattım ama en güzeli böylesiydi umarım sizlere fikir olur allah bebek bekleyip de bu hikayeleri okuyanlara inşallah gerçek hayatlarında yaşatmayı nasip etsin inşallah allahım her bayanın bir bebk sahibi olmayı nasip eder inşallah ve sizlerde yazarsınız inşallah bir gün buralara evet özgül bizde sen gibi yaptık müzdeli haberimizi bizde verdik dersiniz inşallah arkadaşlar

özgülcüm canım benim yaa çok şirinsin sen de...amin kuzum tüm duaların için..öpüyorum seni .. Allahım bebeğini büyütmeyi nasip etsin ..

benimki biraz tuhaf oldu ben eşimden öğrendimhihoyyyt kan tesiti sonuçlarını bekliyorduk. sürekli beni şıkıştırıyodu git sor git sor diye bende beş dk bir kızların başını etini yedim. o sırada eşim kayboldu. meğerse labratuara gitmiş sonuçu ordan öğrenmiş ve bana söylememiş. birden sesi kesildi hiç sor demiyor. pis pis sırıtoyor. ama ben sadece sonuca endeklenmiştim onunla uğraşamıycaktım. sonuç çıktı hiç bakamdı. niye bakmıyosun dedim ben öğrendimki dedi. çok kızdım ama bu merakıda hoşuma gittiopuyorumnanaktan bizim ilk bebeğimiz düşük olduğu için ikinci bebeşimizde korkudan içimizde biraz burukluk var işllah. ultrasonda görelim içimiz rahatlıcak:Saruboceq:

canım bnm..hayırlısıyla alırsın kucağına alırsın..olsun bu da güzeldi..öpüyorum

muhteşem bir konu olmuş bende çok merak ediyorum arkadaşlar nasıl söylediğinizi ilerisi için bizlere de fikir olur. rabbim hayırlı ömürler versin bebeklerinize sağlıkla büyütün inşallah...

muhteşem bir konu olmuş bende çok merak ediyorum arkadaşlar nasıl söylediğinizi ilerisi için bizlere de fikir olur. rabbim hayırlı ömürler versin bebeklerinize sağlıkla büyütün inşallah...
amin canım inşallah..

aah aahh bi hamiş kalsammmm yapacamda güzel bişeylerr

olur hayırlısıyla da anlatırsın şekerim :)) bis de kopya çekeris :))
sositososito

haber vermeye gerek yok cunku benım esım adet tarıhınden bır gun once 4 tane test alıp evde baslıyodu yapmaya.2 testı bırden yapıyodu bırde yan yana koyup belkı bırı bozuktur dıye.anlıcagınız haberı esım bana verdı.aıle olmayı o kadar cok ıstıyoduk kı allah ta bızı ugrastırmadı 4. ayda baktık hamıleyım

ehhehe maşallah..ekşın olmamış yane..olsun nasip ikinciye belki..

Valla ben malesef süpriz felan yapmadim...halbuki cok istemistim...
Evlilik yildönümümüze 1 hafta kala ögrendik...caktirmadanda ögrenemedimki arkadas...

Neyse bizimki söyle oldu...
Biz Almanyada yasiyoruz...TRye ailemizin yanina izine gitmistik...
Adetim bir hafta gecmisti ve hala bisey yoktu
Izine gitmeden bi kac gün önce ben Almanyada
Test yapmistim ama tek cizgi cikmisti...(halbuki o zamanda 6 haftalik hamileymisim)

Dedim herhalde Stresden gecikmistir...
Neyse TRde izindeyiz artik...Kayinvalidemi görümcemi felan cok severim
ben...onlara anlattim böyle böyle diye...onlarda 1 hafta daha dur bakalim
olmasa bidaha Test yaparsin dediler...

1 hafta daha gecti hatta neredeyse 2 hafta...
Sabah kalktim, kalkar kalkmaz Görümcemi Eczaneye Test almaya yolladim...
Esim duymus bunu, Kayinvalidem zaten biliyordu...

