canım benim bence çok şekerdi..hiç de sıradan değildi..olsun komik olmuş siizinki de..tebrikler canım..Valla ben malesef süpriz felan yapmadim...halbuki cok istemistim...
Evlilik yildönümümüze 1 hafta kala ögrendik...caktirmadanda ögrenemedimki arkadas...
Neyse bizimki söyle oldu...
Biz Almanyada yasiyoruz...TRye ailemizin yanina izine gitmistik...
Adetim bir hafta gecmisti ve hala bisey yoktu
Izine gitmeden bi kac gün önce ben Almanyada
Test yapmistim ama tek cizgi cikmisti...(halbuki o zamanda 6 haftalik hamileymisim)
Dedim herhalde Stresden gecikmistir...
Neyse TRde izindeyiz artik...Kayinvalidemi görümcemi felan cok severim
ben...onlara anlattim böyle böyle diye...onlarda 1 hafta daha dur bakalim
olmasa bidaha Test yaparsin dediler...
1 hafta daha gecti hatta neredeyse 2 hafta...
Sabah kalktim, kalkar kalkmaz Görümcemi Eczaneye Test almaya yolladim...
Esim duymus bunu, Kayinvalidem zaten biliyordu...
Ben güya gizli gizli elimde posetle WCye girdim...Testi yapar yapmaz aninda ikinci cizgide cikti...
Ben sok oldum tabi sevindimde...ama hala güya WCden cikinca caktirmicam...nerdeeee...
WCnin kapisini bi actim Esim, Kayinvalidem, Görümcem hepsi dizilmisler Kapinin önüne
Gözümün icine bakiyorlar...Hic birsey demedim gülmeye basladim...
Ben gülmeye baslayinca ciglik atip birbirlerine sarilmaya basladilar sonrada hepsi birden
bana saldirdi...
Kahvaltindan sonra direk doktora gittik...Doktor tebrik ederim yaklasik 7 haftalik hamilesiniz dedi...
Yaaa böyle siradan oldu iste...
herkesin hikayesi gerçekten çok güzel okudukça duygulandım.
valla bende bunlar gibi çok hayaller kuruyordum ögrenince eşime şöyle süpriz yaparım böyle süpriz yaparım diye ama fossssss diye söndüm bi içimde tutup ayarlıyamadım güzel bişi, çatladım hemen söyledimlaelaelaelaelae
adetime 6 gün kala sancıdan öldüm. yok bunda var bişiler dedim resmen hissettim ve ilk kez 3 gün kala evde test yaptım ve 2. çizgiyi silik gördüm. tabi ben akşamdan sabah test yaparım psikolojisiyle yattıgım için uyuyamadım ve sabahın köründe yaptım bu testi ve 2. çizgiyi görünce emin olamadım, gözlerime inanamadım ve uyuyan eşimin başında baksana bi galiba hamileyim diyerek uyandırdım. uyku sersemi baktı daha belli olmaz dedi ve uykuya daldı.
çünkü bundan önce bi kaç defa ikinci çizgi çıkmıştı ama saatler sonra veya ertesi gün tabiki sonuç geçersizdi. eşimin aklı onlara gitmiş olacak ki bunu da o haldeylen geçersiz sandı.
sonra ben adet günümde yaptım ve bu sefer çizgi biraz daha netleşmişti.
ama yine sabahın körüydü.pireli gibi kalktım hemen tuvalete koştum.
yok bu sefer beklicem dedim.hemen yumurtlamıcam dedim
yarım saat geçti
1 saat geçti
1,5 saat geçti yok adam uyanmak nedir bilmiyor Şeniz hadi kalk kahvaltı yapalım canım diyorum banamısın demiyo .
çatladım patladım yine uykuluyken soktum burnuna testi.
baktı aaa var dedi bana baktı gel öpiim dedi veee güm yine uykuya daldıkaydirigubbakcemile3 ne agır uykuymuş.
neyse uyanınca konuştuk ve doktora gidelim öyle emin oluruz dedik.
gittik ve emin sayılırız minigimin kalp atışlarını duysam çok rahatlıcam ama daha çok var:ecrin_bebek:
işte benim hikayem böyle.... bu ilk gebeligim oldugu için belki çok heyecanlıydım ve o heyecanı hemen paylaşmak istedim. süpriz hazırlayacak kadar bir zaman bile geçirmek istemedim.ama allahım nasip ederse 2. bebişimde yaparım bişiler.
ve allah isteyen herkese saglıklı bebişler versin kucagını boş çevirmesin:Saruboceq:
4 eylülde hikayeleri okuyunca yazmıştım.....
ve gözlerim yaş dolu dolu okudum hepsini....
