Babasına müjdeli haberi nasıl verdiniz?

ah canım benim ne güzel, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, keyfini çıkar bu günlerin..azıcık nazlan, tadını çıkar. opuyorumnanaktan

:CüvCüv:biz zaten bisüredir düşündüğümüz için evde test vardı günüm 5 gün geçti ama emin olmak için beklemiştim sabah uyanınca testi yaptım anında çift çizgiyi gördüm inanamadım ertesi sabah tekrar yaptım çift çizgi elimde test kiti yatak odasına eşimin yanına gittim uyandırdım ben galiba hamileyim dedim şöle baktı inanmıyorum dedi bende dedim ertesi gün gidip kan testi yaptırdım sonucunu almaya eşimi gönderdim ben arabada bekliyodum o kadar mutlu geliyoduki anlatamam yüzü kıpkırmızıydı geldi sarıldı hamilesin dedi çok özel bi andı ve bütün aileyi dolaştık annemler kayınvaldemler görümcemler herkese o verdi müjdeli haberi....

canım benim bence çok şekerdi..hiç de sıradan değildi..olsun komik olmuş siizinki de..tebrikler canım..

canım kuzum..öncelikle senin hikayende güzel..bebişinle ömür boyu mutluluklar diliyorum..demek ki Allahım dualarını kabul etmiş kuzu..darısı bana inşallah..

oo güzell...canım benim..tebrik ediyorum seni de..
ben anne olamicakmıyım... mafoldumben

hehhe sen de berrak gibi mi olcan kıs başıma :))
öpüyorum kuzum ,Allahım zamanını ona göre ayarlamıştır hiç merak etme..o gün gelip buraya yazaacaksın ben de senin süprizini burdan okuyacağım diğer arkadaşlarımla........

tekrar yazan tüm anneciklere tşk ediyorum..valahi okudukça hem o anı ben yaşıyorum..hem de daha bir sıcaklık geliyor içime..darısı tümmmm isteyenlerin başına amiiiiin..

bir gün insalh bende buraya canıma askımaopuyorumnanaktan nasıl sprız yaptıgımı yazıcam.ogun cok yakın hıssedıyorum.rabbım duymustursun ınsallh sesımı.bu arada hıkayler cokmguzel.darısı bızım basımıza.

Allahım bende buraya bizim hikayemizi yazmak istiyorum
dualarımı kabul et aminnnnnnnnnnnnnnnn

Yaa beni mahettiniz hepinzin hikayesini agliarak okudum zaten 6 haftalik hamileyim herseye duygulaniyorum.Ben hic beklemiyordum oglum 3 yasinda koyunuyordum antibiyotik yutmusdum onun yuzunden oldu ama testi yapinca cok mutlu oldum.Gectigimiz ramazan bayraminin ilk gunu yani anliyacaginiz cifte bayram oldu esim uyuyordu.Uyandirdim sana bisey soylemelim bi bayram hediyem var sana dedim.Evimzde bi mucize var mucize benim icimde dedim.Esim cit cikarmadi icinden sevinmisdir fakt ben oglumun dogumunda olumlerden dondum beni kybedecegini sanmisti heralde onun korkusu onu cok sevindiremedi ama soylesenize kizlar bu nasil bir ask ben dogumumda 4 hafta acilde yattiktan sonra oglumu kucagima aldimda yasadiklarim bana viz geldi cunku oglum benimleydi ondan oncede bi hamilelik yasadim 6 aylik dogdu kizim yasamadi melegim uctu gitti iste o duguyu rabbim hic kimseye yasatmasin..sevgilerimle resimdeki yakisikli oglum onun icin annesi bin kez olur

Allahım bende buraya bizim hikayemizi yazmak istiyorum
dualarımı kabul et aminnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiin..

ay canım benim yaa...ben de çok hassas ve duygusalım..okudukça yaşıyor ve ağlıyorum..yaa senin için de ilki zor olmuş ama Allahım sonrasını güzel eylemiş..hayırlısıyla eline alırsın kuzum ikinci bebeğini de..

