Babasına müjdeli haberi nasıl verdiniz?

bütün sayfaları okudum hepside birbirinden güzel ve ilginç hikayeler. en çok ta telefonla eşine msj atan arkadaşımızınkini beğendim inş bende 2 .ye hamile kalırsam onun yaptığı gibi eşim evdeyken ona msj atmayı düşünüyorum o yüz ifadesini çok merak ediyorum .... neyse ben ilkini sizlerle paylaşayım ...

evleneli 3 ay falan olmuştu bebk düşünmüyorduk. eşimde güya takvim yöntemi ile dikkat ediyordu hamile kaldığım ay takvimi falan unuttu sanırım:)neyse adetim normalde hep düzenlidir. ama 4 gün geçmişti.ben nasıl olsa olurum falan diye çok önemsemedim eşime güveniyordum o dikkat ediyor diye. sabah güzel kahvaltımızı yaptık misafirlerimizde vardı.sonra onlarla birlikte pikniğe gitmeye karar verdik.. o zamanda tam hatırlamıyorum eşimle incir çekirdeğini doldurmayacak bişeyden tartışmaya başladık bu gittikçe büyüdü nerdeyse ben ailemin yanına dönmeyi bile düşündüm o anda birde yeni evlisniz gurbettesinzi yani zordu.. evlendiğimin ilk zamanlarıda yan komşum vardı onda test varmış fazladan ban vermişti sana lazım olur diye o evdeydi. ben o sinirimle annemlere gitmeyi düşünüyorum ya güya dedim testi yapayımda nasıl olsa hamile değilimdir gidersem birde onu düşünmeyeyim dedim. elime testi aldım yaptım direk yatak odasına geçtim kapıyıda kapattım. ama nedense hiç ummmuyordum. bir baktım çift çizgi çok netti. hemen eşime seslendim........ çabuk gelll çabuk gellll ne oldu dedi. testi uzattım başladım daha çok ağlamaya. o da tam tersi öyle bir gülüyorduki şoke olmuştu epey bir güldü..bir kaç dakika sonra kendime geldim .sonrasınsa sarıldık herşey geçti sanki az önce o tartışan biz değildik. daha sonra pikniğe gittik..yani benimki biraz tuhaf oldu ..sonra işte kayınvalidemlere kendi annemler haber verme faslı başladı.ama ikinciyi inş çok daha güzel bir durumda haber veririrm:))

ayy hepinizin ki birbirinden güzel, çok duygulandım.inşallah bir gün bende kendi hikayemi yazarım, şimdilik uzak gibi görünüyor

inşallah kuzu..ama güzel olmuş bence , hayırlı şekilde gelmiş bebeğin yuvanı birleştirmiş .çok güzel.....

ayy hepinizin ki birbirinden güzel, çok duygulandım.inşallah bir gün bende kendi hikayemi yazarım, şimdilik uzak gibi görünüyor
değil mi yaa..ben de okudukça duygulanıyorum....
hikayelerin hepsi harika gözlerim dolarak okudum hepsini insanın sırf eşine böle bir sürpriz yapmak için hamile kalası geliyo :)

kesinlikle..

ayy bi hamile kalsam ben biliyom yapıcamıkaydirigubbakcemile3 bekliyom kasım ayını.

Benim de bugün adetim 8 gün geçmiş bulunmakta.Ama daha test yaptırmadım çünkü eczanelerden alınanları hiç denemedim yanlış sonuç verirse üzülürüm diye korkuyorum.Dr dan da en yakın tarih olarak ctesi ye randevu alabildim.O kadar hastanenin dr hepsinin işi olacağı tuttu Neyse.
Eşime 3 gün önce adetim gecikti olmam lazımdı dedim o da ne demek şimdi bu dedi.(çünkü kistim var;dr ların bir kısmı hamile kalamazsın dedi bir kısmı da kalabilirsin.Hatta ameliyat önerdiler)Ben de netten baktım; hamilelikte en erken belirtiler: halsizlik bende var,göğüslerde şişkinlik bende var,bacaklarda ağrı bende var dedim ne bilim, ya karnım ya da kistim büyüyecek dedim.Sence hangisi dedi bilmiyorum ddim.ınşallah bebiştir dedi ben de konuyu kapattım.Dün 2 damla koyu renkte akıntım gelmiş ben de tlfla eşimle konuşuyordum heh şansına küs oldum galiba dedim neyse başka zamana dedi.Akşama geldi değilmiş dedim.Karnımı sevdi bebiş ne yapıyor heyy ben baba olucam diyor bağırıyordu evde.Ara ara arayıp var mı birşey geldi mi falan diyor ben de bilmiyorum deyip geçiştiriyorum.(Yine azcık koyu renkte akıntım gelmiş az önce) Ctesi aldığım randevuyu söylemedim.O güne kadar adet olmazsam ya da sonuç pozitif çıkarsa nasıl söylerim artık, azıcık bilidiği halde bilmiyorum.Sizce ne yapim?Evet çok güzel müjdeli örnekleriniz var ama benim durumum artık biraz farklılaştı.
Allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin.