daha 1 ay olmadan kendi hikayemi yazacagım aklıma gelmezdiopuyorumnanaktan
gönül kapım açıkmış demek
çok yürekten istemişim
allahım kabul etti dualarımı tahmini hamile kaldıgım tarih de 7 eylül yani bu mesajı yazdıktan 3 gün sonra:)))
şükürler olsun yarabbim minigimin kalbinide duyayım inş. rahatlıyım:Saruboceq:
oo güzell...canım benim..tebrik ediyorum seni de..:CüvCüv:biz zaten bisüredir düşündüğümüz için evde test vardı günüm 5 gün geçti ama emin olmak için beklemiştim sabah uyanınca testi yaptım anında çift çizgiyi gördüm inanamadım ertesi sabah tekrar yaptım çift çizgi elimde test kiti yatak odasına eşimin yanına gittim uyandırdım ben galiba hamileyim dedim şöle baktı inanmıyorum dedi bende dedim ertesi gün gidip kan testi yaptırdım sonucunu almaya eşimi gönderdim ben arabada bekliyodum o kadar mutlu geliyoduki anlatamam yüzü kıpkırmızıydı geldi sarıldı hamilesin dedi çok özel bi andı ve bütün aileyi dolaştık annemler kayınvaldemler görümcemler herkese o verdi müjdeli haberi....
ben anne olamicakmıyım... mafoldumben
bir gün insalh bende buraya canıma askımaopuyorumnanaktan nasıl sprız yaptıgımı yazıcam.ogun cok yakın hıssedıyorum.rabbım duymustursun ınsallh sesımı.bu arada hıkayler cokmguzel.darısı bızım basımıza.
amiiiiiiiiiiin..Allahım bende buraya bizim hikayemizi yazmak istiyorum
dualarımı kabul et aminnnnnnnnnnnnnnnn
Yaa beni mahettiniz hepinzin hikayesini agliarak okudum zaten 6 haftalik hamileyim herseye duygulaniyorum.Ben hic beklemiyordum oglum 3 yasinda koyunuyordum antibiyotik yutmusdum onun yuzunden oldu ama testi yapinca cok mutlu oldum.Gectigimiz ramazan bayraminin ilk gunu yani anliyacaginiz cifte bayram oldu esim uyuyordu.Uyandirdim sana bisey soylemelim bi bayram hediyem var sana dedim.Evimzde bi mucize var mucize benim icimde dedim.Esim cit cikarmadi icinden sevinmisdir fakt ben oglumun dogumunda olumlerden dondum beni kybedecegini sanmisti heralde onun korkusu onu cok sevindiremedi ama soylesenize kizlar bu nasil bir ask ben dogumumda 4 hafta acilde yattiktan sonra oglumu kucagima aldimda yasadiklarim bana viz geldi cunku oglum benimleydi ondan oncede bi hamilelik yasadim 6 aylik dogdu kizim yasamadi melegim uctu gitti iste o duguyu rabbim hic kimseye yasatmasin..sevgilerimle resimdeki yakisikli oglum onun icin annesi bin kez olur
hehhe sen de berrak gibi mi olcan kıs başıma :))
öpüyorum kuzum ,Allahım zamanını ona göre ayarlamıştır hiç merak etme..o gün gelip buraya yazaacaksın ben de senin süprizini burdan okuyacağım diğer arkadaşlarımla........
tekrar yazan tüm anneciklere tşk ediyorum..valahi okudukça hem o anı ben yaşıyorum..hem de daha bir sıcaklık geliyor içime..darısı tümmmm isteyenlerin başına amiiiiin..[/COLOR]
hepinizin hikayelerini gözlerim dolu dolu okudum canlarım. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
ben de bizim hikayemizi en kısa zamanda sizinle paylaşmak istiyorum. Rabbim bize de bu mutluluğu ve sizlerle paylaşmayı tez vakitte nasip eder inşallah.
zaten eğer hamile kalırsam ilk önce burda paylaşıca ondan sonra eşime daha sonrada aileleremizle paylaşıcaz.. ama üzülmüyorum.. her şeyin zamanı var demekki zamanı gelmemiş...
Ben sürekli eşime bebek için baskı yapıyordum eşimse erken olduğunu söyleyip duruyordu en sonunda karar almıştık ayda bi kaç gün korunmuyorduk olursa olur hesabına. Her ay günüm geçince test yapııordm ve negatif çıkıyordu eşimin dalga konusu olmuştum artk. Nisan ayının ilk günüydü test yaptım yine 2 gün geçmişti bi baktm iki çizgi inanamadım. Hemen işten izin alıp doktora gittim şimdi yanıldıysam eşimin diline düşecektim yine. Doktor tebrikler 4 haftalık hamilesiniz deyince çok duygulandım hemen elime sonucu alıp bir bebek mağazasına uğradım ve küçük bir çıngırak alıp eşimin işyerine gittim. Alt kata inip bişiler içtik beraber bende işyerinde sorunlar yaşıyorum tarzında konuştum onunla o yüzden geldiğimi zannetti. Muhabbetin bi yerinde elini tuttum uzun uzun gözlerinin içine baktım aşkım ne oldu dedi bana bende dedim sana bir hediyem var diye çıkardım verdim. tabii erkek milleti biraz saf bana neden oyuncak alıyorsun ki dedi:)))))
Bende dedim aşkım bu aslında sana değil dedim gözlerim dolunca anladı :) aşkım hamileyim dedim ve şok oldu hiçbirşey diyemedi sadece sırıtıyordu :) inanmadı dalga geçme dedi malum günlerden de 1 Nisan:))) sonuçları gösterdim hemen izin aldı arabaya bindik annesine gittik yolda amcasını dayısını teyzesini kısaca sülalesini arayıp haberi verdi. Sürekli de kendi kendine gülüyordu... görülmeye değerdi benim için.....
Şimdiyse az kaldı 7 hafta sonra geliyor oğluşum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?