hehhe sen de berrak gibi mi olcan kıs başıma :))
öpüyorum kuzum ,Allahım zamanını ona göre ayarlamıştır hiç merak etme..o gün gelip buraya yazaacaksın ben de senin süprizini burdan okuyacağım diğer arkadaşlarımla........

tekrar yazan tüm anneciklere tşk ediyorum..valahi okudukça hem o anı ben yaşıyorum..hem de daha bir sıcaklık geliyor içime..darısı tümmmm isteyenlerin başına amiiiiin..[/COLOR][/B][/QUOTE]

inşallah canımsın yaaaa... :Saruboceq: dua edin benim içinde :ecrin_bebek:

hepinizin hikayelerini gözlerim dolu dolu okudum canlarım. Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah .

ben de bizim hikayemizi en kısa zamanda sizinle paylaşmak istiyorum. Rabbim bize de bu mutluluğu ve sizlerle paylaşmayı tez vakitte nasip eder inşallah.

inşallah canımsın yaaaa... :Saruboceq: dua edin benim içinde :ecrin_bebek:[/QUOTE]
sen de öylesin canım benim..........dualarımız hepimiz için...

aminn..[/B]

zaten eğer hamile kalırsam ilk önce burda paylaşıca ondan sonra eşime daha sonrada aileleremizle paylaşıcaz.. ama üzülmüyorum.. her şeyin zamanı var demekki zamanı gelmemiş...

zaten eğer hamile kalırsam ilk önce burda paylaşıca ondan sonra eşime daha sonrada aileleremizle paylaşıcaz.. ama üzülmüyorum.. her şeyin zamanı var demekki zamanı gelmemiş...

burda paylaşalım tabii..hatta emin değilsen sana güzel bir plan da bulurus...sonra edine güzelce sürprizini yaparsın heehe : hayırlı zamanını kolluyordur eminim ben....

Ben sürekli eşime bebek için baskı yapıyordum eşimse erken olduğunu söyleyip duruyordu en sonunda karar almıştık ayda bi kaç gün korunmuyorduk olursa olur hesabına. Her ay günüm geçince test yapııordm ve negatif çıkıyordu eşimin dalga konusu olmuştum artk. Nisan ayının ilk günüydü test yaptım yine 2 gün geçmişti bi baktm iki çizgi inanamadım. Hemen işten izin alıp doktora gittim şimdi yanıldıysam eşimin diline düşecektim yine. Doktor tebrikler 4 haftalık hamilesiniz deyince çok duygulandım hemen elime sonucu alıp bir bebek mağazasına uğradım ve küçük bir çıngırak alıp eşimin işyerine gittim. Alt kata inip bişiler içtik beraber bende işyerinde sorunlar yaşıyorum tarzında konuştum onunla o yüzden geldiğimi zannetti. Muhabbetin bi yerinde elini tuttum uzun uzun gözlerinin içine baktım aşkım ne oldu dedi bana bende dedim sana bir hediyem var diye çıkardım verdim. tabii erkek milleti biraz saf bana neden oyuncak alıyorsun ki dedi:)))))
Bende dedim aşkım bu aslında sana değil dedim gözlerim dolunca anladı :) aşkım hamileyim dedim ve şok oldu hiçbirşey diyemedi sadece sırıtıyordu :) inanmadı dalga geçme dedi malum günlerden de 1 Nisan:))) sonuçları gösterdim hemen izin aldı arabaya bindik annesine gittik yolda amcasını dayısını teyzesini kısaca sülalesini arayıp haberi verdi. Sürekli de kendi kendine gülüyordu... görülmeye değerdi benim için.....
Şimdiyse az kaldı 7 hafta sonra geliyor oğluşum....

ay canım ağladım yaa..güzelim çok güzel..Allahım tez eline versin oğlunu..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…