Son düzenleme:
ya benm adet 8 değil 14 gün geçti okadar test yaptım ki gene negatif çıkar die yapmıorm
doktora gidicem artık ama nhezaman giderim bilmiyorum

amin canım sağol...
ya benm adet 8 değil 14 gün geçti okadar test yaptım ki gene negatif çıkar die yapmıorm
doktora gidicem artık ama nhezaman giderim bilmiyorum

hayırlısı olsun

çok güzel yaaaaa:)))inşllah koçişlere böyle müjdeli haberi vermek bizede nasip olur inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

eveett şimdi sıra bende.
evlendik ben hemen çocuk çocuk diye tutturdum eşim yok olmaz daha çok erken deyip duruyordu.
bende rutin kontroller için o aralar dr gittim jinekoloğa dr bana çikolata kistin var hamile kalamazsın dedi.tabi ben yıkıldım,bittim,öldüm.sonra başka bi dr gittim oda aynısını dedi amelliyat olmalısın ancak ozaman bir ihtimal.büyük ihtimal tüp bebek onunda kesinliği yok dedi.ben mahvolmuştum.eşimde yanımdaydı oda çok üzüldü.sonra ben başka bi dr daha gitmeye karar verdim.o dr beni çok rahatlatmıştı allah ondan razı olsun.evet dedi çok zor hamile kalman ama bu asla kalamazsın anlamına gelmez.7 ay dene bakalım olmazsa tedaviye başlarız dedi.biz başladık çalışmalara falan 6 aya kadar olmadı evet dr dediğin çıktı benim çocuğum olmayacak diye günlerime kendime zehir ettim..bir gün evde canım sıkılmış otutrurkene evde var olan gebelik testini yapasım geldiii.ama çok umutsuzum.belki bir ihtimal dedim.ama adet olmama daha 4 gün var.günüm geçmiş değil yanii.neyse yaptım ben tsti koydum ç.makinanın üstüne gittim tv izledim baya bi takılmışım tv.unutmuşum gebelik testini.sonradan daank etti.aa gidip bi bakıyım dedim.bide ne göriiiimmm 2 çizgi biri silik.o an ellerim ayaklarım zangır zangır titredi.rengim,benzim gitti.öylece kala kaldım.testi aldığım gibi alt komşuma indim.doğrumu görüyorum diyee.neyse kendime geldim bir iki saat sonra.eşimin işten gelmesine çok az var.test kasetini alıp konsolun üstüne koydum hani şu aynalı olan varya.eşimde her akşam işten gelince telefonunu cüzdanını konsolun üstüne koyar.neyse gelme saati geldi eşimin.kapıyı açtım hiç bişi yokmuş gibi öptüm hoşgeldin falan filan.solona doğru girdi vee konsolun üstünede gebelik testini gördüü.eline aldı inceledi inceledi suratındaki şaşkınlık ifadesini görmelisiniz çok şekerdi yaa.ne yani hamilemisiinn diyip beni kucağına aldı döndürdü döndürdü öptü öptüü.allahım ne mutlu olmuştuk o gün.şimdi oğlum 3 yaşında oldu.2.de yolda ve benim kistim hala benle.allahım sana binlerce kez şükürler olsun.isteyen herkeze bu mutluluğu tattır.

canım benim ya..Allah hayırlısıyla ikincisini kucağına almayı nasip eder..

bu yazına şşu yüzdenn de teşekkür ediyorum .morali bozuk olup hayatta olmaz diyip yılmamışsın ,yıkılma sürecin ise gayet normal olmasına karşın.tek dr ile kalmayıp sürekli araştırmışsın..teeebrik ediyorum..

valla ben sabah soyledım yatakta daha yatıyoduk hamıleyım dedım gözlerını bana bı actı bı döndü heheheh kaydirigubbakcemile3 şok oldu tabı hemen uyandı :)

valla ben sabah soyledım yatakta daha yatıyoduk hamıleyım dedım gözlerını bana bı actı bı döndü heheheh kaydirigubbakcemile3 şok oldu tabı hemen uyandı :)

hehhe biraz süründürseydin yaa..ayy ben bilemiyorum ogünleri görünceeee kesin ben dee direk pat diye söylerim :)))) ama ben sanırım t şört bastıırıcam ,ben anne olluyorum ,eşim de baba olliiiiii diye ayy vala olayım kesin yazacağım şuraya uzun uzuunnnnnnnnnn

heheheh bende gebeliğimi öğrenince hemen evde koridorda bir otarafa bir butarafa gittim geldim dediler gibi kaydirigubbakcemile3
O ay hiç tahmin etmiyordum ne bilim aklıma bile gelmiyordu eşim bana eczaneden bir ilaç almamı söledi benimde elim birden test fanusuna girdi aldım öle yane beklemiyodum :))) okadar yoğundumki işte de adet günlerimi bile hesaplayamadım ama eşimin tepkisinden çok kendi tepkim çooook komikti hemen yorganın altına girdim bekledim :) eşimde hoşgeldin bebek seti alıp eve gelmişti :))) ama maalesef düşük oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…