Ben güya gizli gizli elimde posetle WCye girdim...Testi yapar yapmaz aninda ikinci cizgide cikti...
Ben sok oldum tabi sevindimde...ama hala güya WCden cikinca caktirmicam...nerdeeee...

WCnin kapisini bi actim Esim, Kayinvalidem, Görümcem hepsi dizilmisler Kapinin önüne
Gözümün icine bakiyorlar...Hic birsey demedim gülmeye basladim...
Ben gülmeye baslayinca ciglik atip birbirlerine sarilmaya basladilar sonrada hepsi birden
bana saldirdi...

Kahvaltindan sonra direk doktora gittik...Doktor tebrik ederim yaklasik 7 haftalik hamilesiniz dedi...

Yaaa böyle siradan oldu iste...

AYY OLSUN YİNEDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ..TEBRİK EDERİM TATLIM..ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

herkesin hikayesi gerçekten çok güzel okudukça duygulandım.
valla bende bunlar gibi çok hayaller kuruyordum ögrenince eşime şöyle süpriz yaparım böyle süpriz yaparım diye ama fossssss diye söndüm bi içimde tutup ayarlıyamadım güzel bişi, çatladım hemen söyledimlaelaelaelaelae
adetime 6 gün kala sancıdan öldüm. yok bunda var bişiler dedim resmen hissettim ve ilk kez 3 gün kala evde test yaptım ve 2. çizgiyi silik gördüm. tabi ben akşamdan sabah test yaparım psikolojisiyle yattıgım için uyuyamadım ve sabahın köründe yaptım bu testi ve 2. çizgiyi görünce emin olamadım, gözlerime inanamadım ve uyuyan eşimin başında baksana bi galiba hamileyim diyerek uyandırdım. uyku sersemi baktı daha belli olmaz dedi ve uykuya daldı.
çünkü bundan önce bi kaç defa ikinci çizgi çıkmıştı ama saatler sonra veya ertesi gün tabiki sonuç geçersizdi. eşimin aklı onlara gitmiş olacak ki bunu da o haldeylen geçersiz sandı.

sonra ben adet günümde yaptım ve bu sefer çizgi biraz daha netleşmişti.
ama yine sabahın körüydü.pireli gibi kalktım hemen tuvalete koştum.
yok bu sefer beklicem dedim.hemen yumurtlamıcam dedim
yarım saat geçti
1 saat geçti
1,5 saat geçti yok adam uyanmak nedir bilmiyor Şeniz hadi kalk kahvaltı yapalım canım diyorum banamısın demiyo .

çatladım patladım yine uykuluyken soktum burnuna testi.
baktı aaa var dedi bana baktı gel öpiim dedi veee güm yine uykuya daldıkaydirigubbakcemile3 ne agır uykuymuş.
neyse uyanınca konuştuk ve doktora gidelim öyle emin oluruz dedik.
gittik ve emin sayılırız minigimin kalp atışlarını duysam çok rahatlıcam ama daha çok var:ecrin_bebek:

işte benim hikayem böyle.... bu ilk gebeligim oldugu için belki çok heyecanlıydım ve o heyecanı hemen paylaşmak istedim. süpriz hazırlayacak kadar bir zaman bile geçirmek istemedim.ama allahım nasip ederse 2. bebişimde yaparım bişiler.

ve allah isteyen herkese saglıklı bebişler versin kucagını boş çevirmesin:Saruboceq:

hepinizin hikayesi okadar güzel ki.....
bende istiyorum bendeeeeeeeeeeee

4 eylülde hikayeleri okuyunca yazmıştım.....
ve gözlerim yaş dolu dolu okudum hepsini....
daha 1 ay olmadan kendi hikayemi yazacagım aklıma gelmezdiopuyorumnanaktan
gönül kapım açıkmış demek
çok yürekten istemişim
allahım kabul etti dualarımı tahmini hamile kaldıgım tarih de 7 eylül yani bu mesajı yazdıktan 3 gün sonra:)))
şükürler olsun yarabbim minigimin kalbinide duyayım inş. rahatlıyım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…